Cijelo vrijeme vidim na kupnji preko 1700 komada LRH, pa sam sad iskoristio priliku kad je netko satro ovu jadnu kupnju iznad 1500 kn da pogledam gdje je sva ta kupnja. Rezultat: iznad 1000 kn na kupnji je svega 100 komada, a preko 1600 komada "kupnje" duboko je ispod 1000 kn. Zaključke izvucite sami [bye]
Bojim se da teški dani ovdje tek dolaze, bit će LRH i po 1000 kn
Cijelo vrijeme vidim na kupnji preko 1700 komada LRH, pa sam sad iskoristio priliku kad je netko satro ovu jadnu kupnju iznad 1500 kn da pogledam gdje je sva ta kupnja. Rezultat: iznad 1000 kn na kupnji je svega 100 komada, a preko 1600 komada "kupnje" duboko je ispod 1000 kn. Zaključke izvucite sami [bye]
Bojim se da teški dani ovdje tek dolaze, bit će LRH i po 1000 kn
ma kaj bi dolazili teški dani,,,pa nećeš valjda donositi zaključke prema bidu i asku na 27.07.??
država rikava pa će LRH među prvima na bubanj….zaboravi trejdanje na njoj, preriskantno zbog slabe likvidnosti. ali uzmi u ruke kalkulator i računaj koliko vrijedi kvadrat po sadašnjim cijenama??
ja sam davno rekao da ispod duple zarade ne idem iz ove dionice niti slučajno. hvala bogu imam dovoljno vremena jer nisam na nekim marginima niti čarobiranjima….znači ispod nominale (3200) niti lud…ovo treba uzeti samo kao dobru priliku za nadokup
pozdrav svim dioničarima LRH
samo naivci nasjedaju na igru sn-holdinga koji prodaje dionice sa svojeg osobnog računa na svoj skrbnički račun. sada se kupuje jer ovo vrijedi minimalno 5990 kuna prema ponudi. pročitajte post matantosa gore što je napisao. to je također moguće. SNHO prikuplja od vas , naivaca, i onda će on tužiti grad i uzeti na svakoj dionici preko 4400 kuna od nabavne cijene. ne nasjedajte na ove igrice – vrlo brzo će ova dionica skočiti za početak preko 3000 kuna što je normalno obzirom da će LRH na bubanj vrlo skoro. državi trebaju novci.
danas dokupio 19 kom, ne mogu si pomoć [pray]
pametno si napravio: pogledaj na http://www.zse.hr – odbijen je grad opatija sa zahtjevom za odgodom pravnih učinaka rješenja. dakle, upravni spor će trajati nekoliko godina a mi ćemo se naplatiti prisilnim putem. hanfa je zakon. grad opatija neće se izvući. cijena: 5990 kuna po dionici. samodole svaka čast na poštenju. pročitajte obrazloženje. hanfa nas je počela štititi. 😉
Pazi ti razloga zasto Opatija misli da nebi smjela izvrsiti svoje obveze
da bi izvršenje rješenja moglo izazvati posvemašnji kolaps funkcioniranja cijelog liburnijskog
područja i opasnost po zdravlje i živote žitelja toga kraja.
koji k….
pametno si napravio: pogledaj na http://www.zse.hr – odbijen je grad opatija sa zahtjevom za odgodom pravnih učinaka rješenja. dakle, upravni spor će trajati nekoliko godina a mi ćemo se naplatiti prisilnim putem. hanfa je zakon. grad opatija neće se izvući. cijena: 5990 kuna po dionici. samodole svaka čast na poštenju. pročitajte obrazloženje. hanfa nas je počela štititi. 😉
[/quote]
oprostite kolega delboy,
iako cijenim vaš doprinos komentiranju na forumu u vezi sa LRH i vaš neobično izražen optimizam, moram vas priupitati, koliko imate godina??
11?
molim bez uvrede [bye]
imam 13 godina i vjerujem u sustav jer znam da ovaj spor dobivam. a vi ostali – snađite se onda sami ako vam ne paše moje pisanje. ostoja kupuje od vas i SNHO-a i onda će utužiti, a ja njega smatram kraljem dionica i kraljem opatije. uostalom, vrijeme će pokazati tko je bio u pravu.
Zaista me iznenadilo ovo rješenje Hanfe. Svaka čast, vrlo pozitivno! Siguran sam da će spor na Ustavnom sudu trajati puno kraće nego mnogi misle i da će biti rješen u 2009.g.
imam 13 godina i vjerujem u sustav jer znam da ovaj spor dobivam. a vi ostali – snađite se onda sami ako vam ne paše moje pisanje. ostoja kupuje od vas i SNHO-a i onda će utužiti, a ja njega smatram kraljem dionica i kraljem opatije. uostalom, vrijeme će pokazati tko je bio u pravu.
ja se slažem da će s vremenom doći sve na svoje, ali ne zbog uspješne prisilne naplate, nego privatizacijom koja je neminovnost. o cijenama ne bih, jer svatko od nas ima svoj target i horizont.
nažalost, hrvatskom pravosuđu vjerujem U RAZINAMA STATISTIČKE GREŠKE….
bye 😉
postoje ljudi koji su legalisti, ma što drugi o tomu govorili ili novinarčići piskarali, a postoje i divljaci. ja sam legalist. treće opcije ne postoje i prije ili poslije, morat ćete povjerovati hrvatskom pravosuđu. kakav narod , takva zemlja, kakva zemlja, takvo pravosuđe.
ja se slažem da će s vremenom doći sve na svoje, ali ne zbog uspješne prisilne naplate, nego privatizacijom koja je neminovnost. o cijenama ne bih, jer svatko od nas ima svoj target i horizont.
nažalost, hrvatskom pravosuđu vjerujem U RAZINAMA STATISTIČKE GREŠKE….
bye 😉
[/quote]
Pazi ti razloga zasto Opatija misli da nebi smjela izvrsiti svoje obveze
da bi izvršenje rješenja moglo izazvati posvemašnji kolaps funkcioniranja cijelog liburnijskog
područja i opasnost po zdravlje i živote žitelja toga kraja.
koji k….
ak se dobro sjećam iz trgovačkog prava ovo je valjan razlog za neispunjenje ugovorene obveze,
to onak općenito, ne znam precizno.