LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vratimo se novim ulaganjima. stižu novci:

Dva hotela opatijske Liburnije ipak u rukama Darka Ostoje
Novac od prodaje ova dva mala hotela uložiti će se u obnovu preostalih 15 hotela koji su još u njihovom vlasništvu. Prije svega tu se misli na hotel Kvarner koji bi trebao postati luksuzni hotel s pet zvjezdica te hotele Zagreb, Belvedere i Residenz

Darko Ostoja
Čini se kako će Darko Ostoja i njegov SN Holding na kraju ipak doći do jednog dijela opatijskih Liburnija rivijera hotela. Naime, 10. srpnja održat će se skupština dioničara Liburnija hotela koji bi trebali odobriti prodaju dva hotela SN holdingu. Riječ je o hotelima Danica i Jadran, a SN Holding će za njih platiti, kako navodi business.hr, 3,44 milijuna eura.

Zbog čega je Darko Ostoja ipak odlučio investirati u ova dva hotela, iako je uvjeren da će sudskim putem zagospodariti čitavom kompanijom, nismo uspjeli doznati, budući da je odbio dati bilo kakav komentar na ovu temu.

Ova vijest je u principu donekle zabrinjavajuća. S obzirom da je grad izbačen iz prava glasanja jer nisu dali javnu ponudu, očito se kreće s rasprodajom. E sad dobro je to što će LRH imati nešto love, no loše je to što se nama malim dioničarima smanjuje imovinska vrijednost LRH. Kao što znamo iz dosadašnjih iskustava raznih "privatizacija" tvrtke se lako bacaju u dugove i dubioze, a novac se kroz razne kanale isisa iz njih.
Nadam se da ovo nije početak slučaja LRH, prodaje nekretnina Ostoji i onda isisavanje love, a mi mali dioničari ostajemo praznih džepova. U biti definitvno sam protiv prodaje imovine, bilo kome, dok se imovina (a mislim da nije) ne revalorizira i mi mali dioničari ne znamo na čemu smo.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

@zeko_ma

potpisujem…lako je prdonjama u odjelima postavljenim po političkoj liniji ne radit ništa i pokrivat troškove rasipanjem i prodajom imovine koja godinama stoji neiskorištena…na stranici prije stavio sam popis nekretnina u njihovom vlasništvu, nevjerojatan broj…klasičan primjer nesposobnosti države i njihovih menagerčića kojima se živo fućka, bitno da redovito stiže dobra plaća…ovo treba pothitno privatizirat, sramota za državu i sam grad

koje rušenje [lol] [lol]

koje rušenje [lol] [lol]

čim se nešto tako ruši suprotno trendu rasta, to je znak da će se nešto jako lijepo dogoditi. i gdje je ono strašilo sad? nema ga. to pokazuje da je pohlepa vrlo jaka kod tog koji pokušava srušiti cijenu. nadam se da mu barem forumaši neće dopustiti jer – cijena bi uskoro mogla jako gore. jako.

...povijest se ponavlja...

vratimo se novim ulaganjima. stižu novci:

Dva hotela opatijske Liburnije ipak u rukama Darka Ostoje

Može to na public?
Hvala
0(^|^)0

@delboy

može link. Hvala.
[/quote]

[/quote]

LIBURNIA RIVIERA HOTELI
Dioničko društvo – Opatija

Broj : 03-153-1/09
Opatija, 01.srpnja 2009. god.

Na temelju članka 277. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvima i članka 42. stavka 1. 2. i 3. Zakona o preuzimanju dioničkih društava, te članka 29. Statuta Društva Uprava Liburnia Riviera Hoteli d.d. Opatija saziva

GLAVNU SKUPŠTINU
LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d. Opatija

Skupština će se održati dana 10. srpnja 2009. god. (petak) u Hotelu Admiral u Opatiji, Ulica m.Tita 139 s početkom u 11,00 sati.

Dnevni red:
1. Utvrđivanje kvoruma,
2. Prodaja hotela Jadran u Lovranu i Danica u Lovranu

Prijedlog odluka:

Uprava i Nadzorni odbor predlažu da Glavna skupština donese sljedeće odluke:

Ad 2.)

1. Odobrava se prodaja hotela Jadran u Lovranu, ponuditelju SN Holding
d.d., Zagreb u iznosu od 1.820.000,00 €,

2. Odobrava se prodaja hotela Danica u Lovranu ponuditelju SN
Holding d.d., Zagreb u iznosu od 1.620.000,00 €.

Pravo sudjelovanja na Glavnoj skupštini, te korištenje pravom glasa imaju dioničari Društva koji su upisani u Depozitoriju Središnjeg klirinško depozitarnog društva d.d. Zagreb 4 dana prije održavanja Glavne skupštine Društva.

Na Glavnoj skupštini dioničare mogu zastupati punomoćnici na temelju valjane pisane punomoći koju izdaje dioničar, odnosno u ime dioničara koji je pravna osoba, osoba koja je ovlaštena za zastupanje.

Dioničari i njihovi punomoćnici imaju pravo uvida u materijale za Skupštinu sve do dana Skupštine i to svakog radnog dana od 9,00 – 12,00 sati u sjedištu Društva.

Liburnia Riviera Hoteli

who dares, wins

koje rušenje [lol] [lol]

čim se nešto tako ruši suprotno trendu rasta, to je znak da će se nešto jako lijepo dogoditi. i gdje je ono strašilo sad? nema ga. to pokazuje da je pohlepa vrlo jaka kod tog koji pokušava srušiti cijenu. nadam se da mu barem forumaši neće dopustiti jer – cijena bi uskoro mogla jako gore. jako.
[/quote]

Ne nasjedamo,bez brige.Nismo nasjeli ni kad si vikao na 2500 da to treba kupovati jer je badava [lol]
Sve radimo po tvojim uputstvima a kad se jedan dan ne javiš izgubljeni smo i depresivni [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

kupnja jača, nešto se kuha…. [bye]

kupnja jača, nešto se kuha…. [bye]

Gledo sam neki dan kako se kuha juha od morskog kamena.
Skoro pa ko klin čorba. Da li znate za tu pripovjetku?

who dares, wins

LIBURNIA RIVIERA HOTELI

Broj : 03-153-1/09
Opatija, 01.srpnja 2009. god.

Na temelju članka 277. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvima i članka 42. stavka 1. 2. i 3. Zakona o preuzimanju dioničkih društava, te članka 29. Statuta Društva Uprava Liburnia Riviera Hoteli d.d. Opatija saziva

GLAVNU SKUPŠTINU
LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d. Opatija

Skupština će se održati dana 10. srpnja 2009. god. (petak) u Hotelu Admiral u Opatiji, Ulica m.Tita 139 s početkom u 11,00 sati.

Dnevni red:
1. Utvrđivanje kvoruma,
2. Prodaja hotela Jadran u Lovranu i Danica u Lovranu

Prijedlog odluka:

Ad 2.)

1. Odobrava se prodaja hotela Jadran u Lovranu, ponuditelju SN Holding
d.d., Zagreb u iznosu od 1.820.000,00 €,

2. Odobrava se prodaja hotela Danica u Lovranu ponuditelju SN
Holding d.d., Zagreb u iznosu od 1.620.000,00 €.

Pravo sudjelovanja na Glavnoj skupštini, te korištenje pravom glasa imaju dioničari Društva koji su upisani u Depozitoriju Središnjeg klirinško depozitarnog društva d.d. Zagreb 4 dana prije održavanja Glavne skupštine Društva.

Na Glavnoj skupštini dioničare mogu zastupati punomoćnici na temelju valjane pisane punomoći koju izdaje dioničar, odnosno u ime dioničara koji je pravna osoba, osoba koja je ovlaštena za zastupanje.

Dioničari i njihovi punomoćnici imaju pravo uvida u materijale za Skupštinu sve do dana Skupštine i to svakog radnog dana od 9,00 – 12,00 sati u sjedištu Društva.

Liburnia Riviera Hoteli

Zar nije obaveza da se Poziv na Glavnu skupštinu mora objaviti mjesec dana prije održavanja?

Polovicom 6 mjeseca su isto dali poziv za Glavnu skupštinu sa drugim dnevnim redom i drugim datumom održavanja (17.07.2009.). Sad mi tu nije jasno koja skupština će se održati i sa kojim dnevnim redom?

Broj: 03-151/09 od 8. VI. 2009. (727)

Na temelju članka 277. Zakona o trgovačkim društvima i članka 29. Statuta Društva saziva se

GLAVNA SKUPŠTINA

LIBURNIA RIVIERA HOTELA d.d., Opatija, koja će se održati 17. srpnja 2009. (petak) u 11 sati u Hotelu Admiral u Opatiji, Ulica m. Tita 139.

Dnevni red:

1. Otvaranje Glavne skupštine i utvrđivanje kvoruma.

2. Godišnje izvješće Uprave o poslovanju Društva za 2008.

3. Mišljenje revizora o obavljenoj reviziji poslovanja Društva za 2008.

4. Izvješće Nadzornog odbora Društva o obavljenom nadzoru poslovanja Društva za 2008.

5. Odluka o upotrebi dobiti iz poslovanja Društva za 2008.

6. Donošenje odluke o davanju razrješnice Upravi Društva u vođenju Društva za 2008.

7. Donošenje odluke o davanju razrješnice članovima Nadzornog odbora u obavljanju nadzora poslovanja Društva za 2008.

8. Odluka o imenovanju neovisnog revizora za poslovnu 2009. godinu.

PRIJEDLOZI ODLUKA

Ad 2. Prihvaća se i usvaja godišnje izvješće o poslovanju Društva za 2008.

Ad 3. Prihvaća se mišljenje revizora Društva o poslovanju Društva za 2008.

Ad 4. Prihvaća se izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja Društva za 2008.

Ad 5. Prihvaća se prijedlog Uprave i Nadzornog odbora Društva da se s cijelim iznosom dobiti ostvarenim u poslovanju u 2008. izvrši pokriće dijela gubitaka iz prethodnih godina.

Ad 6. Daje se razrješnica predsjedniku Uprave gosp. Kristjanu Staničiću i članu Uprave gđi Mirjani Mogorović za vođenje poslova Društva za 2008.

Ad 7. Daje se razrješnica članovima Nadzornog odbora u obavljanju nadzora poslovanja Društva za 2008.

Ad 8. Prihvaća se prijedlog Nadzornog odbora Društva da se za neovisnog revizora Društva za poslovnu 2009. imenuje Pricewaterhouse-
-Coopers d.o.o., Zagreb.

Pravo sudjelovanja na Glavnoj skupštini te korištenje

valjda budu obje, mene zanima ova od 17
@ kolega Delboy bilo mi je stvarno smješno, bez ljutnje [thumbsup]

gledam stranice HFP u vezi LRH i ostao sam šokiran…pogledajte ovo:
VILLAS: • Villa Frappart (in Lovran); • Villa Magnolia (in Lovran); • Villa Elsa (in Lovran); • Villa Danica ( in Lovran); • Villa Atlanta (in Lovran); • Villa Zagreb (in Lovran); • Villa Fani (in Lovran); • Villa Medvejica (in Medveja); • Villa Ambassador (in Opatija) • Villa Amalia (in Opatija); • Villa Slatina (in Opatija); • Villa Ermitage (in Opatija); • Villa Kremesek (in Opatija); • Villa Slatina (in Opatija).

HOTELS:•Hotel Excelsior (in Lovran);• Hotel Miramar (in Lovran); • Hotel Park (in Lovran); • Hotel Bristol (in Lovran); • Hotel Belvedere (in Lovran); • Hotel Splendid (in Lovran); • Hotel’s Annex Splendid (in Lovran); • Hotel Marina (in Moscenicka Draga); • Hotel Mediterranean (in Moscenicka Draga); • Hotel Belvedere (in Opatija); • Hotel’s Annex Belvedere (in Opatija); • Hotel Palme (in Opatija); • Hotel Kvarner (in Opatija) • Hotel Imperial (in Opatija) • Hotel Zagreb (in Opatija); • Hotel Palace (in Opatija) • Hotel Bellevue (in Opatija); • Hotel Dubrovnik (in Opatija); • Hotel Residence (in Opatija); • Hotel Astoria (in Opatija); • Hotel Kristal (in Opatija); • Hotel Admiral (in Opatija) • Hotel Istria Marina (in Opatija); • Hotel Icici (in Opatija); • Hotel’s Annex Miran (in Opatija).

dvije vile su u međuvremenu prodane…tamo stoji podatak, naravno ako je to uopće ažurirano, da posjeduju još 28 hotela i 13 vila (-2) sa ukupno preko 2.700 soba i aprtmana…nisam mogao vjerovati da imaju još toliko nekretnina izvan uporabe, stvarno me iznenadilo…sad definitivno više ne sumnjam u njezinu stvarnu vrijednost…neka me netko ispravi, ako je u međuvremenu još od nekih navedenih hotela prodan [thumbsup]

To bi ti bilo to koliko ja znam. Imali su 90-ak objekata. Prodali oko 45 do dvije i neke. I sad im je ostalo 40-ak.

Ali ono što je zanimljivo. Ova dva prodana hotela su otišla po cijeni od 130 000 eura po smještajnoj jedinici. A sad bi to trebalo pomnožit sa ovih 2700. [lol] I uzeti u obzir da bi sve trebalo biti derutno i van funkcije.

Only God, Muammar and Libya!

Ova "hrpa" ne iznosi ni 150 komada – gdje su oni "jaki igrači"?!?

eno ih iza ugla idu kupiti malo slanaca. ne volim euforiju. na zse je sada euforija. samo da potraje još par mjeseci da se izvučem iz svih dionica bez gubitka i ja ću biti zadovoljan. tako i ovdje. a onda vas ostavljam da uživate u trgovini virtualnim papirićima. pametni bježe jer nakon oporavka tko zna što će biti…neka su meni moji novci pri ruci ili u nekretninama, a manje bi popušio i da sam auto kupio prije 2 godine nego na burzi...dakle, neki nauče od prve, a neki nikada. a da ću ulijetati i dokupljivati ovo po ovim cijenama na p/e 200 – bome neću. ima na belexu, ako baš moram kupovati dionice, jakih firmi sa p/e ispod 5.
[/quote]

tako je delboy govorio prije samo mjesec dana [tongue]

a gle vraga,Ostoja u tišini prodao još 90 kom [tongue]

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.264 58,57 Osnovni račun
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun
3. SN HOLDING D.D. 7.818 2,58 Osnovni račun – 90
4. HPB D.D. 1.964 0,65 Skrb. račun
5. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
6. ABANKA D.D. 1.485 0,49 Osnovni račun
7. PBZ D.D. 1.411 0,47 Skrb. račun
8. VABA D.D. BANKA 1.246 0,41 Skrb. račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.132 0,37 Skrb. račun
10. KD BANKA D.D. 1.073 0,35 Osnovni račun
Ukupno: 89,41

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

New Report

Close