LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izašlo je revidirano izvješće. ukratko: povećanje dobiti za skoro 2%, a prihoda oko 20% i to je iznad očekivanja uprave. dobit iznosi nešto manje od 1.000.000 kuna, što je za ova recesijska vremena izvrsno. više na http://www.zse.hr. netko je jučer znao za ovo izvješće kako mi se čini….

Netko je znao jučer? I učinio što? Kupio cijelih 20 dionica? Stari moj ti si se najeo bunike kako mi se čini… [lol]

Što se izvješća tiče, ono što je bitno jest da imaju manje prihode u prvoj polovici ove godine nego što su imali u prvim polugodištima prošlih 5 godina.

Vidjeti ćemo 3Q izvješće, ono će biti glavno.

jeli netko bio kod pravnika da se ide na naplatu pa neka nova liburnija da dionice koje ima
ako je nek mi pošalje privatnu poruku i kaže kojeg
hvala
nema splita do splita

sta je nervozan ovaj sa 50 kom…da imam municije skinuo bi ga jednim rafalom [undecid]

"Day after yesterday"

HRT 1, 21.05: Korner- tema- privatizacija turističkog portfelja HFP-a

ja kupio dvije mimo svake pameti

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

ja kupio dvije mimo svake pameti

ovo postaje ko na placu….svi se znamo :-)))

"Day after yesterday"

Tuzna je situacija na LRH, kad sve na ovom planetu leti na gore, nam ovaj biser polako a sigurno pada. Da prestane sa drukanjem još "poslednji optimista" dellboy (kako me to samo spominje na drukanje nekih dežurnih optimista za PTKM, sa kojom sam se slično zajebnuo) ide to polako (na jesen) ponovo u blizine 1000 kuna.
Vlasnik sam 15 dionica LRH-več duže vrijeme.

ma šta 1000 treba to dati slovencima djabe

daj se malo informiraj kolko su pljunuli slovenci za adriatic grand hotel pa onda nastavi bljezgarati

Postanite Eu-robovi

Pa valjda janez zna koliko su pljunuli slovenci:)

BTW Korner je u 21:06 🙂

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Iz dežele !

http://www.dnevnik.si/novice/svet/1042289268

dela ostoja ko da mu je dvadeset

MOMCI , O ČEMU TO ONI PRIČAJU ?

Hrvatska prodaje Brione
Objavljeno u kategoriji:Ostalo dana 08.08.2009 Pregleda 31 puta, 10 danas

brioniTRST, Prodaja Briona za 1,2 milijardi evra sljedeći je korak hrvatske Vlade u pokušaju oporavka od krize – piše italijanski list “Il pikolo”.

List navodi da Hrvatska grca u ekonomskoj krizi, te da prognoza ni za sljedećih nekoliko mjeseci nije blistava.

“Nakon povećanja stope poreza i smanjenja penzija, te odricanja od nekoliko ambicioznih projekata, sljedeći korak u spasu je prodaja `12 dragulja`, među kojima se nalaze i Brioni”, navodi tršćanski dnevnik.

“Il pikolo” naglašava posebnu istorijsku i prirodnu vrijednost nacionalnog parka Brioni i njegovu poziciju, nazivajući ga “jednom od zadnjih karata u rukavu očajne vlade”.

List naglašava da su Brioni još od tridesetih godina prošlog vijeka turistička destinacija svjetske elite te da “bi lista krunisanih glava i plemića koji su odsjedali na Brionima bila predugačka”.

Upravo zbog toga, “Il pikolo” zaključuje da “svojom istorijom, prirodom i klimom Brioni ne bi imali poteškoća u pronalaženju imućnog kupca”.

U tekstu se tvrdi da je nedavno hrvatskoj Vladi upućena ponuda od dvije milijarde evra za cijeli arhipelag, ali da bi sa promjenom svjetskih ekonomskih uslova, smatraju stručnjaci, Hrvatska mogla dobiti između 800 miliona i 1,2 milijarde evra.

Prema pisanju italijanskog lista, osim Briona u ponudi će biti i ostrvo Krk koje ima izvrsnu cijenu zbog Jadranskog naftovoda i njegovog terminala na moru koji je cjevovodima povezan sa kontinentom i Mađarskom i Srbijom”.

“Za spas Hrvatska još može prodati najjaču nacionalnu osiguravajuću firmu `Kroacija osiguranje`, Hrvatsku elektroprivredu koja je procijenjena na oko 800 miliona evra, ali i šume, željeznice i izvore pitke vode”, zaključuje “Il pikolo”.

Iz Kabineta hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića saopšteno je da Brioni “nisu na prodaju, niti ih je moguće prodati jer su nacionalni park”.

New Report

Close