došlo izvješće. po meni vrlo dobro obzirom na krizu turizma i pad cijena. samo mali pad dobiti je veliki plus za ovo vrijeme
došlo izvješće. po meni vrlo dobro obzirom na krizu turizma i pad cijena. samo mali pad dobiti je veliki plus za ovo vrijeme
samo 22.000 kuna prometa danas…ovo samo pokazuje kakav je interes za ovu dionicu…jednostavno prerizična je.
samo 22.000 kuna prometa danas…ovo samo pokazuje kakav je interes za ovu dionicu…jednostavno prerizična je.
[/quote]
kako ne shvaćaš da te ljudi ne puše boso. neće ti nitko prodati puno komada za malo para, tim više što je sad otišao polančec pa će ovo ubrzo na bubanj. drukaš li drukaš, čak ulaziš pomalo u zabranjenu domenu jer puno i laži pišeš, a nitko te ne sankcionira.
[/quote]
kako ne shvaćaš da te ljudi ne puše boso. neće ti nitko prodati puno komada za malo para, tim više što je sad otišao polančec pa će ovo ubrzo na bubanj. drukaš li drukaš, čak ulaziš pomalo u zabranjenu domenu jer puno i laži pišeš, a nitko te ne sankcionira.
[/quote]
Delboy, zaista si nepremostiva pozitiva ove dionice. Ali činjenica je što god ti rekao ona pada i pada i ima je po sve manjim cijenama i stavrno unatoč svojoj naobrazbi ne mogu shvatiti kako je to dobro. Tj. dobro je uvijek za sutra a to sutra je zbog cijene sve neizvjesnije i neizvjesnije. Mi koji smo unutra smo taoci te dionice i ne možemo van (bez velikih gubitaka) i sda čekamo Godta kojeg jedino ti još nekolicina najvaljuje – SUTRA (naravno). Svi ostali imaju zapravo da toga neće biti jer danas i ono što je bilo do sada (jučer, prekjučer) govori u prilog da je to bio loš potez….Ali neka, samo ti drukaj pozitivu, meni osobno pašemakar mi ratio govori da su to sve više bedastoće. Evo aj sam otvorio svoje srce….
LRH se na burzi ne rasprodaje jer nitko nije lud poklanjati ovu dionicu za pola nominale, a realni BV je još nominala x2, ali pustimo sad to
dosta je baciti oko na izvješće za 9 mjeseci da se shvati kakav je ovo biser: firma koja ima gotovo same hotele koji su u svijetu najviše pogođeni recesijom, ostvarila je odlične rezultate, možda i najbolje u branši turističkih dionica.
Dobit za 9 mjeseci 24 milje kuna. ODLIČNO [thumbsup]
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/LRH-fin2009-3Q-NotREV-N-HR.pdf
firma je odlična, polančec je napokon otišao i nema prepreka privatizaciji (SNHO je popušio), poslovanje je vrlo dobro, dobra lova na računu…sve je spremno za ženidbu LRH u prvoj polovini 2010. [thumbsup]
SNHO je popušio
Možete, molim Vas, ovo malo obrazložiti. Koliko sam upoznat spor još nije riješen… Zašto smatrate da ga SNHO neće dobiti?
Potpuno se slažem s kolegom, Polančec je otišao i jedna potpuno nova era počinje. Onaj tko je izdržao do sad i nije sve rasprodao, može počekati još malo.
Možete, molim Vas, ovo malo obrazložiti. Koliko sam upoznat spor još nije riješen… Zašto smatrate da ga SNHO neće dobiti?
[/quote]
pusti ove drukere goran.
Svi tumače da je spor gotov ali……. [cool]
Smiješno mi je kako sada više nitko…ali baš nitko ne spominje obvezu Opatije i DOBIVENU tužbu koju će dat na jesen….
Neki su opako lagali ili sam ja u krivu i ne vidim te tužbe na sudu?
[pray]
P.S:
Koliko je postotak vlasništva potreban za istiskivanje ostalih dioničara? Ne znam zakon ali nešto zbrajam postotke…
Hvala
Koliko je postotak vlasništva potreban za istiskivanje ostalih dioničara? Ne znam zakon ali nešto zbrajam postotke…
Hvala
95%
funky, tužba mi je u ladici napisana i čeka iduću godinu.naime, ne isplati se tužiti ako misliš prodati kao što to ja mislim, ali ne ispod 4500 kuna, a kako se očekuje privatizacija iduće godine glupo mi je tužiti da ne budem blokiran jer ako onda cijena na burzi dođe do 4500-5000 kuna, ja neću moći prodati bez povlačenja tužbe, u kojem slučaju moram platiti opatiji sudske troškove. dakle, čeka se. za tužbu uvijek ima vremena. polako djeco polako. kamo žurite. znamo svi koliko ovo vrijedi.
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.264 58,57 Osnovni račun
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun
3. SN HOLDING D.D. 7.732 2,55 Osnovni račun
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.951 0,64 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 1.560 0,52 Skrb. račun
6. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
7. ABANKA D.D. 1.485 0,49 Osnovni račun
8. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 1.246 0,41 Skrb. račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.132 0,37 Skrb. račun
10. KD BANKA D.D. 1.064 0,35 Osnovni račun
Ukupno: 89,42
Stanje već neko vrijeme nepromjenjeno………..izglrda da Lrh Ostoji nit smrdi,nit miriše……. [undecid]