Slažem se sa kolegom delboy-em.Zna se kome odgovara sadašnja niska cijena LRH, ali mi nije jasno zašto se oni koji imaju sada lovu boje u ovo investirati.
Slažem se sa kolegom delboy-em.Zna se kome odgovara sadašnja niska cijena LRH, ali mi nije jasno zašto se oni koji imaju sada lovu boje u ovo investirati.
Zato što su svjesni da od javne ponude Opatije neće biti NIŠTA ! Naivci koji su kupili jučer 20 koamda LRH po 2500 kn sad na gubitku 10.000 kn, a za koji dan kad ode ispod 2000 gubitak će im biti i veći, ali možda im ovo bude dobra škola za lakomislenost i vjerovanje u forumske bajke [bye]
Pa možda s toga što je ova dionica i dalje nelikvidna, a s obzirom u kakvoj državi živimo, ko zna koliko će još natezanja biti do velikog finala
Jedini problem vidim u stavci iz upravnog zakona, gdje sud može odgoditi izvršenje rješenja Hanfe, a ako procjeni da se Općinama i Gradu može nanijeti velika šteta. Naravno da može, jer njihov ukupni godišnji proračun nebi pokrio niti 15% potrebnog za plaćanje svih dionica LRH. Dakle, jedino pozitivno rješenje bi bilo pronalaženje strateškog partnera koji bi zajedno predao ponudu. Jeli trenutno trenutak za pronalazak istog, pitanje je. Štrok definitivno vreba ovaj biser, ali pitanje je želi li dati tolike novce za njih!? Možda se isplati riskirati, ali neka svatko odluči sam.
jer ima neki pravnik ovdje na forumu ako je odluka donesena a opatija nepreuzme obavezu
dali mormo čekat presudu upravnog suda ako se grad žali ili odmah možemo ići na trgovački sud na naplatu
Uzdati se u naš Sud je isto kao da kupiš listić od Lota i iščekuješ dobitak.
Na Lotu bar saznaš rezultat za koji dan, a na Sudu ni Ostoja koji ipak nešto ima i zna godinama ne može stvar privesti kraju.Kako bi tek mali prošli mogu si zamisliti.
dajte vi sn-ovci nemojte žalit pa gospon gazda je ušel po 1200 nebudite pohlepni
i čestitajte gazdi a mi tvz.lrhovci smo u velikim dilemama i dajte ime nekog vrhunskog pravnika
koji bi nas mogao zastupati u sporu
jer ima neki pravnik ovdje na forumu ako je odluka donesena a opatija nepreuzme obavezu
dali mormo čekat presudu upravnog suda ako se grad žali ili odmah možemo ići na trgovački sud na naplatu
već za tjedan dana ti možeš pokrenuti tužbu za sklapanje ugovora o kupoprodaji dionica. kamate teku od osmog dana od primitka rješenja kod grada opatije, lovrana, matulja, mošćenice i nove liburnije d.o.o. a ja u sud vjerujem jer nema razloga sumnjati u zakone. upravni sud neće odgoditi izvršenje hanfe. mi idemo pred redovni sud (trgovački u rijeci) a ne pred upravni. upravni sud je nešto drugo. to je sad briga opatije i ostalih. pa što mislite, zašto se kupuje ovih dana? nema tu rizika previše. a ako naša država ne bude po zakonu postupala, prisilit će ju na to europski sud.
delboy care zakaj ljudi nekupuju cijena bi trebala biti makar 4000milje
pa boli banke briga ionako palćaju pravnike što se čeka i ko nas blokira
Zato što su svjesni da od javne ponude Opatije neće biti NIŠTA ! Naivci koji su kupili jučer 20 koamda LRH po 2500 kn sad na gubitku 10.000 kn, a za koji dan kad ode ispod 2000 gubitak će im biti i veći, ali možda im ovo bude dobra škola za lakomislenost i vjerovanje u forumske bajke [bye]
[/quote]
daj ne laprdaj. pročitaj pokoji zakon pa ćeš vidjeti da baš i nije tako. a ja se i nadam da ponude neće biti jer ću tužbom dobiti puno više. ti to ne možeš shvatiti, što ni ne čudi- zato su ti i dali 100% članovi foruma. i ne broji tuđe novce, nepristojno je. pusti ti te “budale” koje pojma nemaju…glavno da imaju para, očito su tebe slušali pa zaradili. polako, nemoj izlijetati sa takvim postovima dok stvar pravno nije gotova. polako. polako. samo polako djeco.
delboy care zakaj ljudi nekupuju cijena bi trebala biti makar 4000milje
pa boli banke briga ionako palćaju pravnike što se čeka i ko nas blokira
pa uvijek ima onih koji vjeruju u pravnu državu i onih koji ne vjeruju. oni koji imaju nekakvo , barem malo znanje, oni kupuju, a oni koji ne vjeruju oni ne kupuju. kao da je ovo što se kupuje nešto što ionako nema potencijala da vrijedi 7000 kuna. no, to sad nije bitno. i bolje da prodaju jer, takvi će kasnije kupovati od nas. a i zašto bi kupci dizali cijenu kad vide da mogu kupiti i za manje od 4000 kuna (vidiš iz priloženog uostalom). sve u svemu, ja ponavljam – win-win situacija za znalce, a vi ostali samo se rugajte i guštajte kad cijena padne što ste bili u pravu….pa da , neće tu ništa biti…jedino ne znam koja budala ima 500.000 kuna za bacanje onaj petak što je onako očistio, ili neki dan isto do 2500…ali dobro, ostavimo komentare za neka druga vremena. u svakom slučaju, biti će zanimljivo što god da se desi, a ja znam što ću. već sam i pričao s odvjetnicima…