LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BI ČE TO MNOGO TOGA NA PRODAJI !

Zanimljivo! Veća prodaja ruši cijenu, ali iz članka možemo vidjeti koliko vlasnici cijene svoju robu:

…Navodno su tada Austrijanci samo za hotele Astoria i Bristol, koji imaju četiri zvjezdice, tražili 40 milijuna eura…. neslužbeno se govori da je vlasnik spreman od tražene cijene odustati i 20 posto.

…Grand hotel Adriatic, poznat po svom kongresnom centru, u vlasništvu slovenske tvrtke Lifeclass Hotels and Spa, odnosno Istrabenz Turizma. Hotel je navodno trebao dostići cijenu od 31 milijun eura…

skoro pa 1600 strašno borba

Evo malo mišljenja Societe General-a;
"Société Générale savjetovao je prodaju dolara i dionica iz tehnološkog, automobilskog i turističkog sektora. Ni tržišta u razvoju neće biti pošteđena jer, kako ističu bankari, ovise o stanju američkog tržišta više nego sam Wall Street.

No ono što bi trebalo zadržati svoju cijenu po njihovom je mišljenju – šećer."

Ali ima i rugačijih mišljenja:
“Prema podacima Euromonitor Internationala, globalni rast turizma u sljedećoj godini trebao bi iznositi oko 2,2 posto.”

Dakle turizam po jednima nije in a po drugima će rasti ..ali sada će mnogi reći da oni LRH drže zbog neke druge igre i da to nije klasična turistička dionica.

[pray]

BI ČE TO MNOGO TOGA NA PRODAJI !

Zanimljivo! Veća prodaja ruši cijenu, ali iz članka možemo vidjeti koliko vlasnici cijene svoju robu:

…Navodno su tada Austrijanci samo za hotele Astoria i Bristol, koji imaju četiri zvjezdice, tražili 40 milijuna eura…. neslužbeno se govori da je vlasnik spreman od tražene cijene odustati i 20 posto.

…Grand hotel Adriatic, poznat po svom kongresnom centru, u vlasništvu slovenske tvrtke Lifeclass Hotels and Spa, odnosno Istrabenz Turizma. Hotel je navodno trebao dostići cijenu od 31 milijun eura…
[/quote]

Kada bismo ove cijene preslikali na hotele LRH, naravno bez ulaganja, dobijamo fenomenalnu cijenu od najmanje 6000 kuna po dionici. Ajde, neka bude popust zbog krize i eto nekome LRH po 5000 kn po komadu. fenomenalno.

...povijest se ponavlja...

Kada bismo ove cijene preslikali na hotele LRH, naravno bez ulaganja, dobijamo fenomenalnu cijenu od najmanje 6000 kuna po dionici. Ajde, neka bude popust zbog krize i eto nekome LRH po 5000 kn po komadu. fenomenalno.

Druk of the day.
King is alive [lol]

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.264 58,57 Osnovni račun
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun
3. SN HOLDING D.D. 7.732 2,55 Osnovni račun
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.951 0,64 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 1.587 0,52 Skrb. račun
6. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
7. ABANKA D.D. 1.485 0,49 Osnovni račun
8. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 1.246 0,41 Skrb. račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.132 0,37 Skrb. račun
10. KD BANKA D.D. 1.064 0,35 Osnovni račun
Ukupno: 89,43

Nije Ostoja lupao po asku prošli tjedan,neko drugi skuplja li ga skuplja…..

[sad]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Druk of the day.
King is alive [lol]
[/quote]
[thumbsup]
Nije ni njemu lako. Lola Ribar ga danas zaskočio pa se mora bar tu nadati.

who dares, wins

Delboy,

Svi mi koji smo usli u nju prije ne preostaje nam da cekamo i skruseno molimo boga i i nadamo se cudu…tu nam svima nema pomoći. Čak i meni koji imam projek ulaska od 2100 smatram da sam u relativno boljem položaju od većine malih u ovoj situaciji…Ali ne zaboravljam da mi to ništa ne znači jer nisam od onih kojima tuđa muka barem mali melem nosi…
Stoga, iako si mi drag u ovom što radiš na ovoj vrijednosnici nekako nalazim da svako tvoje drukanje spusti LRH za nekoliko postotaka. Dakle , PLS probaj kontra…čisto da vidimo bude li promjene…
[pray]

Ako može malo objašnjenje i nama koji smo "raja" i nismo u toj spici 100%?
Hvala
[pray]

Ako može malo objašnjenje i nama koji smo "raja" i nismo u toj spici 100%?
Hvala
[pray]
[/quote]
Nisam baš ni ja ali znam da se delistira a tamo su pisani takvi hvalospjevi da je skoro u crobex ušao.
Pročitaj malo unatrag ako ti se da vjerojatno ima interesantnog materijala.

who dares, wins

laprdate gluposti. neka se delistira tko hoće, i dalje se može trgovati na odgovarajućoj platformi. što ja radim, nikog se ne tiče, a ovdje iznosim samo svoje stavove koji su podložni promjenama i kritici. nego, tema je LRH i njena skorašnja privatizacija. ničemu se ja ne nadam djeco, osim da će marko grubnić biti zadovoljan novim pomoćnikom. sve ostalo meni je svejedno, pa tako i ova igra koju vi igrate a ja promatram. na kraju priče, nešto ću vam priznati što će vas prilično šokirati, no nije još vrijeme za to.

...povijest se ponavlja...

to delboy a vi iz sn budite sretni što je gazda ubo po 1200
bit će i vama nekaj makar mrvice

New Report

Close