Nije bitan datum (bio je ovaj ponedeljak), bitno je, šta tamo stoji. …
Može li netko ovo objasniti ? Budući da nije stigla ponuda da li to znači da još oni koji se ukrcaju imaju prava kao i oni prije ponedjeljka ili je ponedjeljak deadline bez obzira na to što nije bilo ponude?
Hvala,
Funky
Može li netko ovo objasniti ? Budući da nije stigla ponuda da li to znači da još oni koji se ukrcaju imaju prava kao i oni prije ponedjeljka ili je ponedjeljak deadline bez obzira na to što nije bilo ponude?
Hvala,
Funky
[/quote]
Ako je bude ona uvijek vrijedi za sve. Kad se da ponuda ima se još bar mjesec dana za ostale kombinacije. Sjeti se Ine.
Da li ponuda,ako je sada -recimo-bude, vrijedi i za one koji su BILI vlasnici LRH na dan kada je ponuda TREBALA uslijediti (2005 god.)ili se to na njih ne odnosi?
Ako je tako,onda su oni u zeznutom polozaju,ali ne svojom krivnjom?!?Sto kaze zakon na to?
Da li ponuda,ako je sada -recimo-bude, vrijedi i za one koji su BILI vlasnici LRH na dan kada je ponuda TREBALA uslijediti (2005 god.)ili se to na njih ne odnosi?
Ako je tako,onda su oni u zeznutom polozaju,ali ne svojom krivnjom?!?Sto kaze zakon na to?
ponuda se može odnositi samo na postojeće vlasnike, odnosno sadašnje imatelje dionica Lrh…čisto logički, kako da grad da ponudu nekome, odnosno otkupi dionice od nekog koji je u međuvremenu te dionice prodao…ponuda vrijedi za one koji u trenutku davanja ponude “fizički” drže dionice
Naravno,ponuda važi za sve.Pogotovo za one koji nikad nisu imali dionice LRH. Samo treba dokazati da nisu oni krivi što ih nisu imali.Najlakše bi to bilo dokazati rodnim listom,recimo ako si rođen nakon 2005g.jasno je da nisi kriv.Zakon je tu jasan [lol]
Pročitah komentare na
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=490499&postcount=835
i
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=490474&postcount=832
Stvarno fer bez emocija i loše po nas dioničare….Stvarno bih volio ćuti neki "hladan" protuargument koji se ne bi ponavljao na temu pravda je na našoj strani jer činjenica da dionica nije porasla je meni najznakovitije…Dakle ima li tko neki argument na tu temu : Zašto dionica nije porasla ako bi trebala biti 6k u JP?
Hvala svima na trudu u odgovoarnju…
treba vjerovati u pravnu drzavu jer ako u to ne vjerujete , sto ovdje radite….odselite u drzavu kojoj cete vjerovati. tko tuzi, ima se iz ceg naplatiti. opatija je jako bogat grad. ima zemljista u vrijednosti preko 6 mlrd kuna…dakle….ali to je nebitno jer uskoro slijede nove vijesti kako cujem. a vi i dalje ne vjerujte….
nitko ne voli biti gusan u magli a naša pravna država takve gusane jede za sinov i kćerin pir.
Koleaga,
ja da ne vjerujem ne bih kupio LRH na preko 2000!
Ono što ja pitam je logično, barem meni…stoga samo pitam da li netko ima odgovore na moja logična pitanja a vjerovanja … o tome sam veće rekao i pokazao kupnjom.
Hvala,
Funky
nitko ne voli biti gusan u magli …
Mislim da smio svi na pojam "guske" i "magla" jako osjetljivi….Iskreno se nadam da to nije tako!