LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A šta radi Magna kod Kosorice? Pričaju o turizmu i o ulaganjima u turizam…

Večeras u 19:00 na OTV, gost Damir Bajs, biti će govora o privatizaciji LRH..

Ajde i da to vidimo. Opet sam se prenisko postavio? [undecid]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

[/quote]

Mislim da će sutra novinarka kupiti desetak komada LRH-R-A. Bajs je strogo pazio da ne kaže previše [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Nemam otv ali ja ovo svako malo piknem i čekam.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

[/quote]

Mislim da će sutra novinarka kupiti desetak komada LRH-R-A. Bajs je strogo pazio da ne kaže previše [proud]
[/quote]

a šta je malo rekao

Možete me malo prosvjetlit, u mojim krajevima (ispod Učke) ne vidimo OTV.

Kamelija, simbol Opatije!

I što je bilo rečeno u emisiji?

Hvala

uzalud vam trud svirači… ili…..trubači

Hvala
[/quote]

nisam ni ja gledao, ali s obzirom na promet i cijenu nije bilo ništa

Hvala

Nažalost, pokazalo se da ministar turizma zna manje o LRH, a vjerojatno i o turizmu samom, od bilo kojeg forumaša ovdje! Taj lupeta da se još čeka očitovanje HANFE i da radi toga nema privatizacije do daljnjega. On naime očito ne zna da je HANFA davno rekla svoje i da je stvar sada na upravnom sudu. Dakle za njega je glavni problem javna ponuda koju Opatija treba dati, a ne spor s Ostojom. Koji lik! [cry]

Otresite malo po bidu,bolje da pada nego da stoji [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Otresite malo po bidu,bolje da pada nego da stoji [rolleyes]

Koja je muka ovdje dočekati par komada na bidu, ide na kapaljku..ali doći će i 5 minuta slave LRH. Ipak je ovo najjača turistička kuća u RH i t u cviejtu hrvatsko turizma-Opatiji i neopravdano je prespavala zadnjih mjesec dana rasta.
Free float je mali, poslovanje je vrlo dobro i samo je pitanje dana kad će LRH opet potegnuti preko 2000 kn. No, tek privatizacija će je lansirati u zvijezde.
Strong buy (tko ima strpljenja lipariti se na 1600 dok netko ne počisti u jednom potezu sve do 1700,a imam dojam da će to biti vrlo brzo). [cool]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close