LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Onih izloženih 222 komada trebalo bi skinuti joŠ danas [smiley]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Trebalo bi ali neka, netko nam čini uslugu a da mi to ni ne znamo, pogotovo ako smo na bidu [wink]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Teško je danas očekivati da nam spuste nekaj na bid, [undecid] ask je jako povoljan …

ostala sića na asku, sve se maklo, ovo bi stvarno samo na jednu vijest mogla biit raketa…

možda je ovo ta vijest? državi treba para za preživjeti, a za LRH mogu dobiti sad i odmah barem 2500-3000 kn po dionici:

Ivan Šuker na mukama: Proračun 2010. će se popuniti i prodajom hotela?
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
ZAGREB – Ministarstvo financija nada se da će u sljedećoj godini prihodi državnog proračuna porasti za 1,7 posto, što znači da će se na ime poreza, doprinosa, trošarina u državni proračun skupiti dvije milijarde kuna više nego ove godine, pa će ukupni prihodi biti oko 112 milijardi kuna.
Prema fiskalnim projekcijama o kojima bi Vlada trebala raspravljati već na današnjoj sjednici rashodi će, navodi se u dokumentu Ministarstva, biti nešto niži od ovogodišnjih, pa bi tako manjak u proračunu trebao biti najviše 7,5 milijardi kuna, odnosno gotovo 2,5 milijarde manji nego ove godine, piše Novi list.

Nakon takvih postavki Vladu su zasule kritike da u sljedećoj godini nema namjeru rezati potrošnju te da se jedino povećanjem prihoda, uvođenjem kriznog poreza i povećanjem stope PDV-a, popravlja stanje u državnom računu. No, ukoliko doista želi zadržati ukupne rashode na razini ovogodišnjih, država će morati rezati neke stavke, jer u sljedećoj godini ima trošak kamata od oko milijardu kuna, a više od 750 milijuna kuna koštat će dodatak za nove umirovljenike, kojim se popravljaju njihove niske penzije. U Vladi se zasad govori jedino o tome da se smanje izdaci za povlaštene mirovine, ali tako sigurno neće biti moguće uštedjeti 1,5 do dvije milijarde kuna, pa će Banski dvori morati kresati još neke izdatke.

Država će od kriznog poreza, većeg PDV-a i trošarina na mobilnu telefoniju skupiti od 4,2 do 4,5 milijarde kuna, što je gotovo tri milijarde kuna više nego u ovoj godini. No, zato se očekuju manji prihodi od doprinosa, zbog povećanja nezaposlenosti te smanjenje prihoda od poreza na dobit od oko 1,2 milijarde kuna. U krugovima bliskim Vladi može se čuti da je možda vrijeme da se razmisli o tome da se u sljedećoj godini dio prihoda namakne privatizacijom [/u]koja je zamrla u posljednje dvije godine. Pri tome se ističe prodaja dodatnih djelatnosti, poput ugostiteljstva u javnim poduzećima, ali i privatizacija hotelskih poduzeća.

Privatizacijski prihodi državi bi posebice mogli zatrebati ako se banke odluče na naplatu jamstva za kredite dane brodogradnji, čiji je ukupan iznos 8,2 milijarde kuna i radi kojeg bi u vodu mogla pasti cijela proračunska konstrukcija. U Vladi vjeruju da se masovna naplata neće dogoditi, ali naši sugovornici ističu da ih ne bi začudilo ako dogodine na naplatu dođe milijarda ili dvije milijarde kuna kredita u brodogradilištima. Uz to državni će proračun u sljedećoj godini prvi teži ispit imati već u veljači kada na naplatu dolazi oko 500 milijuna eura kredita, koje će trebati vratiti podizanjem novih zajmova. Mjesec-dva iza toga država mora riješiti otplatu oko tri milijarde kuna kredita na domaćem tržištu, a kad uhvati malo predaha već sredinom godine stiže novih 500 milijuna eura inozemnog duga. Ukoliko želi mirovanje kredita za brodogradnju, Vlada bi novac za sve te otplate morala potražiti na stranom tržištu.

LRH po 15xx kn je poklon, pa sam danas počeo kupovati, bit će ovdje lijepa zarada u roku od 6 mjeseci [thumbsup]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

Nema toga što Šuki nebi rasprodao da spasi ….

Nego tko nam to poklanja LRH zadnjih dana? Stalno paketici od 50 komada.
Već 4ti danas. To nas Ostoja časti? 🙂

Mislim da nije Ostoja, pratim top10 i nema dugo nikakve promjene osim što kupuje PBZ skrbnički.
Btw. mijenjaj nick, kakav si ti Bill Gates kad ti je 50 kom na asku problem:)

Mislim da nije Ostoja, pratim top10 i nema dugo nikakve promjene osim što kupuje PBZ skrbnički.
Btw. mijenjaj nick, kakav si ti Bill Gates kad ti je 50 kom na asku problem:)

[/quote]

Ko veli da mi je problem? :-). No vidim da mi jučer i danas netko uvaljuje, pa reko možda ima količinu da mi proda i niže 🙂

nek tovari samo da se već istovari

izgleda da se medo naljutio

ajd da ga pustimo na 900, popravili bumo prosjek i vratili se na dane ponosa i slave kad smo hrabro branili cijenu [wink]

Danas i ja uzeo nekoliko komada,ipak joj je book 0.53,pa sta bude.

MRAVAK JE MOJ IDOL..LAZE, VARA ,KRADE I STAN MI DADE.

New Report

Close