LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Delboy,pises iste retke kao prije godinu dana na LLRB!…A sudski troskovi su jako mali,ako nisi znao…

Mi koji smo unutra smo taoci te dionice i ne možemo van (bez velikih gubitaka) i sada čekamo Godta kojeg jedino ti još nekolicina najvaljuje – SUTRA (naravno).

potpisujem, makar ne mislim da je ulaz u ovu dionicu loš potez, jedino bi bilo bolje da sam ušao kad je bilo jeftinije… [rolleyes]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Delboy,pises iste retke kao prije godinu dana na LLRB!…A sudski troskovi su jako mali,ako nisi znao…

Može link da sada ne tražimo….ili neka se delboy sam oglasi s linkom iz prošlosti koji to demantira….

Delboy ostao si dužan da na podijeliš bespaltne sudske tužbe protiv Opatije a ti bi trebao "na jesen" bit na čelu…Jel to zaborav ili sam ja krivo shavtio tvoje riječi.

Nakon ovoga sa arbitražom više o logici nema govora u HR!!!! 2014 60% će biti dovoljno za ulaz (ne kao sada sve zemlje) i onda nas ZLOvenija ne bi mogla stopati nikako …ali ne mi hoćemo 2 godine prije!!! Zašto neka psihijatar neki objasni zašto!

funky, tužba mi je u ladici napisana i čeka iduću godinu.naime, ne isplati se tužiti ako misliš prodati kao što to ja mislim, ali ne ispod 4500 kuna, a kako se očekuje privatizacija iduće godine glupo mi je tužiti da ne budem blokiran jer ako onda cijena na burzi dođe do 4500-5000 kuna, ja neću moći prodati bez povlačenja tužbe, u kojem slučaju moram platiti opatiji sudske troškove. dakle, čeka se. za tužbu uvijek ima vremena. polako djeco polako. kamo žurite. znamo svi koliko ovo vrijedi.

Pošto kolega delboy tvrdi da ima tužbu napisanu i drži je u ladici zamolio bi ga ovim putem da nam posta njen sadržaj.Predpostavljam da je pisana na compiću pa to nebi trebao biti neki problem a nama ostalima bi puno pomoglo jer nebi trebali odvjetnika da nam je sastavi.

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

funky, tužba mi je u ladici napisana i čeka iduću godinu.naime, ne isplati se tužiti ako misliš prodati kao što to ja mislim, ali ne ispod 4500 kuna, a kako se očekuje privatizacija iduće godine glupo mi je tužiti da ne budem blokiran jer ako onda cijena na burzi dođe do 4500-5000 kuna, ja neću moći prodati bez povlačenja tužbe, u kojem slučaju moram platiti opatiji sudske troškove. dakle, čeka se. za tužbu uvijek ima vremena. polako djeco polako. kamo žurite. znamo svi koliko ovo vrijedi.

Pošto kolega delboy tvrdi da ima tužbu napisanu i drži je u ladici zamolio bi ga ovim putem da nam posta njen sadržaj.Predpostavljam da je pisana na compiću pa to nebi trebao biti neki problem a nama ostalima bi puno pomoglo jer nebi trebali odvjetnika da nam je sastavi.
[/quote]
Kolega tko se uzda u Sud mora se naoružati sa puno strpljenja. imam prvo stupanjsku presudu dobivenu u moju korist protiv sigurnog platiše prije 15 mj. Odgovor na žalbu ću čekati bar 2 g. i molim Boga da ju potvrde jer ako ju vrate… Išao sam u 9. mj. na sud u RI te sam tražio povrat troškova, sudac je prvo digao frku što nisam išao sa busom, onda mi je rekao da se javim na blagajnu. Oni mi rekoše da nemaju para pa sam ostavio broj tekućeg. Pare čekam već dva mjeseca.
Ja ne znam da li je kolega koji zaziva Sud ikada bio na Sudu? To je daleko naj gora varijanta.

who dares, wins

[/quote]
Kolega tko se uzda u Sud mora se naoružati sa puno strpljenja. imam prvo stupanjsku presudu dobivenu u moju korist protiv sigurnog platiše prije 15 mj. Odgovor na žalbu ću čekati bar 2 g. i molim Boga da ju potvrde jer ako ju vrate… Išao sam u 9. mj. na sud u RI te sam tražio povrat troškova, sudac je prvo digao frku što nisam išao sa busom, onda mi je rekao da se javim na blagajnu. Oni mi rekoše da nemaju para pa sam ostavio broj tekućeg. Pare čekam već dva mjeseca.
Ja ne znam da li je kolega koji zaziva Sud ikada bio na Sudu? To je daleko naj gora varijanta.
[/quote]
Svi se javiše osim pozvanog delboy-a…Nadam se da će se uskoro javiti s tužbom…jer ja ću tužiti pa što bude…

tužba je tu, ali ne pada mi na pamet komunicirati s bilo kim jer znamo kako je to završilo u tekstu birtića, a vi tužite kad vam se tuži. ja ću malo pričekati jer znam da čim dignem tužbu LRH kreće prema 3000 kuna. problem je sa sudskim troškovima, a oni nisu mali kako je netko napisao jer pristojba je u mom slučaju 5000 kuna (to je najveća moguća pristojba na sudu), ali tu su i troškovi odvjetnika protivne strane a znamo da odvjetnici vole oguliti gdje stignu. dakle, idem na sud tek kad se uvjerim da ovo neće rasti na preko 4000 kuna u idućih godinu dana. još uvijek sam uvjeren da hoće pa stoga čekam. nema žurbe. obveza postoji, kamate teku od dana nastanka obveze. zato polako, 14% godinšnje nema ni u jednoj banci. a ja ću se namiriti, vi kako znate i umijete.

...povijest se ponavlja...

tužba je tu, ali ne pada mi na pamet komunicirati s bilo kim jer znamo kako je to završilo u tekstu birtića, a vi tužite kad vam se tuži. ja ću malo pričekati jer znam da čim dignem tužbu LRH kreće prema 3000 kuna. problem je sa sudskim troškovima, a oni nisu mali kako je netko napisao jer pristojba je u mom slučaju 5000 kuna (to je najveća moguća pristojba na sudu), ali tu su i troškovi odvjetnika protivne strane a znamo da odvjetnici vole oguliti gdje stignu. dakle, idem na sud tek kad se uvjerim da ovo neće rasti na preko 4000 kuna u idućih godinu dana. još uvijek sam uvjeren da hoće pa stoga čekam. nema žurbe. obveza postoji, kamate teku od dana nastanka obveze. zato polako, 14% godinšnje nema ni u jednoj banci. a ja ću se namiriti, vi kako znate i umijete.

Kada sam ja to govorio prije onda si me ismijavao (recimo da odvjetnike plaćaš prema vrijednosti spora) itd. itd.

Sada mi sve polako od tebe delboy liči u duhu tvog imena….

P.S
Ne znam tko je niti što je to Birtić…

Netko pojačao ask da malo poplaši drhtave ručice.Al ipak je oprezan pa se ne vidi u prvih 10. Ako stvarno hoće prodati neka se spusti s tih 200tinjak komada malo niže [pray]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Kada sam ja to govorio prije onda si me ismijavao (recimo da odvjetnike plaćaš prema vrijednosti spora) itd. itd.

P.S
[/quote]

P.S
[/quote]

znaš ti dobro tko je birtić, a bilo bi dobro da malo pomnije čitaš ono što pišem. rekao sam da idem na sud ali da mi je to zadnja solucija. u čem je problem? ne radi se ovdje o gubitku nego o povlačenju tužbe u kom slučaju onaj koji povlači tužbu, dakle tužitelj, snosi sve troškove. dakle, zašto bih išao na sud ako će cijena na burzi biti 3000-4000-5000 kuna u roku godinu i pol? objasni mi razlog i idem na sud sutra. nema razloga i to je to. ti si se na mene okomio ali ako ti ne paše što pišem, nemoj čitati ili prodaj odmah po 1450 kuna svojih par komada i riješeno. ako ja ne brinem koji imam podosta komada, onda ti nemoj brinuti za nas koji se dobro razumijemo. i pročitaj par zakona prije polemike samnom jer mi je teško s onima koji ne poznaju propise.

...povijest se ponavlja...

"teško s onima koji ne poznaju propise."

Čim ti ponestane argumenata odmah počinješ sa tvojom poznatom pričom da ne znamo zakone i propise. I stvarno si u pravu što se mene tiče, ne znam ih. Ali uvjeren sam da u onome što ja pišem to baš i nema bitnoh utjecaja…Usudio bih se prognozirati na temelju do sada pročitanog, da u puno većem postotku ne poznaš računalo pa se ipak služiš s njime i, ne bi me začudalo da MOŽDA, raspravljaš na nekom forumu o njima sa žarom koji je nalik ovome ovdje…

Na temelju svega doživljenog, pravo i pravda u Hr baš i nije neka fora ili prednost! I što više čitam novine to mi je polako sve više tačinjenica prihvatljiva. Mi mali imamo jedino to ali nažalost sada niej vrijme malih a pogotovo onih koji nisu "ajkule" i drže se propisa…

Imaš pravo i da te ne moram čitati ali to ne znači da te ne trebam!! Pa kako inače razvit demokratsku polemiku ako ne slušati sve sugovornike i pokušati komentirati stavove i sudove? Meni se čini da smo te mi (a i sve pomalo oko nas) razljutili. To mi nije bio cilj ali dozvoli da kada ti udaraš svoje premise dobiješ nazad poneku … koliko god te ona ljutila ili ne.

Kako respektiram tvoje godine, nikada nisam to smetnuo s uma. Nadam se da niti ti nećeš neke od odliak koje imamo svi mi pomalo ili više, kada razgovaraš s nama… ta ljudi smo!
😉

A ovo oko imena delboy potpisujem i dalje…sada još uvjereniji…

@delboy,

Ja te lijepo i javno molim da mi dostaviš tvoju tužbu koja je napisana i u ladici…. Ako postoji neki materijalni trošak reci pa ću vidjeti da li sam spreman to platiti…
Hvala

New Report

Close