NITKO ne zna, šta se jučer dogodilo? Sutkinja? OK, nitko. Onda pričekamo 10:00… [huh]
Kolko treba još čekati? [undecid] Trebao bi skoknuti do dučana al se bojim da ne propustim nešto… [tongue]
evo, ja idem namo na sekundu do wc-a…valjda mi neće nešto promaknuti
[undecid]
Evo konačno,počelo je……bid se stanio a ask podebljao,joj kak uzbudljivo [rolleyes]
idemo priprema pozor start
Ma kuda, Krleža naš? [proud]
na praznik rada u lrh je uvijek praznik kad su im hoteli prazni i nebnovljeni a
neradnika imaju nekoliko stotina
ja i dalje ne shvaćam što vi čekate? kakve veze ima tko je vlasnik LRH. prodaje neće biti dok se to sve ne digne na neku pristojnu razinu jer situacija u LRH meni se ne sviđa. ishod spora na sudu je od važnosti za dioničare Sn holdinga a ne LRH jer SNHO gubi ili dobiva dionice LRH. i država i SNHO će u nekom roku to prodati, no taj dan je jako daleko. rekao bih predaleko. a i ovo što 101 kaže je istina. tu ima još puno problema sa sindikatom istre i kvarnera koji neće dati tek tako da se otpuštaju radnici…
Kolega delboy, obzirom da sam među rijetkim prodavateljima ove dionice, a trebam novac, pa nemam
drugog rješenja. mogu samo reći,da je i meni kao nezavisnom dioničaru važna cijena dionice,
a nevažan mi je sudski spor.Da li SNHO gubi ili dobiva dionice, opet mi nije važno, jer
koliko vidim, i jedna i druga situacija im trenutno idu na ruku. Skupljaju po malo, za razliku od države,
pa će uvaliti to nekome, a kako do sada u ovoj državi još nitko nije našao pametnog investitora,
ove Ruse i slične , ne računam….. bila bih najsretnija da je uletio Štrok, jer je on , za razliku
od spomenutih investitora, bar nešto pametno učinio za sebe i turizam u Hrvatskoj.
Kad bi Štrok ili neki hotelski renomirani lanac- kupovao dionice sada…to bi već bila dobra vijest
a ovi – koji peku ražanj , a zec je još u šumi.., ne ulijevaju povjerenje.
pa što si sama ako ne investitor, tj. zašto tebi treba novac? ako si investitor, onda imaš vremena čekati par godina, čak i više od 10, a ako nisi, a vidim da nisi, što se onda čudiš da nema investitora koji bi ulagali u naš turizam. razmisli koliko treba uložiti para u svaki od tih hotela i bit će ti jasno zašto ulagača nema , nema i nema i niti će ih biti po onakvim cijenama. po ovim cijenama bi ih bilo, ali nema velikog ulagača da im proda. i tako u krug….svakome je bitna cijena dionice, no ja govorim samo da je nebitan ishod spora snho-država zasad. a ti fino uzmi novce kojima si ulagala, očito ti to nije bio višak kad ti trebaju, pa ih potroši. naravno, sve ovo povlačim ako ti novac treba za neku složenu operaciju koja se ne izvodi u RH…