LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Franko Palma, prvi hotelijer

U Liburniji Rivieri od 10 radit će osam hotela – objasnio je Palma i dodao da će se minus iz predsezone teško nadoknaditi u špici, jer svakodnevno vodimo bitku s konkurencijom sa stranih tržišta, koja je nemilosrdna jer ‘nam svima ide loše’. Pozvao je na hitnu primjenu odredbi iz Akcijskog plana za turizam, iako neće imati učinke na ovu sezonu.

"Hrvatska Vlada i SN Holding u pregovorima su o mirnom rješavanju spora oko vlasništvu nad opatijskom hotelskom grupacijom Liburnia Riviera Hoteli, potvrdilo je jučerašnje ročište na Trgovačkom sudu u Rijeci." NOVI LIST 30.01.2009

NAJMANIJE DO KRAJA GODINE , NEČE BIT PROMJENE NA VLASTNIŠTVU LRH-ja !!! (101 %)

Kolega Delboy, odgovaram Vam samo zato jer to zahtijeva Vaša iznimna arogancija.
Kao prvo, razgovor je bio o budućem vlasništvu LRH, a iritantne pretpostavke o mom kapitalu,ostavite
na strani, ja o Vašem novcu tj. investiranju , javno ne raspravljam. Stvarno mislite
da su svi na forumu sirotinja koja prodaje dionice jer su nerazumni investitori?
Što reći , kolegi ? Ništa. Preskočimo uljudnu konverzaciju.
Pred dovršenjem je moj kućni wellness, pa ću staviti fotografije ,da Vas osobno upoznam sa standardom i kulturom stanovanja,nas investitora,a koju bismo mogli napokon prenijeti i na HOTELE o kojima govorimo…tako da kad se vraćam iz Opatije ne osjetim olakšanje što sam napokon u svojoj luksuznoj kući, već suprotno – čežnju i želju da se vratim natrag u taj hotelski glamur…
Gospodo , teško ćete naći takve investitore….kakve bi Vi željeli, i pod uvjetima kojima bi Vi
prodavali hotele ili ih dali na višegodišnje upravljanje…. skalperi oko potpuno nove sheme
rada hotela su preslabi…
Mučite se, dok ne prihvatite činjenice oko hrvatskog turizma, iz čije mreže bježe
svi razumni investitori….LRH svi želimo uspjeh.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

NAJMANIJE DO KRAJA GODINE , NEČE BIT PROMJENE NA VLASTNIŠTVU LRH-ja !!! (101 %)

Hoće, hoće! U to sam uvjeren 107,3%! Ja ću kupit još 5 komada – i evo promjene!
[lol]

krenuli smo nizbrdo a šta sad na mjestu liburnije izgradit
ćemo park da se deca igraju film do koske ak je neko gledao

Opatijci, šta je sa podzemnom garažom …gdje ćemo parkirat kad dođemo….. u predgrađu Lovrana ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

dajte kolega maimi pa da niste vi gopon muzur
ili jedan od inih vrsnih kandidata za grdonačenika
pa nas je najviše na forumu iz susjedne nam bih
zato je muzur onak primio delegaciju iz velike kladuše
ha ha ha zezem se

stiglo izvješće za 1Q na ZSE…ne mogu staviti u privitak, nešto mi šteka

Polako ljudi,polomit ćete noge [lol] Ćekajte da Ostoja pripremi lovu,ne ovak na silu [angry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ovdje je zanimljivo

Najbolje ponude [ LRH-R-A ] Kupnja Cijena
90 1.300,00
5 1.253,00
9 1.252,77
5 1.250,00
5 1.212,01
1 1.212,00
10 1.211,87
11 1.201,54
1 1.170,00
7 1.160,00
Cijena Prodaja
1.350,00 610
1.365,00 1
1.398,00 2
1.434,99 8
1.435,00 10
1.439,99 20
1.440,00 10
1.450,00 3
1.488,29 3
1.489,00 3

Only God, Muammar and Libya!

bolje niti nemoj stavljati. nema se što za vidjeti. izvješće je blago rečeno katastrofa. do kraja godine ne usudim se ni pomisliti. recesija, svinjska gripa…što nas još čeka. 3. svjetski rat valjda….šteta. a bili su na dobrom putu. očito ću morati pričekati još par godina da istovarim svoju zavidnu količinu LRH-a nekome po svojim target-cijenama. a još uz sve moram gledati kako sve raste i ostvaruju se fini prihodi u prvom kvartalu…

...povijest se ponavlja...

bolje niti nemoj stavljati. nema se što za vidjeti. izvješće je blago rečeno katastrofa. do kraja godine ne usudim se ni pomisliti. recesija, svinjska gripa…što nas još čeka. 3. svjetski rat valjda….šteta. a bili su na dobrom putu. očito ću morati pričekati još par godina da istovarim svoju zavidnu količinu LRH-a nekome po svojim target-cijenama. a još uz sve moram gledati kako sve raste i ostvaruju se fini prihodi u prvom kvartalu…
[/quote]
ne kužim kolega…da li vi to želite čim jeftinije kupovati? [proud]
pa ne očekjete valjda kod turističkih firmi pozitivna izvješća za 1.,2. i 4.Q…ako stvarno imate zavidnu količinu dionica, to bi trebali znati, 3. Q je bitan…izvješće je očekivano, nikakva katastrofa
da me se krivo ne shvati, naravno da nisam ni približo zadovoljan sa profitabilnošću LRH-a, ali upotrebljavanje riječi katastrofa je malo pretjerana…svi znamo da ovakva Liburnia ni ne može puno bolje, svi koji smo u LRH to dobro znamo, bitnije su druge stvari kojima se nadamo, profitabilnost je u ovome trenutku u drugome planu

Ne nasjedati kolega darac [proud] Delboj je skoro pa na svim temama momentalno,kuži se u sve i svašta,uglavnom ništa nije vrijedno njegove love…………ili skračeno,kolega delboj je trenutno u kešu [huh]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close