LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nitko ne analizira izjave novog opatijskog gradonačelnika iz koalicije IDS-SDP koji je već najavio da s LRH neće biti manipulacija. Čitaj: stižu novi problemi i to iz sfere politike, a to mi se gadi. Muzur je bio igrač HDZ-a i tu nije radio probleme. Ovaj novi najavljuje razgovore sa Sindikatima Istre i Kvarnera tako da se tu još neko vrijeme kruha najesti nećemo.

svaka medalja ima dvije strane. možda je ovo slučajno došla obveza preuzimanja nakon smjene vlasti.
[huh]

Only God, Muammar and Libya!

Biti će tu svega [shocked]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

koja cijena je u pitanju???

Veliki preokret: Hanfa naložila Gradu Opatiji ponudu za preuzimanje LRH-a!
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Pravi preokret u slučaju Liburnia Riviera Hotela dogodio se danas kad je Hanfa objavila rješenje prema kojemu Grad Opatija, općine Lovran, Matulji i Mošćeničku Dragu te društvo Nova Liburnija moraju objaviti ponudu za preuzimanje LRH.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/veliki-preokret-hanfa-nalozila-gradu-opatiji-ponudu-za-preuzimanje-lrh-a!,47357.html

svaka vijest je dobra vijest, znači da se ipak nešto rješava… koliko vidim po ovom rješenju moguće je pokrenuti upravni spor, pa ćemo vidjet što će biti

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

daj zeko idi piti vodu na potočić
cijena je oko 5000 nemojte prodavat bumo vidjeli svima koji su ušli ispod 2000 svaka čast

Blokirati ćemo račun Grada. HA HA
Što ako ponuditelji ne objave ponudu za preuzimanje? U tom slučaju, svaki dioničar može putem nadležnog trgovačkog suda zahtijevati sklapanje ugovora o prodaji dionica, po uvjetima pod kojima je morala biti objavljena ponuda. Ishodi li pravomoćnu presudu nadležnog trgovačkog suda, a ponuditelji nemaju novca, može pokrenuti postupak ovrhe nad ponuditeljima.

valjda vam je jasno da do ovoga ne bi došlo da sdp nije dobio izbore u opatiji…

koliko ja kužim OBVEZA JE NASTALA 14.06.2007. tako da si uzmite prosjek tri mjeseca unaprijed

…to vam je oko 5.000,00 kn….za tocan iznos uzmite si podatke sa burze….

bas me zanima sto ce sada biti….nekako vidim visoki upravi sud

[bye]

"Day after yesterday"

Baš me zanima dal će trenuti nakon blokade ?!

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Pisa san i prije da Ostoja zna više od nas malih dioničara zato i kupuje cilo vrime.Stojim još iza onoga šta san govorija prije da iza svega stoji Štrok i lord Taylor.Grad Opatija nema novca za preuzimanje LRH pa će to svoje pravo ustupit Štroku uz naravno dobar ugovor kojim će se zadovoljit i Grad i novi vlasnik.U svakom slučaju gordijski čvor se raspleće!

Drugarice i drugovi ne cveta cveće ni u naše preduzeće

kada slijedi nastavak…..mogli su već početi…..

pa još uvijek im nije jasno zašto je došlo do ovakvog porasta cijene. [smiley]

Only God, Muammar and Libya!

New Report

Close