AJMO MOMCI , JEDAN PLJESAK ZA KOLEGA Hafiza -a !!!
Ja pljescem ali ne cujem nikog druugog?
[bye]
evo da i ja zaplješčem jer tako će i biti, a ova će se priča očito riješiti do kraja godine jer planiraju privatizaciju svega što ima kupce da pokrpaju proračunske rupe. zato ćemo i profitirati svi dioničari LRH i to vrlo skoro. samo polako. čuvajte svoje blago.
[thumbsup] za ovo danas
što reći nego: čestitke kupcima. ne samo LRH nego i ostalih dionica. masa ko masa, uvijek popuši istu priču.
baš lijepo. inače ne poštujemo zakone, a sad više nemamo ni izvršnu vlast => crobex nazad na 1500 ili manje a ova lovica od lrh, snho itd. bit će isplaćena u obveznicama RH sa rokom otplate od 20 do 30 godina, kad to izborimo na nekom europskom sudu, Isto kao što su bili obeštećeni ljudi kojima je imovina nacionalizirana u komunizmu, a ne može se vratiti. Tako mi i treba kad investiram u dionice a ne u motike i kopanje kanala. Ima tu i neke pravde… (ok, znam 1% 🙂
baš lijepo. inače ne poštujemo zakone, a sad više nemamo ni izvršnu vlast => crobex nazad na 1500 ili manje a ova lovica od lrh, snho itd. bit će isplaćena u obveznicama RH sa rokom otplate od 20 do 30 godina, kad to izborimo na nekom europskom sudu, Isto kao što su bili obeštećeni ljudi kojima je imovina nacionalizirana u komunizmu, a ne može se vratiti. Tako mi i treba kad investiram u dionice a ne u motike i kopanje kanala. Ima tu i neke pravde… (ok, znam 1% 🙂
Koja depra i ja se isto osjećam.
[sad]
Pa ne bu valjd abas tako. Jer ako diobijemo obveznice vjeruj mi da ce jedini posao i biti – kopanje kanala! BArem ćeš u nečemu tada biti sretan…
😉
o čemu ti pričaš….koje obveznice? pa dužnik je grad opatija i susjedne općine. pročitaj na mojposao koliko nekretnina ima opatija pa ćeš vidjeti da je to čista lova. danas se vraćamo na 2000. čestitke kupcima od jučer još jednom. čuvajte svoje dionice.
novaca nema, u otvorenom Polančec najavio prodaju državne imovine…relativno lako bi prodali turističke firme u kojima drže većinske udjele…pretpostavka, uz predhodnu revalorizaciju…moglo bi tu biti zanimljivo, neovisno o javnoj ponudi…bilo u slobodnoj o ubrzanoj rasprodaji prezaduženih dalmatinskih hotela koji grcaju u dugovima i iznad temeljnog kapitala…ipak je sa lrh sasvim druga priča, država bi tu mogla namaknut lijepa sredstva, naravno ako bude pameti
kriza na zapadu nema pinke nebumo nis prodali
prodavajte misevi sorry na zapadu sam nemam slova
nemaš ni pameti, reci nam mudrače kad sve prodamo evo sad je prilika po jedno 10 do 15 % vrijednosti kamo da uložimo u dolar ili euro ili "kvalitetne" novogradnje s cijenama višim nego u Berlinu ili Beču, kaj više ljudi neće fukat, jesti, piti, putovat i živit, pa ni adz neće shebat cijeli svijet mada se svojski trudi [cool]