LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakva glupost ako imaš nešto za izjavit reci , zašto će bit [cry],puna burza genijalaca s vijestima iz prve ruke

Ovaj što prodaje po 17xx dobro trguje [lol], za nekoliko dana biti će [cry]

Nemoj pisati neistine. Ništa ne bude jer tržište ide gore i lova će se polako početi preljevati iz raznih VDKTa i HDELa koji su odradili fini rast u manje likvidne dionice poput LRHa. Povijest se ponavlja.

Kakve sam to neistine napisao? Koliko je meni poznato spor između HFP-a i SNHO-a je započeo 2007, sad smo na polovici rujna 2009. pa malo zbrojite dva i dva. Već sam napisao na forumu da je u 07/2009 održano drugo ročište, nakon toga valjda slijedi i presuda. Kad uskoro sud objavi presudu tada će ovaj što prodaje po 17xx moći samo [cry]. Šta nije jasno? Što se tiče rasta tu se možemo nabacivati ali ja mislim da će po objavi to minimalno do nominale. Sad ćete valjda tražiti dokaze, da vam stavim i presudu na forum [lol].

ajde ajde, stavi presudu, plizzzzzzzzzzzzzzzzz

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

@cadilac

taj spor traje jo[ od 2005.godine…nažalost, nema tu leba…tj. proći će još sigurno par godina dok se ne riješi ta nebuloza…kako za SN tako i za LRH

evo baš bilo na dnevniku…
hotelijeri se žale da im je sezona neuspješna
ekoincident: radioaktivni otpad se odložio u sjevernom jadranu-talijanska mafija to radi….valjda nije blizu Opatije….

@cadilac

taj spor traje jo[ od 2005.godine…nažalost, nema tu leba…tj. proći će još sigurno par godina dok se ne riješi ta nebuloza…kako za SN tako i za LRH

Nemaš pojma, spor je od 2007., drugo ročište je održano prije dva mjeseca, a presuda će biti uskoro. I već je prošlo tih par godina i to više parova tako da se nekad i ovo mora završiti. Neki od nas će to dočekati i naplatiti strpljenje, a neki su izgubili živce i priključili se u vlakiće. Kad se presuda objavi ovo neće biti vlakić nego raketa. Ovi koji već mjesecima stoje na asku to dobro znaju.

Kakav je ovo ask na Liburniji, sve nešto usitno ko da je za lemuzinu. Nitko da stavi 100 kom pa da se oni koji su odavde pobjegli mogu komotno vratiti, a ne ovako [wink]

ostala sića na asku, sve se maklo, ovo bi stvarno samo na jednu vijest mogla biit raketa…

Top ask
CIJENA KOLIČINA
1.737,00 1
1.739,99 6
1.744,00 1
1.748,00 8
1.748,89 2
1.787,00 1
1.792,00 2
1.796,99 5
1.797,00 5
1.797,99 5

@cadilac

Nemaš pojma, spor je od 2007.,
[/quote]

ti nemaš pojma:
Upravni sud ni u lipnju, kako je prošlog mjeseca najavljivano, neće rješavati spor što ga je SN HOLDING davne 2005. u studenom pokrenuo protiv ex Komisije za vrijednosne papire, današnje Hanfe, u slučaju vlasništva za dionice LRH d.d.
http://www.poslovni.hr/83089.aspx

Super je feeling kupiti dionicu po vrijednosti 1600 kn ispod njene nominalne vrijednosti.
Realna vrijednost LRH druga je dimenzija …

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Je li ovo neka zajebancija? Pa ovaj spor je rijesen u korist drzave, a ti tu spamas forum s clancima starim godinu dana. Uopce mi se ne da objasnjavati jer kolege koji su unutra znaju o kojem sporu govorim. Daj se malo informiraj prije ***obrisano***

New Report

Close