Racionalizacija javne uprave trajat će dvije godine, a prema Lovrinčeviću na kraju bi trebalo ostati 10 županija i upola manje općina. U drugoj polovini 2010. doći će do priljeva stranog kapitala jer se očekuje privatizacija državnih poduzeća.
danas još nadokupio pa ako ode na 1300 onda je stvarn o u banani
pametno si napravio. uskoro nećeš požaliti.
Izgleda da se Ostoja probudio [huh]….50 po asku [thumbsup]
Zadnjih dana je i trgovina na SNHO-u neuobičajena po pitanju prometa…
PBZ skrbnički +19 dionica….dakle stavrno se netko iz Top10 krca….Ajde fala bogu!!!
[pray]
daj funky pbz je investor odnosno mi mali
mene više muči ko izlazi vanka već 2 mjeseca
bude ponuda od sn ali bojim se niska
Izlaze mali, tko bi drugi, vidi se po transakcijama. Zašto bude ponuda od SNHO, daj malo to pojasni? Hoćeš reći da će SNHO dati ponudu i ako izgubi spor? [smiley] A ako dobije spor onda treba pročitati presudu prije nego se donese ovakav zaključak. U ovom slučaju bi sud presudio da država SNHO-u vrati dionice koje su mu svojedobno 2007. bile dodijeljene što bi značilo da je obveza SNHO-a za davanjem ponude nastala prije 3 god. Tu pravorijek daje HANFA, a ne Ostoja ili sud.
Izlaze mali, tko bi drugi, vidi se po transakcijama. Zašto bude ponuda od SNHO, daj malo to pojasni? Hoćeš reći da će SNHO dati ponudu i ako izgubi spor? [smiley] A ako dobije spor onda treba pročitati presudu prije nego se donese ovakav zaključak. U ovom slučaju bi sud presudio da država SNHO-u vrati dionice koje su mu svojedobno 2007. bile dodijeljene što bi značilo da je obveza SNHO-a za davanjem ponude nastala prije 3 god. Tu pravorijek daje HANFA, a ne Ostoja ili sud.
[/quote]
konačno netko tko zna pročitati zakon. svaka čast na konstataciji jer sad se iz tvog napisanog vidi zašto je kupovina ove dionice ipak, ma što tko mislio, dobra stvar. ponuda će ići, bilo od strane SNHO-a (ako dobije spor) ili od strane grada ili od strane kupca paketa HFP-a. win-win-win situacija, ali molim za još malo strpljenja. treba dočekati iduću godinu i konačnu privatizaciju jer EU je pred vratima, a para nema u državnoj kasi.
BI ČE TO MNOGO TOGA NA PRODAJI !