LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dječki, nemojmo sad o genezi mojeg psihičkog zdravlja jer to nije tema. to je već bila tema na forumu "imamnovac" gdje ste imali posebnu temu o meni i hvala vam na tome. smijao sam se do suza i tužan sam što premalo serete po meni jer ja to volim. imam nešto mazohistično očito u sebi kad tako volim biti pljuvan. tu je sličnost mene i vašeg milana bandića. obojica volimo da nas pljuju, obojica nismo normalni, on je bogatiji od mene, ali sam ja zato puno ljepši. ja se nikad ne hvalim, osim kad vas treba ušutkati jer vi jedino takve kurčevite ljude volite i divite im se. mali skromni ljudi poput mene nisu vam zanimljivi. stoga dragi moji, nastavite dalje, udijelite mi par savjeta kako dalje jer čuo sam da se opatija i LRH sele nekamo drugamo pa će im vrijednost naglo pasti. nego, koji li su ovdje fundamenti? ah da – bez revalorizacije, ovdje smo na ispod pola booka…vrlo zanimljivo. a vi se tučete oko nekakvih gubitaša…smiješno, ali istinito.

...povijest se ponavlja...

funky, opet si se s krivim nickom spojio.

Delboy obeao sam ti i opet ponavljam da ti više nikada neću odgovarati na tvoje postove.

A samo za tvoju informaciju imam samo jedan nick a i gazda ovog zna da govorim istinu…Admini može i potvrditi…

Delbioy, od mene imaš silentio stampa for ever…..and beyond!

[pray]

@ de(bi)lboy [lol] – morao sam upotrijebiti tvoj riječnik

Količina psovki i uvreda mnogo govori o tebi. Isto tako tvoja skromnost u hvaljenju samog sebe rijetko se viđa. Stvarno si sličan po tome našem Banderasu. Jedino mi nije jasna konstatacija da je Bandić ima više para od tebe. Silni stanovi, auti, firme, bakrači, a na kraju Banderas jači od tebe. Ništa mi nije jasno. Izgleda da tebe drži još od proslave Martinja.

Danas +4% a ni jednog posta.Svi mudro šutite a dobro znate da na prvu vijest ovo leti opet na 2500.A na drugu vijest na nominalu. [thumbsup] Ali onda tek treba biti mudar i ne prodavati.Samo što mnogi neće izdržati.Šteta,mnogi su se napatili u ovoj dionici i bilo bi ljepo i fer da konačno saniraju rane…ali živci su tanki……. [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ajde malo optimizma i sna o letenju…s ovom prilično tustom puran like dionicom…

Evo ja mogu čekati (zada sam si cifru na koliko idem van bez obzira na sve) i ako se dajj bože to dogodi … stavrno ću zapaliti svijeću svima iz ove grupe….

Samo jedno je san a drugo Java :(-

Čobanković je došao na mjesto Polančeca. Danas je izjavio da će ići ubrzana prodaja turističkog portfelja. Tko zna što bi sve moglo na bubanj?? [proud]

Čobanković je došao na mjesto Polančeca. Danas je izjavio da će ići ubrzana prodaja turističkog portfelja. Tko zna što bi sve moglo na bubanj?? [proud]

Ajde nemoj biti smiješan da če Čoban biti ministar gospodarstva. To bi bilo presmiješno. Pa tko njega može ozbiljno shvatiti. Ako niste primjetili kad pričaju o prodaji turističkog portfelja ne spominje se baš prečesto LRH. Uglavnom se radi o banana hotelima u banan državi. LRH je očito za nekog zabeziciran.

Govorim o HFP-u, ne o ministarskom mjestu koje je držao Polančec

Ajde malo optimizma i sna o letenju…s ovom prilično tustom puran like dionicom…

Evo ja mogu čekati (zada sam si cifru na koliko idem van bez obzira na sve) i ako se dajj bože to dogodi … stavrno ću zapaliti svijeću svima iz ove grupe….

Samo jedno je san a drugo Java :(-

zašto svijeću?…po čemu je lrh gora dionica od drugih, gledajući pad cijene na burzi?…svi smo zaglibili, neki više, neki manje, netko u ovoj, netko u nekoj drugoj dionici

Realno gledajući, LRH u zadnje vrijeme gotovo ni ne pada. Nakon onog dna na nekih 900 kn, sada se cijena ustabilila na oko 1500-1600 kn i vrti se ovdje do neke nove pozitivne vijesti i sljedećeg lansiranja na 2000-2500 kn tako da nekog razloga za kukanje nema, osim onih koji su kupovali na 5000 kn i više, ali privatizacijom će i te razine opet biti aktualne. Bitno je da je dionica likvidna, da se njome trguje i da nema jakih padova. Uz to firma, je stabilna, posluje s dobiti, pozicija hotela i Opatije je jedinstvena itd…
Polančec je otišao, uskoro dolazi novi minstar gospodarstva pa bi i ovdje mogli zapuhati neki novi vjetrovi. [smiley]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Realno gledajući, LRH u zadnje vrijeme gotovo ni ne pada. Nakon onog dna na nekih 900 kn, sada se cijena ustabilila na oko 1500-1600 kn i vrti se ovdje do neke nove pozitivne vijesti i sljedećeg lansiranja na 2000-2500 kn tako da nekog razloga za kukanje nema, osim onih koji su kupovali na 5000 kn i više, ali privatizacijom će i te razine opet biti aktualne. Bitno je da je dionica likvidna, da se njome trguje i da nema jakih padova. Uz to firma, je stabilna, posluje s dobiti, pozicija hotela i Opatije je jedinstvena itd…
Polančec je otišao, uskoro dolazi novi minstar gospodarstva pa bi i ovdje mogli zapuhati neki novi vjetrovi. [smiley]

likvidna??

pa ja prodam svoju sirotinju steram ju u podrum….kaj vam je kolega?

cinizam? ili?

"Day after yesterday"

A da ju kupiš? Steraš ju u Pluton. Tako da ovisi kako gledaš.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close