deder, mene su u švicarskoj naučili da je 100 CHF jako puno novaca i ja se s time slažem. nisam u top 10, ali moguće je da sam u top 20.samo sam u jednoj dionici bio u top 10 i to vrlo kratko. nisam baš toliko bogat kako ti da mi je malo novaca u top 10. kad hrvati počnu cijeniti 100 kuna, eto nas brzo na standardu slovenije, a onda i austrije. do tad- balkan.
Sve mi se više čini da si nažalost imao slabe učitelje [wink]
[/quote]
Kratko ali slatko!
deder, mene su u švicarskoj naučili da je 100 CHF jako puno novaca i ja se s time slažem. nisam u top 10, ali moguće je da sam u top 20.samo sam u jednoj dionici bio u top 10 i to vrlo kratko. nisam baš toliko bogat kako ti da mi je malo novaca u top 10. kad hrvati počnu cijeniti 100 kuna, eto nas brzo na standardu slovenije, a onda i austrije. do tad- balkan.
Sve mi se više čini da si nažalost imao slabe učitelje [wink]
[/quote]
moji učitelji posjeduju pola opatije, značajan dio zapadne istre i velik dio zadra, dok imaju oko trećinu dubrovačkog područja. no imaš pravo, loši su učitelji. njima je 100 eura puno, a vama balkancima je to ništa. vi palite cigare sa novčanicama od 500 eura na vašim brokerskim tulumima, igrate se wall streeta, a dok vi to radite, mi se smijemo i brojimo pare…zaista, loše su me naučili. eto, dok vi kukate nad recesijom, ti učitelji se smiju i broje 100 po 100 eura…još nisu stali sa brojanjem a broje ih od uvođenja eura svaki dan.
sorry ljudi, al ima i nas koji želimo pročitat i nešto korisno i po mogućnosti pametno u vezi LRH…delboy protiv skupine neistomišljenika, to je sve što čitam u zadnje vrijeme…ajde ljudi dosta više sa pametovanjem, nema smisla…više-manje svi imamo zajedničke interese…ovo postaje već dosadno…nemam ništa protiv nikog, da se razumijemo
sorry ljudi, al ima i nas koji želimo pročitat i nešto korisno i po mogućnosti pametno u vezi LRH…delboy protiv skupine neistomišljenika, to je sve što čitam u zadnje vrijeme…ajde ljudi dosta više sa pametovanjem, nema smisla…više-manje svi imamo zajedničke interese…ovo postaje već dosadno…nemam ništa protiv nikog, da se razumijemo
ma to mene taj dječarac sa 104 nicka hoće isprovocirati, ali teško je to jer ja tražim uvijek da se napravi korak više u provokaciji slavnog delboya. dakle, pljuvanje mene i mojih dionica i mojih postova je poželjno ali molim što brutalnije i duhovitije. ne priznajem ovaj austrijsko-hrvatski humor nego se traži malo više mozga u tim provokacijama. inače, LRH ima 96% popunjene sve otvorene hotele, a do nove godine bit će 100% popunjenost. ovako dobro nije bilo već 6 godina, tek da se zna.
fino se držimo u odnosu na druge….na ovim smo razinama već jako jako dugo…ili ju rušite ili napucajte. ovo je dosadno već….
fino se držimo u odnosu na druge….na ovim smo razinama već jako jako dugo…ili ju rušite ili napucajte. ovo je dosadno već….
moraš biti strpljiv do iduće sezone-na ljeto