LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

šta je ovo jel ovo neko istresanje sa liburnijom….
polančec odlazi zajedno sa šukerom (čitaj mnogo će se stvari odugovlačiti…)

ma tko dijeli ove postotke svaka čast nek mi pošalje privatni mail

he he postotak 1

Ima važnih novosti i na temu izgradnje kongresnog centra na lokaciji hotela Zagreb, na Slatini. Prema planskoj dokumentaciji ovdje se predviđa izgradnja centra na šest etaža, za što je potrebno najmanje 2.500 »kvadrata« zemljišta, Približno 1.750 »kvadrata« pripada LRH, a utvdili smo da Grad Opatija na toj lokaciji ima dovoljno terena da se gradilište formira i spremni smo ga ustupiti LRH – najavio je Dujmić. Po njegovim riječima, LRH treba podnijeti zahtjev za formiranjem okućnice, nakon čega bi se dobila dovoljno velika površina za potrebe izgradnje kongresnog centra.

nekaj se događa kad ovak dobro stojimo

zar ja to nisam već konstatirao prije par dana? i jučer sam to napisao ali mi nije objavljen post. također sam napisao da se zahvaljujem dušebrižnicima koji me pljuju i stoga opet smanjujem pisanje, a možda više niti neću sudjelovati u raspravama jer sam moderiran i ne da mi se više čekati da mi se odobri post, a to je i veliko poniženje za osobu mojeg statusa. sretno svima i pozdrav.

...povijest se ponavlja...

tako je delboy i ja se povlačim nek im pišu crnjaci
pa se onda vidimo
sićaš li se di je…………………….

, a možda više niti neću sudjelovati u raspravama jer sam moderiran i ne da mi se više čekati da mi se odobri post, a to je i veliko poniženje za osobu mojeg statusa. sretno svima i pozdrav.
[/quote]

Šteta …ti si mi nekako kao dobri duh ove dionice!
😉

Uz svu dobru volju (osim ako niej ironija) možeš li mi reći što je tako dobro …tj. zašto misliš da dobro stojimo….Stvarno ne kužim!
😉

Cijene nekretnina u 13 godina porasle 130% [shocked].Znači da ova starudija ipak vrijedi nešto.Bar duplo on nominale.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ovdje upišite svoj komentar… [yawn] [yawn] [yawn] [sealed]???????????????????!!

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Fakat dobro stojite [lol] I kad purani lete vi dobro stojite.A vidim imate i anđela čuvara pa kad god netko lupi deset po asku on lupi tri po bidu.Kao da je nekome stalo da što duže ostane ovaj prosjek [undecid]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Kao da je nekome stalo da što duže ostane ovaj prosjek [undecid]
[/quote]

U slučaju obveze javne ponude…priosjek će biti od krucijalne važnosti! A ovo s Opatijom je izgleda pusiona…jer vi sada sute ko’ ribice… Daj bože da sam u krivu.
[embarass]

New Report

Close