Ja sam lijepo molio tehnicku za ovu dionicu, ali izgleda da me tamo svi ignoriraju, ili im se za to zivo fućka…..možda netko ovdje ima kakvih saznanja….. [sealed]
mi ovdje smo ozbiljni investitori koji se ne zamaraju nekakvim crtarijama koje na ZSE nemaju nikakve važnosti, posebno ne u ovakvoj nelikvidnosti. mi smo kupili i nećemo je dati prije 5000 kuna, a ovi što daju bacaju novce lopatom kroz prozor. ovaj što kupuje, zna zašto kupuje i strpljiv je.
TOP10: HFP KUPUJE LRH-R-A?!?
mislim da od 1. 10. 2009. imaju pravo kupovati dionice. nije prvi put. prije nekoliko mjeseci kupili su veću količinu JDTC-R-A, od čega su dio zadržali , a nešto sitno su podijelili braniteljima, koji su sve prodali sretnicima tj. brokerima. smiju po novome, ako me pamćenje služi, uzimati što hoće ako smatraju da vrijedi i to prema tržišnim pravilima. nešto takvo mi je ostalo u glavi, ne mogu se sjetiti koja je to odredba kojeg zakona, no ovo može značiti samo jedno – uskoro će ovo na bubanj. vjerojatno i prije nego se mi nadamo. zato i drže cijenu na 1500 kuna već mjesecima da mogu kupovati i fino prodati kupcu kojih će sigurno biti, usprkos krizi. ispravite me ako griješim.
TOP10: HFP KUPUJE LRH-R-A?!?
Pametno !
KAJ SE VEČ ZNA KOD JE POSLO. IZVJEŠČE ZA GODINU 2009 ?
Bio je intervju sa predsjednnikom uprave neki dan u N.listu. Rekao je da ce imati pad dobiti od jedno 10%(nisam 100% sigurna),zbog smanjenog dolaska gostiju. Rekao je da u tom smislu imaju i najveci pad na području kvarnera,iz razloga što nisu spuštali cijene u last minutu,nego na proširivanje ponnude za iste novce.Dugoročno je dobro što nisu spuštali cijene, samo da napune kapacitete u zadnji čas. Oni koji su isli na spustanje cijena imati ce problema vec ove godine. Svi ce ocekivati smanjenje i ove godine i sav booking ce se odgoditi za zadnji čas.
gdje se vidi da hfp kupuje
Koliko vidim na http://www.skdd.hr/ kupili su cilih 14 kom, netko drugi je skupio one stotice [proud]