Gradonačelniku bi netko mogao reć da neki imaju dionice LRH i prije nego što je Hanfa donijela odluku.
Imaju oni za koje se oni najviše "zalažu". Radnici LRH!
gospodin dujmić, a bogme i svi vi špekulanti, morate biti svjesni da je ponuda obvezatna za SVE dionice LRH – ne samo za one stečene prije ponude nego i za ove koje se danas kupuju i koje će se kupovati do okončanja ponude (koje doduše neće biti, ali će se zato jagma za dionicama kad tad opet povećavati , kako ljudi budu počeli shvaćati da je nebitno kako si zaradio, bitno je da si zaradio – putem burze ili suda – svejedno je). Radi se o odvojenim postupcima i NE POSTOJI MOGUĆNOST BLOKADE NAŠIH TUŽBI, ma što o tomu neiskusni dujmić mislio. On je , kao i Muzur, htio dionice LRH za ESOP, ali po jeftinijoj cijeni. Neka gleda ovako – ni 6000 kn nije puno u usporedbi sa ATH od 7200 kuna. Pa vidite da je ostoja prestao prodavati čim je vijest izašla, a do tog dana je prodavao (doduše malo, ali ipak). Znači – treba sačekati, i pomalo akumulirati, bez pretjerivanja jer očito ima pametnjakovića koji će uvijek prodavati, makar cijena bila ista kao da obveza nije nastupila. Dakle, polako. Čeka se mišljenje Polančeca. Ako kaže da je to problem Opatije, onda će cijena sigurno narasti na velike razine, a ako kaže da će im vlada biti jamac u ponudi, cijena će u par dana na 5000 kn, dok će cijena biti volatilna ukoliko polančec kaže da će pokušati riješiti situaciju na prihvatljiv način za male dioničare i grad i općine. Čuvajte svoje dionice. Puno više će vrijediti….
Očito velika većina u ovoj državi ne vjeruje institucijama te iste države. Ljudi zaboravljaju da se zemlja ipak okreće i da 2009. nije isto što 1991. ili 2000. RH vodi pregovore o članstvu u EU, koji će uskoro biti odblokirani, a najvažnije poglavlje u tim pregovorima je pravosuđe i vladavina prava. Pa zar vi zbilja mislite da će ovo proći tek tako, nema javne ponude i nikom ništa [lol].
ovo bi opet mogla postati trakavica, pa molim kolege ako bude neki dobar odvjetnik koji bi se iskljičivo posvetio za ovaj slučaj da ga preporuče…… [rolleyes]
ps
imam 53 kom, ne bi mu bilo loše ….. [proud]
ovo bi opet mogla postati trakavica, pa molim kolege ako bude neki dobar odvjetnik koji bi se iskljičivo posvetio za ovaj slučaj da ga preporuče…… [rolleyes]
ps
imam 53 kom, ne bi mu bilo loše ….. [proud]
kolega, ovo već je trakavica i to traje već nekoliko godina. za odvjetnike je još prerano, ako se mene pita. treba pričekati kojih tjedan-dva pa ćemo onda vidjeti u kojem se smjeru kreće priča. zasad je netko fino uletio i spriječio daljnji pad – znači netko njeguje tečaj kako mu paše a to je dobro. sve u svemu, definitivno smo u dobroj dionici, a LRH nastavlja s prodajom objekata koji nisu u funkciji. Slijedeći je navodno na redu Hotel Zagreb, a navodno je kupac također SNHO. Za dobivene novce, LRH planira izgraditi najveći kongresni centar u ovom dijelu europe tako da zaista ne moramo brinuti o tome hoće li ili neće biti ponude. već će se naći kupac…a tužiti uvijek možemo, bez obzira kad smo stekli dionice jer ponuda mora biti iskazana za SVE dionice. a i pravosuđe je danas puno bolje i brže nego prije 10 godina…samo slow….
Očito velika većina u ovoj državi ne vjeruje institucijama te iste države. Ljudi zaboravljaju da se zemlja ipak okreće i da 2009. nije isto što 1991. ili 2000. RH vodi pregovore o članstvu u EU, koji će uskoro biti odblokirani, a najvažnije poglavlje u tim pregovorima je pravosuđe i vladavina prava. Pa zar vi zbilja mislite da će ovo proći tek tako, nema javne ponude i nikom ništa [lol].
Kolega iskustvo je naj bolja škola.
Ako ne vjeruješ provjeri kako je radnicima Međimurje visokogradnje koji već deceniju vode sud protiv Ingre na Varaždinskom trgovačkom Sudu s tim da su prvostupanjsku već nekoliko puta dobili ali se uvijek nađe neka kvaka da se to na žalbi sruši. Od Suda je naj bolje bježati, što dalje to bolje.
Drage kolege,
napeto citam svaku vijest u vezi LRH, i danas sam dobio Rjesenje od SDA na 8 stranica, pise svasta zanimljivog ali zadnj pasus kaze:
UPUTA O PRAVNOM LIJEKU
Prostiv ovo Rjesenja zalba nije dopustena, ali se moze pokrenuti upravni spor podnosenjem tuzbe Upravnom sudu Republike Hrvatske u roku od 30 dana od dana primitka ovog Rjesenja.
Pa ti budi pametan i vjeruj u neovisnost, nepotkupljivost i brzinu nasih sudova…kasljuc, kasljuc..NE!
Sretno nam svoma bilo, pesimisticno milsim da ce nas sve male nagu…i tako dobro da cemo sjediti svi kao dame na konjima…..na stranu.
jadna li je država u kojoj građani temeljem medijskih napisa zaključuju o stanju u pravosuđu. situacija je, ako se mene pita, sasvim solidna. prosječni predmet traje 2-4 godine, a u italiji 5-10, grčkoj preko 7, americi preko 2, a za prvo ročište čeka se 2 godine. dakle, nije baš tako loše. što se korupcije tiče, opet rekla kazala, kao i za doktore. svi sve znaju, a nitko nikad nije dao mito, niti je itko optužen. dakle, imate zakon koji vam daje neko pravo – ostvarite ga ili ne. na vama je. sud je brz koliko može biti obzirom na zatrpanost predmetima, no siguran sam u uspjeh makar trajalo 10 godina.zatezna kamata je 15%. osim toga, danas se netko jači uključio u kupovinu – nije dao da cijena baš jako pada…pričekajmo. ne dajte vaše dionice LRH. vrijede više ovako ili onako.
Nisam zna da je delboy moderiran…
Jesi li ti taj mali dioničar koji je pokrenuo tužbu delboy?
Nisam zna da je delboy moderiran…
Jesi li ti taj mali dioničar koji je pokrenuo tužbu delboy?
da, već sam dugo moderiran i očito ću biti zauvijek. nisam ja taj. taj je neki iz rijeke navodno. on ima 10 komada, ja ipak malo više. nisam ja ovdje puno izložen, samo sam legalist i ako od ikog očekujem poštivanje zakona onda je to sama država i jedinice lokalne uprave i samouprave.