smatram da onaj koji je kupio po 2500 nije pogriješio, kao niti oni koji su uzimali po 3200, 3500, 4800, 5600 jer ponuda mora biti na 5990 kuna.
Ja na znam što bi na ovo napisao, osim da ti nisi normalan (bez uvrede). Onaj tko je nedavno kupio 20 komada LRH po 2500, sad je u gubitku 10.000 kn i ti kažeš da taj nije pogriješio??! Još bolje, tvrdiš da nisu pogriješili niti oni koji su kupovali LRH po 5600 kn, a tko je kupio po toj cijeni 20 komada, sad je u gubitku 72.000 kn!!! I tebi je to OK?!?
Ako nisi shvatio, cilj je na burzi zaraditi, a ne izgubiti! Cilj je kupiti što jeftinije, a ne čekati 3 godine da izađeš van s nulom i to ako se poklope sretne zvijezde! E pa stvarno…. [bye]
Šta ste se svi okomili na delboya? Ako netko investira i ulaže svoj novac samo na temelju onoga što mi napišemo na ovom forumu i zaslužuje izgubiti svoj novac zato jer je glup i naivan. Pa i onaj tko dobro procijeni rizik i misli svojom glavom opet ne može biti 100% siguran da će zaraditi. Dobro došli na burzu… i ne glumite neke moralne autoritete jer to niste, svatko tko je punoljetan sam odgovara za svoje novce i točka.
Šta ste se svi okomili na delboya? Ako netko investira i ulaže svoj novac samo na temelju onoga što mi napišemo na ovom forumu i zaslužuje izgubiti svoj novac zato jer je glup i naivan. Pa i onaj tko dobro procijeni rizik i misli svojom glavom opet ne može biti 100% siguran da će zaraditi. Dobro došli na burzu… i ne glumite neke moralne autoritete jer to niste, svatko tko je punoljetan sam odgovara za svoje novce i točka.
Meni se čini da su se okomili na delboya iz sasvim drugih razloga nego što ti navodiš.Bilo bi dobro da proučiš tri stranice prije nek reagiraš.Nikoga nije briga što on radi ili ne radi sa svojim novcem.Kolko ja kužim navlačio je ljude na kupnju LRH po 2500 time što se hvalio da će uzeti kredite i dokupljivati LRH jer je smješno jeftino.I to mu nitko nebi zamjerio makar svi znamo da ima labilnih koje takvom izjavom može navuči na kupnju.Kad mu je kasnije servirana rečenica "idući tjedan uzimam kredite i kupujem"nazvao je lavgara lažovom a to nije u redu i samo su na taj bezobrazluk kolege reagirali.
Čovjek tvrdi da je LRH na 2000, 2500, 3000, 5000 čisti dobitak, a vi ga napadate da navlači. Iza njega stoji rješenje HANFA-e, a što stoji iza svih vas koji ga kritizirate. Ja baš mislim da vi drukate na pad jer nemate muda odarit po asku. A možda je čovjek i kupovao, možda se i predomislio ali nije drukao bez pokrića jer je rješenje HANFA-e nešto što mu daje za pravo da se nada da će javna ponuda ipak biti. A ako ne bude, onda ima sud pa možda ipak dobije 6000 po dionici. Koji su vaši argumenti da Delboy nije u pravu? Pozivate se na neka prijašnja iskustva, ali tko garantira da će i ovaj put biti tako. [tongue] Evo i ovaj članak u jutarnjem daje mu za pravo da se nada da će se tu uskoro nešto događati. A to što je trenutna cijena 2000, a ne 25000 pa kakve to veze ima. Čim se još nešto zucne oko privatizacije odletit će i LRH na 4000. Šta ćete tada reči Delboyu?
dajte gospodo ja kupovao po 6000 i što sad neki su kopovali i po sedam
gledajte koliko su ostali u minusu svi smo mi pušioničari
a kolegu delboya osatvite na miru jer ovo je forum a forum su i crni i bili
najtužnije mi je kad nema lrh po dva dana na frumu
gospon delboya za prijesednika dioničara pa bumo gledali mućke
joj što volim naše altruiste. hvala nekima na potpori, ali moje kritičare ne brinu moji savjeti već naprotiv – oni hoće kupiti što jeftinije. ponašate se kao da burze nije bilo prije 5-6 godine. što ako je netko tada uzimao po 4000 kuna i nije pratio i nije prodao….zar bi trebao dati po 1400? ma dajte ohladite se jer kod iduće nove vijesti letimo malo više od 2500…. nemam se što ispričavati niti što priznavati. pa niste mi vi neki moralni autoriteti već naprotiv.
PA DOBRO MOMCI ZAUSTAVIT MALO TE KONJE !
PUSTITE , DA POLITIKA UČINI SVOJE PA TEK ONDA CRTAJTE VAŠE BEDASTOČE (TUŽBE ITD.)
samo djelomično si u pravu. ja pokrećem tužbu za tjedan-dva. pa nije politika iznad zakona. barem ne u državi koja je iduća članica EU i član europskog suda. zakon je da se poštuje, ma što vi o tomu mislili.
[/quote]
delboj jesi pokrenuo tužbu,evo ističe drugi tjedan?? …ili nikad nisi ni namjeravao da pokreneš tužbu a ovo boldano je obična laž [shocked]
samo djelomično si u pravu. ja pokrećem tužbu za tjedan-dva. pa nije politika iznad zakona. barem ne u državi koja je iduća članica EU i član europskog suda. zakon je da se poštuje, ma što vi o tomu mislili.
[/quote]
delboj jesi pokrenuo tužbu,evo ističe drugi tjedan?? …ili nikad nisi ni namjeravao da pokreneš tužbu a ovo boldano je obična laž [shocked]
[/quote]
još ću malo pričekati. nema žurbe, ako sam dobro shvatio zakon. kamate teku od dana primitka rješenja u gradu i općinama. isto mi je jer ionako preko ljeta sudovi slabo rade zbog godišnjeg. odvjetnik mi kaže da je najbolje da krenemo u jesen i mislim da ću ga poslušati, iako me već svrbe prsti. tužbu sam već napisao i odvjetnik kaže da je dobro napisana. a valja malo pričekati da vidimo što će reći polančec. ako se ne oglasi, onda nemam izbora.
za hlebinca: ovrha ide nakon pravomoćnosti i ovršnosti presude. dakle prvo parnica pa onda ovrha.
Top bid CIJENA KOLIČINA
1.980,00 25
1.970,00 30
1.956,03 1
1.955,00 4
1.950,00 18
1.820,20 3
1.820,00 9
1.810,00 3
1.808,00 4
1.800,00 30
evo sada na bidu ima prilika za male i drhtave ručice ako misle izaći, ali mi se čini da u zadnje vrijeme sve se manje izlazi, pa i drhtave…..
na asku ima samo oko 40-ak komada do blokade na 2163, nema nekoga izbora na asku….
Top ask CIJENA KOLIČINA
2.070,00 5
2.070,90 5
2.099,94 1
2.147,97 10
2.149,99 14
2.150,00 10
2.174,93 20
2.175,00 29
2.197,69 9
2.199,00 3
LRH ima svoju vrijednost, koju pravilno može valorizirati samo vrijeme.
nije uzalud najvažnija odlika dobrog investitora strpljenje.
strpljenja gospodo, vremena zarade i špekulacija preko noći su prošla.možda se opet vrate, ali dotad ćete biti prislijeni biti investitori [lol]