LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hihihi…
da mi je danas vidjeti tvoje lice

bez ljutnje kolega, pusti profu da bulazni. [thumbsup]

Nema ljutnje, ja sam danas [thumbsup]. Prvi sam ovdje na forumu objavio da se vode pregovori koje su obje strane potvrdile, a današnji tekst u jutarnjem to potvrđuje. Kad sam rekao da SNHO ne može dobiti LRH onda sam mislo na to da ne može dobiti po cijeni o kojoj si ti govorio (cca 2000 kn), a da sam bio u pravu valjda je jasno i malom djetetu. SNHO će dobiti 59% LRH na ime cijelog duga pa ti sad računaj koliko je to po dionici; čini mi se da su neke kolege već izračunali.

Ako sam ja sve dobro izračunao i pročitao, onda mi nema druge nego se s pravom razveseliti i promijeniti mja vatar na:
[pray] 5800

!!!!
Cheers!

Sada da vidimo dali će zmaknuti ovaj sa 140 kom na 1680, što se je tu usidrio mjesecima.
Ovaj puta je unutar dnevnog trgovanja – ispod blokade.

Korkyra

Evo, ako je ovo sa nagodbom istina i idu SNHO i Nova Liburnija zajedno u preuzimanje onda free-floata je samo 41.975 dionica (na toliko dionica puta CJENA bi se trebala glasati i bankovna garancija kod preuzimanja).
A CJENA??? [pray]

1650

1650

KAKO?

Kune nisu problem, kuna nema

162.000.000 kuna / 75.661 dionica = 2141,13 kuna

Pa zar je moguće da će Ostoji uz to što mu daju lrh i omogućiti da za petnaestak posto dionica plati ovu crkavicu od trenutne cijene?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

E, pa to je pitanje sada!

Pa zar je moguće da će Ostoji uz to što mu daju lrh i omogućiti da za petnaestak posto dionica plati ovu crkavicu od trenutne cijene?

MISLIM DA NIJE MOGUĆE.

Biti će tu još svega, a rasplet ove pričice ne treba očekivati prije jeseni [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

162.000.000 kuna / 75.661 dionica = 2141,13 kuna

pošto država neće davati ponudu za preuzimanje, nije važno po koliko je kupila država, nego po koliko je kupio ostoja, a to je oko 5.800 po dionici. inače nije mi posve jasno, da li neki učesnici foruma namjerno ponavljaju ovakve računice i ono oko prosjeka tri mjeseca ili jim stvarno nije jasno – i ako je drugo, zašto prosto ne pitaju?

New Report

Close