LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ukrcao sam se na vrat na nos. Svako jutro me ispreskaču.

who dares, wins

Ukrcao sam se na vrat na nos. Svako jutro me ispreskaču.

dobro nam došel, prijatelj

nevezano direktno uz LRH ali vrlo zanimljivo – http://www.jutarnji.hr/cnn–hrvatska-ce-odvuci-slavne-iz-dubaija/383242/

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Ušao i ja na 1470 prošlih dana.
Ali da ponovimo gradivo, što se dogadja sa dionicom kada je tržište u minusu a ona u plusu.

Korkyra

Uf skoro sam zaboravio, a od danas je mogu kupovati i mirovinci.

Korkyra

od 30. 11. mogu ali je juče bio malo jači promet.

who dares, wins

ma ide LRH do kraja godine na +2000…mali free float, pozitivno poslovanje, privatizacija pred vratima…i još mirovinci dobili dozvolu za kupnju ovog bisera…sad samo treba paziti ako se odigra koja dogovorna transakcija oko 1600-1700 gdje će mirovinci kupovati od nekog većeg igrača i odmah s njima treba uletiti koja god cijena da bude jer će to prekrcavanje jako kratko trajati

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

tko prodaje pitanje je sad

Ovo je kao doći u Rim a ne vidit Papu.
LRH 9,46 a ja bio prognozirao jutros TILT.
Ajmo još malo pa nestalo, nema prodaje mora se udariti po asku.

Korkyra

Ovo je još jedna dionica koja potvrđuje teoriju gosp.Bakića o budućem nedostatku dionica.
Sada je mirovincima dato odobrenje da mogu kupovati ovu dionicu, ali nema prodaje, nedostaje streljiva.
Biti će ovdje još vatrometa ovo je tek početak.

Korkyra

Dođe mi da plačem od sreće….Nemrem bulivit!?? LRH na vrhu … mrak i to najcrnji od sreće. Idemo dalje!!!
[pray]

Hrvatska nova turistička destinacija slavnih? [thumbsup]
http://www.cnn.com/2009/SHOWBIZ/12/01/celebrity.travel.trends/index.html

Jedina 2 prava hrvatska grada – turistička branda poznata u svijetu su Dubrovnik i Opatija. Sve polako dolazi na svoje [smiley]

p.s. free float LRH je mali, a mirovinci su dobili mogućnost neki dan kupovati ovu turbo podcijenjenu dionicu (bravo HANFA, zašto da samo stranci omaste brk kod privatizacije)

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close