A šta radi Magna kod Kosorice? Pričaju o turizmu i o ulaganjima u turizam…
Večeras u 19:00 na OTV, gost Damir Bajs, biti će govora o privatizaciji LRH..
Ajde i da to vidimo. Opet sam se prenisko postavio? [undecid]
[/quote]
Mislim da će sutra novinarka kupiti desetak komada LRH-R-A. Bajs je strogo pazio da ne kaže previše [proud]
Nemam otv ali ja ovo svako malo piknem i čekam.
[/quote]
Mislim da će sutra novinarka kupiti desetak komada LRH-R-A. Bajs je strogo pazio da ne kaže previše [proud]
[/quote]
a šta je malo rekao
Hvala
[/quote]
nisam ni ja gledao, ali s obzirom na promet i cijenu nije bilo ništa
I što je bilo rečeno u emisiji?
I što je bilo rečeno u emisiji?
Hvala
Nažalost, pokazalo se da ministar turizma zna manje o LRH, a vjerojatno i o turizmu samom, od bilo kojeg forumaša ovdje! Taj lupeta da se još čeka očitovanje HANFE i da radi toga nema privatizacije do daljnjega. On naime očito ne zna da je HANFA davno rekla svoje i da je stvar sada na upravnom sudu. Dakle za njega je glavni problem javna ponuda koju Opatija treba dati, a ne spor s Ostojom. Koji lik! [cry]
Otresite malo po bidu,bolje da pada nego da stoji [rolleyes]
Otresite malo po bidu,bolje da pada nego da stoji [rolleyes]
Koja je muka ovdje dočekati par komada na bidu, ide na kapaljku..ali doći će i 5 minuta slave LRH. Ipak je ovo najjača turistička kuća u RH i t u cviejtu hrvatsko turizma-Opatiji i neopravdano je prespavala zadnjih mjesec dana rasta.
Free float je mali, poslovanje je vrlo dobro i samo je pitanje dana kad će LRH opet potegnuti preko 2000 kn. No, tek privatizacija će je lansirati u zvijezde.
Strong buy (tko ima strpljenja lipariti se na 1600 dok netko ne počisti u jednom potezu sve do 1700,a imam dojam da će to biti vrlo brzo). [cool]