Ne nasjedati kolega darac [proud] Delboj je skoro pa na svim temama momentalno,kuži se u sve i svašta,uglavnom ništa nije vrijedno njegove love…………ili skračeno,kolega delboj je trenutno u kešu [huh]
[thumbsup] ma sve jasno, samo ponekad iritiraju neki komentari, ma koliko god bili prozirni
Hrvatska udruga hotelijera i restoratera očekuje relativno dobar turistički posjet za prvosvibanjski vikend, vjerojatno i u većem dijelu lipnja, srpnja i kolovoza, ali između toga predviđaju i ‘svibanjsku rupu’, sa gotovo praznim smještajnim kapacitetima hotela, koja bi se mogla protegnuti i na početak lipnja.
MOMCI , DO KRAJA GODINE BUMU MORALI ČEKAT !
Prošle godine su Uskrsni blagdani bili u ožujku pa je to najveći razlog nešto nižih prihoda u 1Q 09′. Govoriti o nekakvoj "katastrofi" stvarno je neumjesno i ne može se protumačiti drugačije nego isfrustiranošću ili zlobom.
btw
Delboy je nagovarao na kupnju kada je SNHO izlazio iz LRH, dakle na razinama od 5000 – 6000 kn. Sada mu je i 1000 kn previše. Toliko o njegovoj vjerodostojnosti.
sretan 1. maj svima, prije svega. kao prvo, ovdje sam jako jako dugo, skoro pa dulje nego što vi uopće znate što je to dionica. kupovao sam po 2200, 3200 i 3300 kuna davnih dana. moji postovi su uvijek odmjereni i utemeljeni na realnostima, ma što vi mislili. tada dok su cijene bile 5000 kuna vi ste ulazili, a ja sam vam govorio da je to fer cijena jer je tada bilo naznaka da će se situacija riješiti u korist svih nas. no nakon toga ovamo se počeo petljati sindikat, pa muzur i ostala ekipa i to je bio početak kraja svake normalne priče o uspjehu. naime, njima nije interes da LRH konačno stane na noge nego da radnici zadrže svoj posao, a ja ne znam koliko je to moguće. nisam nikad rekao da je sadašnja cijena skupa, ali narasla je cijena preko 60% od dna, pa je i prema TA red da padne. mene briga jer kupovao ovo ne bih kad ima toliko finih prilika, jer ovo se još dugo neće razriješiti. ja znam što je opatija, što je LRH, ali budimo realni. Izvješće je jako loše. Nadam se oporavku i to skorome, ali čemu god se ja ponadam, dogodi se suprotno tako da u to sumnjam. Puno vas će odavde otići praznih ruku, a tada možda skupim nešto sitno love da malo dokupim jer previše sam izložen ovdje pa mi se baš ne ulazi u igrice sa državom i ostojom. inače, ako za jednu firmu u RH o turističkih očekujem cijele godine dobra izvješća to je LRH jer opatija nije ljetovalište nego je zimovalište, inače, malo pročitajte koju knjigu o opatiji bajnoj pa ćete vidjeti njenu namjenu. dakle, ovo su jeftine cijene, jako jeftine, no iskustvo nas uči da uvijek cijene mogu biti i jeftinije. zato vidite i sami da ostoja ne žuri s dokupom. zna on dobro da će biti i jeftinije, kao i svih ostalih dionica. pa samo budala sada kupuje kad su cijene porasle preko 50, a neke i 100% od najnižih cijena…smirite se, zaradit ćemo svi, ali ovdje ne očekujem ništa prije 4-5 godina.
što se uzbuđujete. pa ako budete dovoljno dugo čekali sigurno ćete zaraditi. ja znam da vas boli što drugi rastu a LRH pada, ali tako je samo trenutno. izvješće je loše i tržište to tako vrednuje. ako sezona bude dobra, mogli bi do kraja godine doći do 1600 kuna, ali ako bude loša, ne znam. moguće je već sve uračunato u cijenu, ali ne poznajemo sve ulagače pa uvijek bude neki krelac koji daje budzašto neke dionice. dugoročno je ovo sigurna stvar, ali vas svrbe prsti da trgujete pa ćete vi ovo davati i ispod 1000. znam taj mentalni sklop. ja neću, iako sam ovdje na gubitku. jednom će doći i dani optimizma i veselja na svjetske burze.
http://www.seebiz.eu/hr/banke/mastercard-zbog-recesije-sezona-u-hrvatskoj-bolja-nego-lani!,44205.html
Evo ti prilika, istresi se po 1255 i čekaj na 1000 kad si toliko siguran da će tamo doći.
Evo ti prilika, istresi se po 1255 i čekaj na 1000 kad si toliko siguran da će tamo doći.
[/quote]
Zar ti ja sličim na vas daytradere. pa imam dionice LRH od vremena dok većina vas nije znala što su dionice tj. dok vas vlast nije navukla na HT i INU. ništa ne prodajem, ništa ne kupujem. moja priča sa dionicama je završena. ali ako padne ispod 1000 kupovat ću, i nemoj mi reći da je to nemoguće jer ću se nasmijati. pa i sam vidiš da je sve ovo ovih dana jako šuplje. dokle god veliki prodaju a mali kupuju tu dugoročno nema kruha. daj bože da sam u krivu pa da prodam sve to smeće po imenu dionice i da završim s tim poglavljem svog života. za koju godinu, sve ovo neće vrijediti ni desetinu sadašnje cijene jer svaka ova "stabilizacija" u stvari ništa ne rješava nego naprotiv još više uništava privredu SAD-a, a time i vas koji ih slijedite.
Da , da , da . Svi vi ste pamenti ljudi i u tome nema nikakve dvojbe .
A , da nam je G. Kristijan Staničić kao što je Kerum dobio dobrog poslovnog partera Hilton cjena bi bila drugačija . Pa nemojmo sada o tome koliko , molim vas !
Moža bu došlo vrjeme kad padne blokada naših susjeda .Moža , a možda i ne ???? Ko je tako mudar ???
Neki face se igraju sa stotkama na bidu i asku [rolleyes] Al nit ovaj kupi nit onaj proda……….malo neozbilno [undecid]