i evo ga, danas opet cijena u plusu čitav dan, da bi nam darko spustio cijenu na kraju. koji mu je cilj? dečeci, vi sa puno novca poput matantosa i ostalih – zašto mu to dopuštate? ja bi mu poskidao sve do 3000 kuna, jer ako igra nekakvu igru, treba je poremetiti. ako se radi o nekakvim prosjecima i saznanju ishoda spora protiv države prije svih nas, onda je red da mu to dečki pokvarite…ili ćete gledati kako i dalje igra igrice. malo ću se raspitati drugi tjedan jer idem u opatiju a tamo mi jedan čiko sve lijepo kaže za jedno pićence.
delboy,
ako sa jednog skrbničkog (recimo PBZ) čiji je vlasnik Ostoja i sa drugog SHBO (ili kako s ezove) može stavljat nisko naloge i sve štimat u sekundu (to se može provjeri kod malo iskusnijih brokera) ond ami tu nemremo ništa. Onaj tko može je Hanfa da provjeri tko je iz aPBZ skrbničkog jer ovako stoja sam sebi prodaje a to nije dozvoljeno. Nemremo mu ništa kada nemamo love za kupšit sve što bi on mogao staviti … a to nije malo jer on može …
Eto
Jedna za Delboya:
SNHO će objaviti ponudu za preuzimanje i nakon toga tužiti Novu Liburniju (Opatiju,…)? Šta misliš?
Jedna za Delboya:
SNHO će objaviti ponudu za preuzimanje i nakon toga tužiti Novu Liburniju (Opatiju,…)? Šta misliš?
Hm…zanimljiv scenarij. Dapače, djeluje vjerojatno. Tako bi ostoja preuzeo LRH obzirom da grad nema pravo glasa sa svojim dionicama….Vrlo zanimljiv scenarij. Ali, ne dajte mu da stvara prosjek na 1600 kuna. Neka prosjek trgovine bude 3000 kuna, pa kad dodaš tih 1600 onda je prosjek cca 2500-2700 kuna. Naravno, ako se ovo dogodi. Ništa me ne bi čudilo. Na vama je da dignete prosjek. Ja sam bez novaca.
Na vama je da dignete prosjek. Ja sam bez novaca.
Koliko misliš kn da bi bilo potrebno za dizanje cijene?
što ste vas dva,mirovinski fondovi,cijena je onoliko koliko je tržište vrijednuje u ovom trenutku,čekajte rasplet političke odluke i biti ćete zadovoljni sa cijenom
Pa pusti nas da malo uživamo misleći da smo veliki…
😉
Evo, ja ću malo pomoći.
pofalilo za sedmu??
To bi znao da si se potrudio pa pročitao rješenje…
Nisi valjda kupovao LRH dionice a bez da si detaljno proučio bar one dokumente koji su ti na raspolaganju?
Žalba nije dopuštena ali se može pokrenuti upravni spor na sudu u roku 30 dana od primitka rješenja.
Da li su ga pokrenuli, ne znam.
I pročitaj zakon o preuzimanju dioničkih društava, zanimljivo štivo: