LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.264 58,57 Osnovni račun
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun
3. SN HOLDING D.D. 7.788 2,57 Osnovni račun –30
4. HPB D.D. 1.964 0,65 Skrb. račun
5. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
6. ABANKA D.D. 1.485 0,49 Osnovni račun
7. PBZ D.D. 1.348 0,45 Skrb. račun
8. VABA D.D. BANKA 1.246 0,41 Skrb. račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.132 0,37 Skrb. račun
10. KD BANKA D.D. 1.073 0,35 Osnovni račun
Ukupno: 89,38

Prodano još 30 kom.,ali to naravno ništa ne znači,mogao je isto tako i kupiti toliko……ali nije [tongue]

Sve je to taktika, stavi nalog od 50 kom na prodaju i ovčice skaču prije njega kao da sutra ne postoji…

3. SN HOLDING D.D. 7.788 2,57 Osnovni račun –30
7. PBZ D.D. 1.348 0,45 Skrb. račun
Ukupno: 89,38

Prodano još 30 kom.,ali to naravno ništa ne znači,mogao je isto tako i kupiti toliko……ali nije [tongue]

Sve je to taktika, stavi nalog od 50 kom na prodaju i ovčice skaču prije njega kao da sutra ne postoji…
[/quote]

Neznam baš jer da je tome tako on bi stajao sa strašilom na asku a istovremeno skupljao na bidu.Pa bi onda imao sve više i više komada.A on ima sve manje i manje [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

3. SN HOLDING D.D. 7.778 2,57 Osnovni račun –10kom.
7. PBZ D.D. 1.345 0,44 Skrb. račun
Ukupno: 89,37

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

ovdje je čak i SNHO digao ruke i izgubio nadu da će biti javne ponude pa rasprodaje dionice. što reći osim [bye]

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

Pa ovako po 10 kom trebalo bi im 780 radnih dana da prodaju svoj udio [lol] Na burzi je sve manje naivaca koji nasjedaju na ovakve pizdarije "…. SNHO rasprodaje"…. Svim starim dioničarima info, da je 09.07. , dakle prije 6 dana održano drugo ročište na Trgovačkom sudu u Rijeci. Idemo mi polako prema kraju spora. [thumbsup]

ovdje je čak i SNHO digao ruke i izgubio nadu da će biti javne ponude pa rasprodaje dionice. što reći osim [bye]

ajde okanite se ovakvih postova…kao da bi ostoja ikad odustao od LRH. Da je htio prodati, davao bi po 2500 a ne po 1600 i 1700 kuna. smiješni ste i još se date navući na prodaju. neka, iznenadit ćete se uskoro. ponudu nitko ni ne očekuje. nego nešto drugo, još bolje. samo polako. čuvajte dionice.

...povijest se ponavlja...

kolege ako ste kupili nešto što vrijedi, nije od presudne važnosti što trenutna cijena ne odgovara vrijednosti.naravno, ako ste sigurni u svoj odabir!

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

ništa ne vrjedi u vašoj ljepi 😉

ostoja nikako ne želi da cijena naraste…to vidimo iz dana u dan. koji li je razlog tomu? da ne misli on dati ponudu za preuzimanje? sumnjam da želi dokupljivati jeftinije jer će teško skupiti dovoljnu količinu, tj. onu koja bi njemu bila dostatna. s druge strane, možda je saznao kako glasi presuda u pogledu spora SNHO-država pa manevrira. Čudi me da se neki daju navući, ali dobro….neka vas i dalje navlači…nismo mu trebali dati da sruši cijenu ispod 2000.

...povijest se ponavlja...

ova tema se raspala kao i kompletan forum država društvo i šire

nisam stručanjak za ovo preseravanje tko će kome doći glave al eto tko ima mogućnosti nek se malo informira o Golf projektu u Dubrovniku
pa nek se informira kolko će bit kvadrat tih vila apartmana i hotela

tada mozemo pricati a ne ovako lupetati i trositi prste na tastaturi

Postanite Eu-robovi

nismo mu trebali dati da sruši cijenu ispod 2000.

Moram priznati da ovo zvuči pomalo nevjerojatno da mi razjedinjeni možemo nauditi ekipi koja iam otvorene account kod 5 brokera, seli lovu sam sebi i ima love i dionica ko blata…Što možemo mi sa 500 komada ukupno?
Ja mislim ništa.

nismo mu trebali dati da sruši cijenu ispod 2000.

Moram priznati da ovo zvuči pomalo nevjerojatno da mi razjedinjeni možemo nauditi ekipi koja iam otvorene account kod 5 brokera, seli lovu sam sebi i ima love i dionica ko blata…Što možemo mi sa 500 komada ukupno?
Ja mislim ništa.
[/quote]

Moglo se je svašta. Od kad ja pratim ovu dionicu cijena je oscilirala od 1200 do 2500, pa nazad.
Zar to ni je dosta? Jedino ako čovjek nema ambicija zahebati Ostoju pa preuzeti cijelu firmu njemu ispred nosa. Ili ako se zaljubiš u dionicu i odlučiš da ćeš biti stup hrvatskog turizma.

who dares, wins

New Report

Close