otkud meni pa kupio sam po 6000 i ostao na 900 i ko me pitao
a oni dobili 75000 komada za cijanu prava sitnica 0
dobili bi mogućnost da dovedu starteškog partnera bez vlade
prodali ono što im netreba i ostavili svoje uloge čiste
A sad na scenu stupa ili Štrok ili Marich,kao strateški partneri Grada! Ovaj scenarij se zna otkad je vlada dala 25% gradu Opatiji.
počela je cijena padati, lako moguće da ćemo ovih dana imati prilike dokupljivati ispod 2000 kn, a što i nije loša vijest . žao mi je onih što su se danas zaletjeli kupovati po 2500 kn, ali će drugi put valjda biti oprezniji [thumbsup]
počela je cijena padati, lako moguće da ćemo ovih dana imati prilike dokupljivati ispod 2000 kn, a što i nije loša vijest . žao mi je onih što su se danas zaletjeli kupovati po 2500 kn, ali će drugi put valjda biti oprezniji [thumbsup]
Ako ponude za pruzimanje u konačnici bude, nije ni bitno jesi li kupovao po 2000 ili 2500 kn.
Šanse da grad Opatija da javnu ponudu su 0,1%.
Od kuda njima pare?
Mogu npr. dići kredit i kao zalog dati ove dionce koje sad imaju. Opatiji ne treba 1,3 mlrd kuna nego 40-ak milijuna eura obzirom da im država neće prodati svoj udio. To se lako riješi izjavom HFP-a da nema namjeru prodavati svoj udio u javnoj ponudi ili nekom drugom odlukom Vlade ili sl. Sve ono što bi Opatija u ovom trenutku platila ukoliko bi dali javnu ponudu, sutra će prodati strateškom partneru po još većoj cijeni. Ovo je odlično za male dioničare ali je naravno loše za HR lopine koji su se nadali kupiti LRH za badava. Njihov plan je bio ESOP, zatim privatizacija po sadašnjim smiješnim cijenama i eto ti cijele LRH za kikiriki. Sad da je Sanader pravi državnik dao bi izjavu da se zakoni moraju poštivati i da Opatija mora dati javnu ponudu pa makar i uz granaciju države. Btw. ja mislim da im država i mora to odobriti tj. dati državno jamstvo za eventualni zajam obzirom da će se morati zadužiti višestruko preko svojih proračuna. Vidjet ćemo što će biti ali mislim da će cijena up
da, eto tebe pametnog da tu pametuješ ljudima . pa što to ne kažeš onom "neopreznom" koji je nakon blokade u petak očistio sve do 2500. zar misliš da je kreten? nije, on zna da je zaradio, a vi? što ćete vi? najbolje prodajte i kupite malo drugih dionica.
Delboy popi hladnu pivu i skuliraj se malo. Previše si uzbuđen. Nije dobro za srce.
Normalno da cijena oscilira.
I nije normalno da dođe na cijenu koja bi se trebala davat u ponudi za preuzimanje, već nešto ispod pa još pomnoženo sa faktorom rizika i to je to.
Kao što kaže fin _čovjek ! Delboy malo se smiri . I mi smo uzbudeni tako , da u ovom trenu zaista pomaže hladna piva . Sinko ne brini jel če cijena , do kraja ljeta bit mnogo veča !!!
u pravu ste dečki. malo sam uzbuđen jer nisam ovo očekivao a imam puno LRH već dugo. lagano dokup i čekanje naravno. pozdrav svim dioničarima LRH – imaju razloga za veselje.