Ma dajte ljudi pa niste baš takvi naivci. Valjda.
Moš’ misliti kako je u prići bitan nekakv Ivo Dujmović, a pogotovu IDS.
Nije bitan ni Ostoja, ni bilo tko drugi.
Pod br.1, HANFA treba odrađivati svoj posao i zato je upozorila LRH na objavu. Da li to znači da će se to odraditi u roku od sedam dana? Naravno da ne znači. Kada se je išta u RH odradilo u roku od sedam dana, a kamo li još preuzimanje državnog srebra kao što je LRH.
Pod br.2, ne zaboravite da je LRH HDZ-ova utvrda (ovo mislim da će ipak biti presudno u slučaju LRH)
Pod br.3, postoje dvije solucije:
– ili je netko Samodola nazvao (npr.Polančec (HDZ)) i rekao da to pripremi jer imaju ponuđača sa već izrađenom ponudom, a nemojmo zaboraviti da državi fali love u proračunu,
– ili Samodol nije ništa dugo odradio u medijima pa podsjeća narod da zarađuje svoju plaću, a ovaj slučaj oko LRH će se vući godinama po ladičetinama i okruglim stolovima kao i LNG.
Ipak, mislim da treba voditi računa o datumu ulaska RH u EU.
S obzirom na paniku koja je zavladala unutar d.d. i onoga što će im se dogoditi, mislim da će se ovako velika i vrijedna dionička društva riješiti prije tog datuma (što znači – neće još sto godina, imati ćete vremena prodavati, nadokupiti, špekulirati, surfati… do mile volje).
Zar zaista mislite da će HDZ dopustiti da se LRH otkupi sada?
Zar se neće pričekati bolja vremena i skok dionice na neke veće vrijednosti?
Ma imate vremena do preuzimanja ko’ pljeve…
Dokle će ovi tupani ovako tupavo računati cjene dionica [angry] U petak je rasla 69% i završila na 2300.Danas rast od 10% a cijena dionice 2200 [shocked] Neznam kako za koga ali za mene je ovo danas pad od slabih 5% u odnosu na petak.A sutra ako cijena padne samo deset kuna od današnje zadnje evo vam negativne blokade [lol] [lol]
Ako netko zna kako to računaju ameri i švabi neka napiše [pray]
Ma dajte ljudi pa niste baš takvi naivci. Valjda.
Moš’ misliti kako je u prići bitan nekakv Ivo Dujmović, a pogotovu IDS.
Nije bitan ni Ostoja, ni bilo tko drugi.
Pod br.1, HANFA treba odrađivati svoj posao i zato je upozorila LRH na objavu. Da li to znači da će se to odraditi u roku od sedam dana? Naravno da ne znači. Kada se je išta u RH odradilo u roku od sedam dana, a kamo li još preuzimanje državnog srebra kao što je LRH.
Pod br.2, ne zaboravite da je LRH HDZ-ova utvrda (ovo mislim da će ipak biti presudno u slučaju LRH)
Pod br.3, postoje dvije solucije:
– ili je netko Samodola nazvao (npr.Polančec (HDZ)) i rekao da to pripremi jer imaju ponuđača sa već izrađenom ponudom, a nemojmo zaboraviti da državi fali love u proračunu,
– ili Samodol nije ništa dugo odradio u medijima pa podsjeća narod da zarađuje svoju plaću, a ovaj slučaj oko LRH će se vući godinama po ladičetinama i okruglim stolovima kao i LNG.
Ipak, mislim da treba voditi računa o datumu ulaska RH u EU.
S obzirom na paniku koja je zavladala unutar d.d. i onoga što će im se dogoditi, mislim da će se ovako velika i vrijedna dionička društva riješiti prije tog datuma (što znači – neće još sto godina, imati ćete vremena prodavati, nadokupiti, špekulirati, surfati… do mile volje).
Zar zaista mislite da će HDZ dopustiti da se LRH otkupi sada?
Zar se neće pričekati bolja vremena i skok dionice na neke veće vrijednosti?
Ma imate vremena do preuzimanja ko’ pljeve…
Proučite malo primjer INDG. Iskrcajte se dok ima vremena!
Hvala za tvoju brigu. Sam si već izašao iz LRH?
Proučite malo primjer INDG. Iskrcajte se dok ima vremena!
[/quote]
gledam graf i mislim da bi ovo mogao biti novi janaf
Koliko pompe oko Lrh, za sada ne vidim nista spektakularno, zar zasita mislite, da je tu str. partner da cijena vec nebi bila min. 4.000,00?!
Koje vi debate i nebuloze bacate, za nevjerovati.
Istina da nitko nije bitan, niti Muzur, niti Ids, niti sud, osim Ive i sadasnjih na vlasti.
I sada da se pitam zasto je HANFA to nalozila, ne znam, niti me ne zanima, makar imam podosta dionica LRH, jer vjerujem u nju, za sada nista od toga.
Ovo sto je, mislim usitinu da je patka, koja ce se opet smiriri, i opet promijeniti pravna regulativa, tj. zakon ako treba, da se sve smiri i sve po starom, ni amo, ni tamo, kako ljudi kazu.
Nema tu nicega, nije navlacenje, jer ne zelim vise kupovati, a niti prodavati LRH, cekam neka bolja vremena ako izdrzim ili tonem s brodom kao kapetan.
Ovo su igrice, samo njima znane, a zakoni se uvijek kroje i mijenjaju kako odredjenima pase.
Vlasta se hvasta, itd.
Bili zivi pa vidjeli, da je nesto, ne bi tu camila, gdje je, katapult bi vec bui sa vise milijunskim prometom s rastom od 2-3 puta vecim, jer tko bi cekao ako se moze ogrebati.
Sta mislita da u Lijepoj nasoj vise nema jakih investitora.
Ma dajte, budite relani i razumni, pogotovo u danasnje vrijeme.
Prodaje pri ovim cijenama ako zelite ili cekajte bolja vremena, 3, 5, ili 10 godina.
Saludos!
Dokle će ovi tupani ovako tupavo računati cjene dionica [angry] U petak je rasla 69% i završila na 2300.Danas rast od 10% a cijena dionice 2200 [shocked] Neznam kako za koga ali za mene je ovo danas pad od slabih 5% u odnosu na petak.A sutra ako cijena padne samo deset kuna od današnje zadnje evo vam negativne blokade [lol] [lol]
Ako netko zna kako to računaju ameri i švabi neka napiše [pray]
kolega, ne kužim u čemu je problem?
postoje zadnje i prosječne cijene…to je bar lako [tongue]
sutra je negativna blokada na 2.157,55 kn, a pozitivna na 2.636,99 kn [thumbsup]
pozdrav svim dobronamjernim sadašnjim i budućim dioničarima LRH [thumbsup]
Ma koga briga prosječna cijena.Ovo je licitacija ili ti javna dražba -ko da više.Na kojoj javnoj dražbi ili licitaciji se gleda prosječna cijena?? CROBI je prosječna temperatura svih bolesnika u njemu i to je ok.Ali da svaki dan počinjemo s prosječnom cijenom od jučer je glupost.Pa ne može biti rast 10% u odnosu na jučer a cijena manja 100kn.Što bi bilo da ne vidiš današnje brojke nego samo postotak rasta?? A znaš da je jučer LRH bila 2300? Da nema tih glupih blokada bilo bi čak i svejedno,ovako se od 6 radnih sati trguje samo četiri jer je ostalo vrijeme blokirano.
Imaju najviše 2 sata da se izjasne a mogu i u roku 10 minuta.A što rade?? Precizno dva sata im treba da napišu tri rečenice. [tongue]
ma pišete gluposti. ponude će morati biti, a ako ne, idemo na sud. ja ću dobiti svojih 6000 kn po komadu, a vi i dalje pametujte na forumu. zakon je da se poštuje i tako će i biti, bilo ovdje , bilo pred strassbourgom. a kamata kreće od ponedjeljka 15. 6. 09. godine i iznosi 15% godišnje. nije ovo bila prilika za iskrcaj momci….malo će cijena oscilirati, ali nebitno je kupuješ li po 2000 ili 2500…naročito ako imaš puno LRH poput mene….već sam pričao s odvjetnikom i kaže da sigurno dobivamo. toga je bilo i biti će jer naši ne shvaćaju što znači zakon. a vi ne shvaćate da se sami morate izboriti.
gledam graf i mislim da bi ovo mogao biti novi janaf
to bi ti htio….znači da ipak misliš da će biti ponude…neće to biti janaf…
ma pišete gluposti. ponude će morati biti, a ako ne, idemo na sud. ja ću dobiti svojih 6000 kn po komadu, a vi i dalje pametujte na forumu.
a ti se uzdaš u pravdu hrvatskih sudova i poštenje hrvatskog zakonodavca (Sabora)? [lol]
ma pišete gluposti. ponude će morati biti, a ako ne, idemo na sud. ja ću dobiti svojih 6000 kn po komadu, a vi i dalje pametujte na forumu.
a ti se uzdaš u pravdu hrvatskih sudova i poštenje hrvatskog zakonodavca (Sabora)? [lol]
[/quote]
tko je upućen u svoja prava nema se čega bojati dečec. ma što ti mislio. ja sa sudom imam dobrih iskustava i opet ću. ma, vidjet ćeš uostalom što će uslijediti. možda stigne i kakva druga ponuda temeljem Zakona o preuzimanju. Moguće je da drugi zainteresirani preuzmu LRH upravo sada…polako. treba biti oprezan, puno je opcija sada otvorenih.