LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SNHO je neće dobiti, to je sasvim izvjesno.
[/quote]

joj samo izvlačite aseve iz rukava…danas nije ništa sigurno, i najveće banke mogu propasti a tako i ova dionica može ubrzo na 300-400 kuna…ne ulažu u nju veliki fondovi, cijena pada, na prodaji ima dosta dionica a ne kupuje se….priča je bilo svakakvih na Korfu, Valamaru i SN holdingu a svi smo vidjeli kako je završilo, mali dioničari su izigrani…isto tako bi se moglo dogoditi na ovoj dionici…
ukoliko SN dobije spor…biti će rušenja cijene dionice i tko zna što još…pa može doći ponuda po prosječnoj cijeni koja može biti oko 300-400 kuna, ovisno na koju se razinu spusti cijena….

Sigurno da može biti svašta ali ko tako razmišlja taj nije za burzu.Zar nije moguće da Janaf istisne male dioničare…tih 3 i neznam kolko %……ili Ledo,zar ga Toda nebi mogao delistirat..već je izrazio želju…itd,da ne nabrajam [huh] A možda bude potres pa sruši Opatiju,zašto nebi bilo moguće??? Al je isto tako moguće da uskoro odemo na 3200 i tamo čekamo razvoj događaja…. [proud]
A to što nema fondova ,to je veliki plus…… [wink]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

LRH po 400 kn??? [lol]
Usporedba LRH s VLHO? [lol]
Kupite kolega dok je još ovako jeftino, zahvaljivat ćete nam kasnije [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Daj mi pojasni na koji način bi SNHO, kada bi dobio spor, srušio cijenu na 400kn? Zar bi SNHO tada navalio prodavati dionice tvrtke za koju se godinama poteže po sudovima? [lol] Pa koji mu je interes za to, da Boso i Cadilac ne zarade na LRH? SNHO bi npravio upravo suprotno, lansirao bi cijenu kako bi povecao trzisnu kapitalizaciju tvrtke jer bi naravno morao ulagati u hotele, a za to trebaju krediti…za kredit od 20mil eura trebaš imati tvrku koja vrijedi 200 mil, kužiš [proud]. Ovdje će cijena rasti bez obzira kakva presuda suda bila. pa čak i mi mali dioničari ne bi svi prodali, netko će je riješiti na 3200, uzeti 100% i zadovoljan. Ali netko će čekati 4k, 5k, 7k…pa neće svi dati u javnoj ponudi. Još ako uleti neki malo veći fond ili stranci…ode

Btw. svaka čast za kolegu golubv, u sridu [thumbsup]

Sigurno da može biti svašta ali ko tako razmišlja taj nije za burzu.Zar nije moguće da Janaf istisne male dioničare…tih 3 i neznam kolko %……ili Ledo,zar ga Toda nebi mogao delistirat..već je izrazio želju…itd,da ne nabrajam [huh] A možda bude potres pa sruši Opatiju,zašto nebi bilo moguće??? Al je isto tako moguće da uskoro odemo na 3200 i tamo čekamo razvoj događaja…. [proud]
A to što nema fondova ,to je veliki plus…… [wink]

e upravo si dobro rekao…moguć je i jedan i drugi scenarij, ali poznavajući kako se to radi na VLHO možemo preslikati to i na LRH…
da, lako je trubiti 5, 6, 7 ili više tisuća…ali koliko se mora uložiti u ove hotele to je druga priča…renovacija je skupa…to ovdje nitko ne uzima u obzir, nego se samo licitira sa ciframa, a to je po meni ništa drugo nego navlačenje drugih…da nešto vrijedi i da nema rizika, fondovi bi odavno bili tu, al nisu, nego idu u druge likvidne dionice…

cadillac već sam ranije pojasnio na način kako se stvari riješavaju pa pročitaj prijašnje moje postove…pa zasto onda Sn ne podigne svoju cijenu dionice i zatraži kredit? dionice kao zalog za kredit su prošlost kod banaka, to su nekad druga vremena…cijelo tržište nekretnina je pred kolapsom, znači ona čvrsta nekretnina a da ne govorim u kakvim kolapsima mogu doći ponovno dionice, danas sutra….
tko voli nek izvoli

U obrazloženju se navodi da je 22. listopada Središnje klirinško depozitarno društvo dostavilo je obavijest da je tog dana provelo korporativnu akciju istiskivanja manjinskih dioničara Plive te je preknjižilo dionice manjinskih dioničara na glavnog dioničara Barr Laboratories Europe B.V. temeljem čega je taj dioničar postao jedini dioničar Plive.
http://www.poslovni.hr/130307.aspx

kad dobije Ostoja LRH, ovo čeka i ekipu u Liburniji….

U obrazloženju se navodi da je 22. listopada Središnje klirinško depozitarno društvo dostavilo je obavijest da je tog dana provelo korporativnu akciju istiskivanja manjinskih dioničara Plive te je preknjižilo dionice manjinskih dioničara na glavnog dioničara Barr Laboratories Europe B.V. temeljem čega je taj dioničar postao jedini dioničar Plive.
http://www.poslovni.hr/130307.aspx

kad dobije Ostoja LRH, ovo čeka i ekipu u Liburniji….

Koliki su po Vama izgledi da SNHO dobije spor i u kojem roku bi mogli očekivati kraj ove pravne zavrzlame? (imam SNHO)

e to je jako teško za reći…to ovisi o politici, Polančecu i njegovoj sudbini…država je pred bankrotom u principu, zadužiti će se za oko milijardu dolara, a da ima prostora da vrati SN-u dug, nema….

Ako SN dobije Liburniju to bilo čisto političko samoubojstvo za vladajuću koaliciju, i Polančeca koji će kad tad otići…

To nažalost nitko ne zna, teoretski može se sutra riješiti stvar…no nitko ne može kategorički tvrditi ovo ili ono…
Nažalost tu najviše gubi LRH jer zaostaje u razvoju i vode je politički birokrati i podobne osobe, isto kao i HEP, Podravku i ostalo…

A kako će istisnuti Grad Opatiju sa svojih 25%+1 dionicom?

Kamelija, simbol Opatije!

Ovrha u Sl. Brodu. Možda bi se Opatija mogla pripremiti…
http://www.poslovni.hr/Content/Article.aspx?id=130416&rnd=1256652543674

tko ima problema s vijestima nek prati razvoj demokratije na rvatski nacin
pa nek onda pocne pisati na forumu

kakva ovrha kakav slavonski brod

hahaha

Postanite Eu-robovi

tko ima problema s vijestima nek prati razvoj demokratije na rvatski nacin
pa nek onda pocne pisati na forumu

kakva ovrha kakav slavonski brod

hahaha

Nažalost u pravu si! I sada kada pogledam niti sam ne znam da li da zaboravim što nas Slovenci ucjenjuju ko Kunta Kinte ili da mislim da jedino EU može pomoći LRH… A nisam paragmatik jer mi je stalo do države…slijedeću ćemo čekati 2000 godina ponovno
[pray]

New Report

Close