LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zna li tko kakva je to tužba Ratka Zadravca protiv LRH?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

sokoliću, on tuži vezano za odluke glavne skupštine, a obzirom da je na glavnoj skupštini bilo govora samo o prodaji 2 hotela-vile u raspadu, tužba bi se trebala odnositi samo na to.

Hm. A gdje nam je Delboy? Možda prodao Liburniu i pobjegao? :))

nisam ju prodao i neću. potvrđeno mi je da će vrlo brzo ići privatizacija pa je izbjegavanje ponude nebitno. bit će privatizirana bez mišljenja grada opatije što nam ide na ruku. zato su i prisutna ova rušenja cijene, sve s istim ciljem – skupiti što više komada jer LRH je najmanje , uz Tisak, odradila u zadnja dva rasta pa je logično da će oni kad – tad to nadoknaditi. sretno momci, ja se vraćam na nastavak godišnjeg odmora.
[/quote]

Kaj i ti si nastradao u krizi pa moraš na GO u posezoni kad je jeftinije? 🙂

Polako je krenula prema gore… [thumbsup]

Al čim je netko opalio po asku četrdesetak komada prodavači su pojačali ask i to drastično [shocked].Zašto je nekome stalo da iskrca takve količine LKPC?

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

lijep nalog na kupnji

Kupnje: LRH-R-ACijena Količina
1.600,00 100
1.586,00 8
1.585,00 15
1.535,10 7
1.535,05 55
1.512,00 1
1.509,00 1
1.508,24 7
1.506,00 9
1.501,50 1
Prodaje: LRH-R-AKoličina Cijena
10 1.666,00
1 1.686,00
1 1.696,00
1 1.699,00
25 1.700,00
6 1.739,99
1 1.744,00
10 1.745,00
8 1.748,00
1 1.749,90

Al čim je netko opalio po asku četrdesetak komada prodavači su pojačali ask i to drastično [shocked].Zašto je nekome stalo da iskrca takve količine LKPC?

pardon napisao lkpc a mislio na lrh [sealed]
Inače danas je bilo interesantno pratiti trgovinu LRH dionicama.Sve po asku s jakom podrškom na bidu,kao da netko sam sebi drži štangu [lol]

evo, piknuo 5 komada da poravnam rezultat sa jučerašnjim zatvaranjem 🙂

"Day after yesterday"

kako ide ovdje radničko dioničarstvo?

ode, a baš me počeli poklapati na 16xx,xx

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Ovaj što prodaje po 17xx dobro trguje [lol], za nekoliko dana biti će [cry]

Ovaj što prodaje po 17xx dobro trguje [lol], za nekoliko dana biti će [cry]

Ne kužim [undecid] Kaj bude za nekoliko dana?? Za koliko nekoliko?? Za puno nekoliko ili manje puno nekoliko.Nesmem ni na wc da ne propustim događaj [angry] Tako isto na lkpc jedan kolega rekao "vidjet ćete kroz nekoliko dana" a od onda već dvaput obrao mandarine [lol]

New Report

Close