Vidi kako ova ljepotica prkosi smjeru tržišta.
Tržište pada, a dionica u plusu, što dalje……….
Vidi kako ova ljepotica prkosi smjeru tržišta.
Tržište pada, a dionica u plusu, što dalje……….
još je jako malo onih koji ovaj dragulj poklanjaju ispod 2000 kuna, a nema ih puno niti ispod 3000 kuna. nekad smo takve gutali u jednom danu, a danas je čekanje u trendu. samo da vam vlakić ne krene, jer ovdje je praćka već jako jako nategnuta i samo što prsti ne popuste pod silom gumice….
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.264 58,57 Osnovni račun
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun
3. SN HOLDING D.D. 7.732 2,55 Osnovni račun
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.951 0,64 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 1.700 0,56 Skrb. račun +116
6. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.659 0,55 Osnovni račun +129
7. ABANKA D.D. 1.489 0,49 Osnovni račun +4
8. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 1.246 0,41 Skrb. račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.132 0,37 Skrb. račun
10. KD BANKA D.D. 1.064 0,35 Osnovni račun
prvih 10 i dalje kupuju…..
Uopce se o tome nije niti govorilo…ti si ustvrdio da CO MIR. Fond ma 10-20 % u prosjeku bolje prinose od ostali obv. Mir. Fondova…..sto opce nije tocno.Dapace,ima jako lose prinose,na zalost.Puno gore od mnogih drugih.To je bila moja jedina tvrdnja,i nista drugo osim toga nisam izjavio.
ja opet šumom , ti drumom. rekao sam ti da bolje čitaš što sam napisao. ti govoriš o OBVEZNOM mirovinskom fondu, a ja o DOBROVOLJNOM. ušao je dobrovoljni koji ima NAJJAČI prinos od svih DOBROVOLJNIH mirovinskih fondova. jeli sada jasnije ili da ti krenem objašnjvati razliku između obveznih i dobrovoljnih mirovinskih fondova? nadam se da toliko ipak znaš jer puno je vremena prošlo od kad se počeo investirati i moliti nas, stare burzovne igrače, da ti udijelimo savjet. tada ti nisu bili bitni ni dioničari ,a niti fundamenti, a sada stalno zvrndaš. pa nisam ti ja govorio da kupuješ dionice na ATHovima…svoju ljutnju usmjeri na plavog i ostale koji su navlačili a ujedno prodavali.
Delboy,ti si mene sa nekim pobrkao ili se pravis lud.Nikad nikoga,a pogotovo "vas,stare igrace" nisam molio za bilo kakav savjet, a pogotovo tebe koji je cijeli forum do suza znao nasmijavati tijekom 2008. godine svojim preporukama o neprodavanju LLRB-a ,jer ce ,kao, Vidic i Šola jako brinuti za male dionicare koji ostanu unutra.Zaboravio si na te svoje postove , "stari igracu "?Jos i danas krepavam od smijeha kad se toga sjetim.Toliko o tvojim savjetima !!
***obrisano*** nego, jeste li čitali da su svi otvoreni LRH hoteli na božić popunjeni 70%, dok je popunjenost u tjednu kad pada nova godina 99%. fenomenalno za LRH i opatijsku rivijeru, naš ponos i diku. a što se yaga tiče, nemam zaista komentara. čovjek do prije 2 godine nije znao što je dionica i žicao je po forumu mene i neke moje poznanike da mu kažu koja će dionica rasti da ju on kupi. zamislite vi to, i sada on mene proziva. pa da si imao LLRB sada bi imao 10% prinosa otkad sam ju ja preporučio, a na ostalome imaš 40-75% gubitka yago moj mali…trebao si slušati kad sam ti govorio da uzmeš LRH na 2999 a ne po 6000 kad si ju ti uzimao….tako ti je to. ali dočekat ćeš ti tih 6000 kn jer imaš sreće da ide privatizacija. inače bi fasovao…
Mogli bi se drukeri sa HGSP i OPTE malo preseliti ovdje, da nas poguraju do 2000…..a dalje cemo lako….
Ovdje bar ima fundamentalnih razloga za drukanje….. [smiley]
Mogli bi se drukeri sa HGSP i OPTE malo preseliti ovdje, da nas poguraju do 2000…..a dalje cemo lako….
Po malo, pa nisam se jos nakrcao [angry]
… koji ovaj dragulj poklanjaju ispod 2000 kuna….
Ovo su identične riječi Zoran Krivića iz emisije TV aukcija… Sorry ali morao sam izraziti svoju ekspresiju.
nema dovoljno količina ispod 2000 kn. količine će se pojaviti iznad 2000 kn a onda će se uključiti veći igrači [smiley]
nema dovoljno količina ispod 2000 kn. količine će se pojaviti iznad 2000 kn a onda će se uključiti veći igrači [smiley]
[/quote]
Stavi 1000 kom na bid pa ćemo vidjeti ima li količine. Da dođe na 1 kunu bilo bi prodavača, kao i kupaca na 100000 kn.