LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

6000 kn kažete? [lol]
a što junaci onda ne poskidate sve do 3000? ili barem do 2000? ili barem ovaj jad ispod 1700?
same puste priče, čim LRH skoči na 2000 svi ćete prodati [bye]

Kupnja – LRH-R-A
1 1.600,00 [1]
17 1.590,01 [1]
22 1.590,00 [1]
10 1.585,06 [1]
1 1.571,30 [1]

Prodaja – LRH-R-A
7 1.625,00 [1]
9 1.640,00 [1]
1 1.668,00 [1]
1 1.674,90 [1]
7 1.674,99 [2]

hehe… predugo sam u ovoj dionici da bi za 2000 prodao [cool] a skida se pomalo kad mi koja kuna kapne viška [pray]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

kakva banana nema kruha dok se ostoja neuključi
a skidat možeš koliko hoćeš

kakva banana nema kruha dok se ostoja neuključi
a skidat možeš koliko hoćeš

ma kakav Ostoja, taj nema para za kupiti ni ovo do 1700 kn [lol]
ovdje treba čekati privatizacju, LRH je najvredniji turistički kompleks na jadranu! kod nas jedini pravi kupac po meni bi bio Adris koji sve više širi poslovanje u turizmu, a Opatija je blizu Istre.
ali nebitno, ko god da kupi, cjena dionice će otići minimalno na 3000-4000 kn

DPAVLETIC=DKONCAR=DSORC=MAJA4684=SCRAPMAN=....

Nisam baš pratio ovu sagu s obvezom javne ponude, dokle je to došlo? Jel HANFA donijela rješenje i obvezala Opatiju na javnu ponudu?
thanks

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

ti dado koda si bio u špilji zadnjih 6 mjeseci [rolleyes] već odavno, ali su ovi uredno dbili dati javnu ponudu… [bye]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

kako misliš "odbilI" ?!?
pa kakav je ovo k…. od države kad svatko radi što hoće? pa što ne tužite Opatiju kad obveza postoji?

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

kako misliš "odbilI" ?!?
pa kakav je ovo k…. od države kad svatko radi što hoće? pa što ne tužite Opatiju kad obveza postoji?

pa neki su već tužili, ja još nisam jer unutar pola godine očekujem povratak na razine od najmanje 3500-4000 kuna kako bude tekao oporavak. a navodno da će početkom iduće godine LRH na natječaj za privatizaciju, a cijena ne smije biti ispod nominale, dakle to je 100% prinosa do natječaja unutar par mjeseci. zato nema previše tužbi. ali ako netko treba novce, naravno da će tužiti jer dobija 5995 kuna po dionici od grada opatije koji će u tom slučaju biti doveden do prosjačkog štapa. pa uostalom, što mislite, čemu ovakvo znatno povećanje prometa proteklih nekoliko tjedana? netko je načuo da kreće privatizacija pa hoće nabrzinu uzeti tih 100-110% prinosa. eto zašto. sve se zna u maloj zemlji hrvatskoj.

...povijest se ponavlja...

kako misliš "odbilI" ?!?

Je, ajmo tužiti grad Opatiju i sve okolne jedinice lokalne samouprave, misliš da bi se našlo novaca za isplatiti slobodne po nominali? Odakle?

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

kako misliš "odbilI" ?!?

Je, ajmo tužiti grad Opatiju i sve okolne jedinice lokalne samouprave, misliš da bi se našlo novaca za isplatiti slobodne po nominali? Odakle?
[/quote]

nek prodaju dionice LRH i imat će para ko blata [lol]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ima Adris na računu za dvije kompletne Liburnije ………mogao bi kupiti bar ovu jednu [cool]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

….ovdje treba čekati privatizacju, LRH je najvredniji turistički kompleks na jadranu! kod nas jedini pravi kupac po meni bi bio Adris koji sve više širi poslovanje u turizmu, a Opatija je blizu Istre.
ali nebitno, ko god da kupi, cjena dionice će otići minimalno na 3000-4000 kn

Ovo bi bila jako dobra kombinacija. Adris je privatna tvrtka sa dobrim managementom, ima dovoljnu zalihu cash-a , ulaže u turizam i to onaj kvalitetni,ne libi se potrošiti za postizanje određene kvalitete, zemljopisno blizu itd…

Mislim da bi ovo bila prava win-win situacija. (hipotetski kad bi se realizirala, jer nisam još čuo ništa o potencijalnoj zainteresiranosti)

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close