LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koleg Delboy,
ja to ovako gledam da se bolje razumijemo: ova dionica je jednom data Ostoji i Grofu, njima je namjenjena i sve ovo što se radi je samo neki zaobilazni način da im opet padne u ruke.
Za to on kupuje one vile i zadnjih 5000 dionica. Malo kupi ,malo mu daju i dr. kombinacije npr. kriza, sredina mandata Vlade. Tu ne može pomoći nitko jer je to valjda davno prije dogovoreno kakva sad javnost, kakvi Sud i kakvi bakrači. A na kraju krajeva pa ni je to od Opatije. Kad su oni brojali novce za to? Partizani oteli ovi poklonili i pojeo vuk magare.

who dares, wins

Koleg Delboy,
ja to ovako gledam da se bolje razumijemo: ova dionica je jednom data Ostoji i Grofu, njima je namjenjena i sve ovo što se radi je samo neki zaobilazni način da im opet padne u ruke.
Za to on kupuje one vile i zadnjih 5000 dionica. Malo kupi ,malo mu daju i dr. kombinacije npr. kriza, sredina mandata Vlade. Tu ne može pomoći nitko jer je to valjda davno prije dogovoreno kakva sad javnost, kakvi Sud i kakvi bakrači. A na kraju krajeva pa ni je to od Opatije. Kad su oni brojali novce za to? Partizani oteli ovi poklonili i pojeo vuk magare.

da bi riječ rekao. slažemo se. znači, čuvajmo dionicu.

...povijest se ponavlja...

nisam pisao da uzimam kredite jer ja kredita nemam niti ću ih imati i protivnik sam kupnje dionica na kredit. zašto lažeš? dobro ti jutro da neće dati ponudu, pročitaj unatrag 10 stranica pa ćeš vidjeti moj elaborat situacije. koliko sam komada kupio? 22 komada. bez kredita prijatelju. a što se ponude tiče, ponuda može doći i nakon roka od 7 dana. pogledaj stavak 2. članka koji govori o roku za ponudu. tko zna što će im reći polančec. to me jako jako zanima.

ljudi prodaju po dvije dionice da mogu žene izvesti na zasluženu večeru deboy brate banana

oni ih prodaju i to meni, mojoj ženi i mojoj firmi…neka neka. zvoni mi u ušima kostolanyjevo temeljno pravilo: kad je nešto sigurno, kladite se na velike brojeve (čitaj: uloži sve što imaš na raspolaganju). jedino mogu žaliti što nisam više uzimao ispod 2000 kuna, no ne valja biti pohlepan. ipak će to biti 300% zarade bez kamata. daj bože da ovi malo odugovlače….odmah slijedi prisilno založno pravo na jednu od brojnih parcela grada opatije…pa nije ovo kamensko i industrogradnja da se nemaš iz čega namiriti. ovo je grad opatija, grad lovran, općina matulji, a na kraju krajeva oni su suvlasnici LRH pa ćemo se namiriti iz vrijednosti prodanih hotela, ako bude potrebe. zakon je za sve jednak. idućeg tjedna dižem kredite i dalje skupljam, vidim bit će još po jeftinim cijenama. a one od jučer i prijašnjih mjeseci bile su poklon (to se sada vidi). oni koji su ušli po 900 kn po komadu dobit će cca 6000 kn po dionici a to je 600% bez rizika. eh, što bi nam moglo poremetiti planove: jedino da meteor pogodi opatiju, ali i tada ću izgmizati iz rupe poput žohara i tražiti svoje novce.
[/quote]

Delboy……… [huh] Nemoj brate obmanjivati i blamirati se.Kupio si po 2500 i što sad? Ni prvi ni zadnji koji je fulao na burzi.Ali nazivati ljude lažovima samo zato jer te podsjećaju sto si napisao,e to već nema veze s burzom……..
[/quote]

Delboy prijatelju ,zar ni rječi na ovo [shocked] Jesi rekao da uzimaš kredu ili nisi.Ko tu koga laže?Koliko si krede u međuvremenu upucao u LRH? Vjeruješ u naše pravosuđe al ne vjeruješ sam sebi!?Kad nekog nazoveš lažovom a ispostavi se da si u krivu onda rep med noge đada? [embarass]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

čemu ovakvi pokušaji diskreditacije? koji ti je cilj? ja ne lažem. uvijek kažem kako je. pročitaj sve moje postove pa ćeš vidjeti. realno sam sagledao situaciju i zaključio da ću kao i uvijek ipak ostaviti kredite po strani. ti si jako hrabar preko te tipkovnice, a u stvari kroz diskreditaciju mene želiš kupovati jeftinije jer ti je prvi vlak prošao. uskoro će ti i ovaj vlak pobjeći pa ćeš uzimati po 3500 umjesto po 2200. piši što želiš. ja sam odlučio i moje je pravo mijenjati mišljenje kako vrijeme prolazi. uostalom, samo budala ne mijenja mišljenje. nisam kupio po 2500, već sam odgovorio,a da sam imao novaca kupio bih bez razmišljanja i po 2600 jer me te sitne oscilacije od 10-20% ne diraju kad gledam dugoročno a to je 5990 kuna koje će mi grad platiti za moje dionice, ma što ti o pravosuđu mislio. ako treba, i vezu ću potegnuti ali ću dobiti svoje pare…hvataj vlak dečko zlonamjerni…uskoro će biti kasno

čemu ovakvi pokušaji diskreditacije? koji ti je cilj? ja ne lažem. uvijek kažem kako je. pročitaj sve moje postove pa ćeš vidjeti. realno sam sagledao situaciju i zaključio da ću kao i uvijek ipak ostaviti kredite po strani. ti si jako hrabar preko te tipkovnice, a u stvari kroz diskreditaciju mene želiš kupovati jeftinije jer ti je prvi vlak prošao. uskoro će ti i ovaj vlak pobjeći pa ćeš uzimati po 3500 umjesto po 2200. piši što želiš. ja sam odlučio i moje je pravo mijenjati mišljenje kako vrijeme prolazi. uostalom, samo budala ne mijenja mišljenje. nisam kupio po 2500, već sam odgovorio,a da sam imao novaca kupio bih bez razmišljanja i po 2600 jer me te sitne oscilacije od 10-20% ne diraju kad gledam dugoročno a to je 5990 kuna koje će mi grad platiti za moje dionice, ma što ti o pravosuđu mislio. ako treba, i vezu ću potegnuti ali ću dobiti svoje pare…hvataj vlak dečko zlonamjerni…uskoro će biti kasno

On tebi jedno, ti njemu drugo, kakve sada veze to ima s dionica, drazao, ne drazo, valja, nevalja….ovako, onako…itd.
Lavagar ti samo tvoje postove kopirao, a ti njega nazvao lascem, lijepo ti oznacio da dizes kredu, sto si sam napisao.
I ne vidim tu spora, jer je Lavagar upravu, samo je iznio ono, oko cega si ga nazvao lascem, a to nije ok, jer relevantne cinjenice to pokazuju.
Uostalom, nemave veze sada ovo s LRH, dionicama, ovim, onim, vec o vjerodostojnosti, istine, morala, etike.
Umjesto da si mu rekao, kolega sorry, imas pravo, napisao sam, no ti dlaje po svojemu.
Ne kuzim, i nije me briga, samo me to ponukalo, kako izbjegasvas odgovor i neces se ispricati iz samo tebo znanih razloga.

Saludos!

And God says let there be light and be light, and it was good...

http://www.jutarnji.hr/novac/bizzbuzz/clanak/art-2009,6,26,,167594.jl evo nešto interesantnije od vaše rasprave

On tebi jedno, ti njemu drugo, kakve sada veze to ima s dionica, drazao, ne drazo, valja, nevalja….ovako, onako…itd.
Lavagar ti samo tvoje postove kopirao, a ti njega nazvao lascem, lijepo ti oznacio da dizes kredu, sto si sam napisao.
I ne vidim tu spora, jer je Lavagar upravu, samo je iznio ono, oko cega si ga nazvao lascem, a to nije ok, jer relevantne cinjenice to pokazuju.
Uostalom, nemave veze sada ovo s LRH, dionicama, ovim, onim, vec o vjerodostojnosti, istine, morala, etike.
Umjesto da si mu rekao, kolega sorry, imas pravo, napisao sam, no ti dlaje po svojemu.
Ne kuzim, i nije me briga, samo me to ponukalo, kako izbjegasvas odgovor i neces se ispricati iz samo tebo znanih razloga.

Saludos!
[/quote]

a on je mutav pa ti umjesto njega pišeš. ti si u stvari lavgar, zar ne. kao više vas je pa ste u pravu. čitaj što pišem pa ćeš vidjeti da sam sve napisao. inače, sjećam te se kad si počeo s dionicama pa moljakao za savjete po forumu, meni si pisao u više navrata i omogućio sam ti prinose od 100-300% u par mjeseci. ovako mi vraćaš. brzo zaboravljaš, ali nema veze. neka je i tebi sretno. inače, i ja sam čuo da će do kraja godine biti prodane sve hotelske kuće u hrvatskoj. sada je i prilika za prodati LRH jer nova liburnija d.o.o. nema pravo glasa na skupštini niti u bilo kojem pogledu, a ti lokalci uvijek su nešto zanovijetali.

Morat će se privatizirat svi hoteli, em država nezna njima upravljati, em treba lovu hitno…

Saludos!
[/quote]

a on je mutav pa ti umjesto njega pišeš. ti si u stvari lavgar, zar ne. kao više vas je pa ste u pravu. čitaj što pišem pa ćeš vidjeti da sam sve napisao. inače, sjećam te se kad si počeo s dionicama pa moljakao za savjete po forumu, meni si pisao u više navrata i omogućio sam ti prinose od 100-300% u par mjeseci. ovako mi vraćaš. brzo zaboravljaš, ali nema veze. neka je i tebi sretno. inače, i ja sam čuo da će do kraja godine biti prodane sve hotelske kuće u hrvatskoj. sada je i prilika za prodati LRH jer nova liburnija d.o.o. nema pravo glasa na skupštini niti u bilo kojem pogledu, a ti lokalci uvijek su nešto zanovijetali.
[/quote]

Ovo postaje stvarno jadno.Čovjek koji nije sposoban priznati da je pogriješio kad je nekog nazvao lažovom i dalje vrijeđa svakog tko mu pokuša objasniti da je takvo ponašanje neprimjereno.Navlačio na kupnju na 2500 a na koliko smo spali? Pisao da uzima kredite i čisti prodaju nebi li nekog navukao da barem njegove dionice kupi po 2500.Jadno i žalostno.

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

I ja se potpuno slažem sa spadeom i lavgarom, umjesto da se delboy ispriča što je ljude lagao i navlačio da kupuju LRH po 2500, on sad pljuje po onima koji mu ukazuju da je najprije tvrdio da diže kredit za kupnju LRH, a zatim tvrdi da to nikad nije izjavio [shocked]

ja nikog nisam na ništa navlačio. ne sjećam se da sam to izjavio, ali pročitajte što sam napisao u tom pogledu. napisao sam da mi krediti nisu potrebni jer sam imao keša. sada ga nemam pa stoga niti ništa ne kupujem. imam dovoljno LRH. nisam navlačio na kupnju nego sam poticao neodlučne da prodaju. nemam se ja komu ispričavati, a posebice ne nekome tko me za rukav vukao prije 2 godine i molio da ga naučim kako se trguje dionicama jer bi se i on okušao u tome. ovakvi postovi su mi hvala za pomoć i što sam tom klincu oplodio njegovih 10.000 kuna. sada se javlja treći nick iste osobe i opet me poziva na red. smiješno, ali i patetično. smatram da onaj koji je kupio po 2500 nije pogriješio, kao niti oni koji su uzimali po 3200, 3500, 4800, 5600 jer ponuda mora biti na 5990 kuna. Uskoro slijedi puno novosti pa vi i dalje sikćite ovdje na mene i penjite se na zadnje noge. Inače, uspio sam kontaktirati dečka iz rijeke koji je tužio grad i općine i rekao mi je da je prvo ročište zakazano za kraj 9. mjeseca….vidite da se ipak nešto pokreće…on će biti prvi koji će dobiti svoje novce. a uskoro u igru ulaze novi igrači jer za preuzimanje LRH je sad ili nikad. ma što vi o tomu mislili. do kraja godine sve će biti riješeno.;)

delboy……..
pa vrime je da malo ohladiš, pa nisu valjda ovde svi na forumu budale. jasno i glasno si rekao da dižeš kredite i da još kupuje, ako tebi nije skupo ni na 4-5 000, akažeš da sada nisi u kreditu pa digni još kredita, uvali se do grla, ionako ćeš to najmanje uduplati do kraje godine……

lipo se izvini čoviku i reci da te ponijela euforija, d adugo čekaš LRH da se pomakne, kao i svi mi ….nego da i dalje goniš po svome…..

toliko…..

imam lrh….

New Report

Close