laprdate gluposti. neka se delistira tko hoće, i dalje se može trgovati na odgovarajućoj platformi. što ja radim, nikog se ne tiče, a ovdje iznosim samo svoje stavove koji su podložni promjenama i kritici. nego, tema je LRH i njena skorašnja privatizacija. ničemu se ja ne nadam djeco, osim da će marko grubnić biti zadovoljan novim pomoćnikom. sve ostalo meni je svejedno, pa tako i ova igra koju vi igrate a ja promatram. na kraju priče, nešto ću vam priznati što će vas prilično šokirati, no nije još vrijeme za to.
Prodao si na 900?????????’ [embarass]
laprdate gluposti. neka se delistira tko hoće, i dalje se može trgovati na odgovarajućoj platformi. što ja radim, nikog se ne tiče, a ovdje iznosim samo svoje stavove koji su podložni promjenama i kritici. nego, tema je LRH i njena skorašnja privatizacija. ničemu se ja ne nadam djeco, osim da će marko grubnić biti zadovoljan novim pomoćnikom. sve ostalo meni je svejedno, pa tako i ova igra koju vi igrate a ja promatram. na kraju priče, nešto ću vam priznati što će vas prilično šokirati, no nije još vrijeme za to.
Prodao si na 900?????????’ [embarass]
[/quote]
ma ne. ne tiče se izravno liburnije, koju , ponavljam, ne dajem ispod 5000-6000 kuna po dionici, ovisno o situaciji na tržištu. onaj tko sada prodaje prodaje kvadratni metar na top-lokacijama u opatiji za 1000 eura, a mi ćemo prodavati po realnoj cijeni od 5000-6000 eura jer najobičniji stanovi malo luksuznije opreme nude se po 5.000 eura po m2 i, začudo, bivaju prodani vrlo brzo. stoga, ako može neka prčvarnica na brdu iznad voloskog koštati 5000 eura po m2, onda mogu i hoteli lrh koji se nalaze na A1 lokacijama tik do mora, zar ne? po meni su samo manijaci prodavali ovo za 900 kuna.
netko stišće prema dolje [cry]
Bojim se da netko stišće cijelu burzu…pa i šire (Hrvatsku)…
[pray]
kaj je zatišije na forumu
daj kolega delboy jednu procijenu da mi dan bude malo vedriji
pusti ove pesemiste
kaj je zatišije na forumu
daj kolega delboy jednu procijenu da mi dan bude malo vedriji
pusti ove pesemiste
čuj, osim što smo prema mojoj procjeni tek na 0,05 BV-a (a ne 0,4 kako je deklarirano), jasno je da cijena mora rasti.
čuj, osim što smo prema mojoj procjeni tek na 0,05 BV-a (a ne 0,4 kako je deklarirano), jasno je da cijena mora rasti.
Ovo tvoje me podsjeća na jednom kada sam čuo komentatora Sanrema… "Sada kada je dodirnuo samo dno jedna dobra vijest-MOŽE SAMO NA GORE"
😉
[pray]