LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Interesira me kako će proći Skupština bez glasova Opatije,Nove Liburnije itd.Mislim da će biti
žestoko.

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Zašto SNHO ne kupuje? Kaj oni neznaju da je ovo prilika stoljeća??………………………… [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Zašto SNHO ne kupuje? Kaj oni neznaju da je ovo prilika stoljeća??………………………… [rolleyes]

Što da kupuju kad će im biti poklonjeno [lol]

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

dajte kolega marin nebum se vrijeđali
to je prvi dokaz da se nekaj kuha zašto već kad idu na sud nebi išli većom količinom
da imaju za odvijetnika bravo slovenci i slavonija je uz vas

nije bilo vrijeđanje , čisto komentiranje bez razloga i povoda
bez uvrede

pa valjda im je dosta 50 milja kn

Kolega marin1 ! To ti je isto kao oni koji govore o tome , da te novce nisu krali nego su ih samo skuplajli !

MOŽDA IPAK PADNE BLOKADA !

kupuje abanka smanjuje si ulaz

Svi dioničari LRH smo dobili isto.

Mogu li saznati datum kada ste dobili taj dopis jer ja nisam a dionicu mi je na t+3 proknjizena u SKDD 12.06.2009?

Hvala,
Funky

Kad će pregovori Vlade i Opatije?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

kad je skupština, išao bih čisto da malo škicnem [proud]

kad je skupština, išao bih čisto da malo škicnem [proud]

Broj: 03-151/09 od 8. VI. 2009. (727)

Na temelju članka 277. Zakona o trgovačkim društvima i članka 29. Statuta Društva saziva se

GLAVNA SKUPŠTINA

LIBURNIA RIVIERA HOTELA d.d., Opatija, koja će se održati 17. srpnja 2009. (petak) u 11 sati u Hotelu Admiral u Opatiji, Ulica m. Tita 139.

Dnevni red:

1. Otvaranje Glavne skupštine i utvrđivanje kvoruma.

2. Godišnje izvješće Uprave o poslovanju Društva za 2008.

3. Mišljenje revizora o obavljenoj reviziji poslovanja Društva za 2008.

4. Izvješće Nadzornog odbora Društva o obavljenom nadzoru poslovanja Društva za 2008.

5. Odluka o upotrebi dobiti iz poslovanja Društva za 2008.

6. Donošenje odluke o davanju razrješnice Upravi Društva u vođenju Društva za 2008.

7. Donošenje odluke o davanju razrješnice članovima Nadzornog odbora u obavljanju nadzora poslovanja Društva za 2008.

8. Odluka o imenovanju neovisnog revizora za poslovnu 2009. godinu.

PRIJEDLOZI ODLUKA

Uprava i Nadzorni odbor predlažu da Glavna skupština donese sljedeće odluke:

Ad 2. Prihvaća se i usvaja godišnje izvješće o poslovanju Društva za 2008.

Ad 3. Prihvaća se mišljenje revizora Društva o poslovanju Društva za 2008.

Ad 4. Prihvaća se izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja Društva za 2008.

Ad 5. Prihvaća se prijedlog Uprave i Nadzornog odbora Društva da se s cijelim iznosom dobiti ostvarenim u poslovanju u 2008. izvrši pokriće dijela gubitaka iz prethodnih godina.

Ad 6. Daje se razrješnica predsjedniku Uprave gosp. Kristjanu Staničiću i članu Uprave gđi Mirjani Mogorović za vođenje poslova Društva za 2008.

Ad 7. Daje se razrješnica članovima Nadzornog odbora u obavljanju nadzora poslovanja Društva za 2008.

Ad 8. Prihvaća se prijedlog Nadzornog odbora Društva da se za neovisnog revizora Društva za poslovnu 2009. imenuje Pricewaterhouse-
-Coopers d.o.o., Zagreb.

Pravo sudjelovanja na Glavnoj skupštini te korištenje pravom glasa imaju dioničari Društva koji su upisani u depozitoriju Središnjega klirinško depozitarnog društva d.d., Zagreb, 7 dana prije održavanja Glavne skupštine Društva.

Na Glavnoj skupštini dioničare mogu zastupati opunomoćenici na temelju valjane pisane punomoći koju izdaje dioničar, odnosno u ime dioničara koji je pravna osoba, osoba koja je ovlaštena za zastupanje.

Dioničari i njihovi opunomoćenici imaju pravo uvida u materijale za Skupštinu sve do dana Skupštine, i to radnim danom od 9 do 12 sati u sjedištu Društva.

LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d.
Opatija

Nije bitan datum (bio je ovaj ponedeljak), bitno je, šta tamo stoji. Ovo i ništa drugo:
http://www.hanfa.hr/uploads/26-09-7.pdf

New Report

Close