LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

O kakvoj javnoj ponudi govoriš? Koliko ja znam postoji samo jedna obveza za javnom ponudom, a ta nije po 16xx nego po 6xxx kn. Prema tome, argument da netko štopa cijenu da bi održao prosjek ne stoji. Ja prije mislim da netko skuplja jer je bolje skupljati po 1600 nego po 2000 ili 3000. Koliko vidim nitko u prvih 10 ne prodaje; naprotiv PBZ skrbnički kupuje već dulje vremena.

Njofra zadužen za spuštanje cijene pojačao dozu [lol].Sad tuče s dvadeset komada po bidu.Mora da mu je jako stalo…………. [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

O kakvoj javnoj ponudi govoriš? Koliko ja znam postoji samo jedna obveza za javnom ponudom, a ta nije po 16xx nego po 6xxx kn. …

Ponuda koja će doći….na temelju prosjeka za jedno 6 mjeseci…kada kradezovci odluče da "to treba" prije izbora!
A za ovu obvezu koja postoji u teoriji….Ona će kao i sve ostalo u HR proći na način vuk popapao magare…A tužbe samo što nisu! Samo ne znam tko ima novaca za tako skup proces…

Njofra zadužen za spuštanje cijene pojačao dozu [lol].Sad tuče s dvadeset komada po bidu.Mora da mu je jako stalo…………. [rolleyes]

samo neka tuče, da je bar sruši na 1300 pa da se počastimo ko ljudi. ovo titranje 30 kn gore- dolje me baš nervira

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

O kakvoj javnoj ponudi govoriš? Koliko ja znam postoji samo jedna obveza za javnom ponudom, a ta nije po 16xx nego po 6xxx kn. …

Ponuda koja će doći….na temelju prosjeka za jedno 6 mjeseci…kada kradezovci odluče da "to treba" prije izbora!
A za ovu obvezu koja postoji u teoriji….Ona će kao i sve ostalo u HR proći na način vuk popapao magare…A tužbe samo što nisu! Samo ne znam tko ima novaca za tako skup proces…
[/quote]

Nisi u pravu. Kad bi recimo sad HFP objavio natjecaj za prodaju LRH to se ni u banana drzavi kakva je nasa ne moze izvesti u roku mjesec dana.Treba biti minimalno 30 dana za preuzimanje dokumentacije od trenutka objave natjecaja, pa odabir najpovoljnije ponude, potpisivanje ugovora…sve to traje 5-6 mjeseci. Gledat ce se taj prosjek, a ne ovaj koji nam je Ostoja nametnuo. Ja mislim da on skuplja na skrbickim racunima te da ce nakon objave presude suda u Rijeci cijena odletiti preko BV-a (SNHO najvjerovatnije gubi spor, IMHO). Drzava ce moci raspolagati sa svojim dijelom na nacin da ce ga moci prodati kome bude htjela, a SNHO ce napumpati cijenu kako bi bar zaradio na ovih 10-ak tisuca dionica koje su kupovali po ovim smijesnim cijenama. Ceka se presuda suda i to je to.

[/quote]

Nisi u pravu. Kad bi recimo sad HFP objavio natjecaj za prodaju LRH to se ni u banana drzavi kakva je nasa ne moze izvesti u roku mjesec dana.Treba biti minimalno 30 dana za preuzimanje dokumentacije od trenutka objave natjecaja, pa odabir najpovoljnije ponude, potpisivanje ugovora…sve to traje 5-6 mjeseci. Gledat ce se taj prosjek, a ne ovaj koji nam je Ostoja nametnuo. Ja mislim da on skuplja na skrbickim racunima te da ce nakon objave presude suda u Rijeci cijena odletiti preko BV-a (SNHO najvjerovatnije gubi spor, IMHO). Drzava ce moci raspolagati sa svojim dijelom na nacin da ce ga moci prodati kome bude htjela, a SNHO ce napumpati cijenu kako bi bar zaradio na ovih 10-ak tisuca dionica koje su kupovali po ovim smijesnim cijenama. Ceka se presuda suda i to je to.

[/quote]

Zašto mislite da će SNHO izgubiti spor? (Imam ga u portfoliju, i malo je vijesti o toj dionici pa je svako mišljenje dobrodošlo…)

S obzirom na situaciju u državi teško će SN HOLDING isposlovati maksimum u ovom slučaju, kad nisu uspjeli u puno mutnijim vremenima teško će sad. Međutim teško da će i totalno popušiti , meni je najvjerovatniji nekakav dogovor s budućim kupcem i državom.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

S obzirom na situaciju u državi teško će SN HOLDING isposlovati maksimum u ovom slučaju, kad nisu uspjeli u puno mutnijim vremenima teško će sad. Međutim teško da će i totalno popušiti , meni je najvjerovatniji nekakav dogovor s budućim kupcem i državom.

Zasto bi se bilo koji kupac dogovarao s SN Holdingom. SNHO ima potrazivanja od drzave ali kakve to veze ima s LRH? Zasto se dug prema SNHO ne plati drzavnim obveznicama ili nekim drugim dionicama iz portfelja HFPa nego bas s Liburnijom. Vlada nije potvrdila sporazum o prijenosu dionica LRH na SNHO, dobila je upravni spor, uskoro ce dobiti na TS u Rijeci i to je to. Strok je pokusao loviti u mutnom uz potporu onog luzera Muzura, ali to je sve past tense. Nakon odluke HANFE o obvezi javne ponude za grad Opatiju te nakon skore sudske presude, slijedit ce jedino logicno rjesenje, a to je prodaja drzavnog udjela na javnom natjecaju. Grad Opatija nece imati pravo glasa jer nije dao javnu ponudu tako da mogu zaboravit ESOP i slicne pizdarije iz radionice ovog Tipurica i njemu slicnih. To sto dionica ne raste ne znaci nista. Nakon objave sudske presude u jednom danu ce nadoknaditi sve izgubljeno. Ali je tada treba imati u portfelju, a Mr. Kurobasa je kljuc zagonetke na pitanje kad je to tada.

Drugovi i drugarice što ćemo sad?? Rezultati u Istri i Kvarneru 2% bolji od prošlogodišnjih [thumbsup].Cijena dionice LRH upola manja.Mislite da je vrijeme za dizanje letvice? [undecid]

Drugovi i drugarice što ćemo sad?? Rezultati u Istri i Kvarneru 2% bolji od prošlogodišnjih [thumbsup].Cijena dionice LRH upola manja.Mislite da je vrijeme za dizanje letvice? [undecid]

Provjerite malo podatke prije nego ovako nešto izjavite..
10.10.2008 cijena dionice je bila 1400 kn! A sad je oko 1600 kn!

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Provjerite malo podatke prije nego ovako nešto izjavite..
10.10.2008 cijena dionice je bila 1400 kn! A sad je oko 1600 kn!
[/quote]

….a samo 3 mjeseca prije bila je 3800……mislim da će tri mjeseca kasnije (od danas) opet biti 3800….a bila je 2008g. i 5000kn [proud]. Pročitao sam negdje da su do sad uvjek,ali baš uvjek dionice došle na svoje….pogotovo one čvrsto građene

A šta radi Magna kod Kosorice? Pričaju o turizmu i o ulaganjima u turizam…

Kamelija, simbol Opatije!

New Report

Close