Buksa , meni se čini ,da je PBZ -1 KOM.
zezao sam se…nije Darko takav [cool]
to je opet nekome pofalilo za bengu, ipak se ovaj vikend mora negdje odbauljati…. [bye]
Lijepo je pratiti činjencu- da netko dobro brine o ovoj dionici…danas je cijena ipak 50 % veća na
prodaji od prije par tjedana ….. zar smijemo biti nezadovoljni ?
Svima koji sumnjaju u pozitivne trendove, nek pogledaju grafikon – desno. A likvidnost- doći će
sa višim cijenama – / na žalost i na sreću ! /
Lijepo je pratiti činjencu- da netko dobro brine o ovoj dionici…danas je cijena ipak 50 % veća na
prodaji od prije par tjedana ….. zar smijemo biti nezadovoljni ?
Svima koji sumnjaju u pozitivne trendove, nek pogledaju grafikon – desno. A likvidnost- doći će
sa višim cijenama – / na žalost i na sreću ! /
da? ali prije bismo opet mogli zaroniti ispod 1000. kad bi mi netko rekao da je sigurno ovo dno cijene, ja bi ovdje ukucao još jako puno para. ovako, nema smisla. jednom je bilo previše puta, zar ne?
evo baš slušam da je jedna od mjera akcijskog plana za turizam i prijedlog rasterećenja, odnosno smanjenje spomeničke rente, što bi posebno za Liburniu imalo pozitivne efekte…vidjet ćemo
Dobro tempirana blokada [lol] ,da se nebi netko slučajno sjetio i vratio cijenu kao neki dan [lol] A do utorka će se zaboraviti kolika je bila cijena prije blokade i eto ti jeftine Lrh.Ko zna zna [thumbsup]
Dobro tempirana blokada [lol] ,da se nebi netko slučajno sjetio i vratio cijenu kao neki dan [lol] A do utorka će se zaboraviti kolika je bila cijena prije blokade i eto ti jeftine Lrh.Ko zna zna [thumbsup]
da, baš to komentiram…ako je lik i htio prodat mogao se postavit na ask po 1.400 pa pričekat do kraja dana, pa onda, ako ne prođe, udarit po bidu
ma te fore mogu prodati maloj deci… [lol] [lol] [lol]
Bit če i kod ove dionici HRVATSKI RALLY , UP !!!
http://www.novilist.hr/Vijesti/Novosti/kvarner-ceka-12-tisuca-turista.aspx
Nema panike .
VJESNIK.HR
Na Kvarneru je otvoreno 97 hotela, a samo je Opatijska rivijera koja se posljednjih godina razvija kao snažno wellness-odredište, privukla oko 5500 gostiju.
Opatija je bila puna ko šipak za Usrkrs. Vrijeme lijepo. Parkovi prekrasni. Ljudi su uživali. Talijani, Austrijanci i drugi turisti hodaju otvorenih usta. Svi se čude ljepoti Opatije.
Iako ima još dosta hotela za obnoviti (Zagreb, Kvarner, Imprerijal, Istra..) očito je da privatni vlasnici uređuju stare vile i malo po malo Opatija vraća svoj sjaj.
Kad tad će stvari doći u Opatiji na svoje. To je najveći biser na Jadranu.
Cijene su čini mi se veće nego prošle godine. Po meni to je dobro, jer sad se ionako daje sve u bescjenje. U Beču je sat parkiranja 4-4,5 EUR-a, dan oko 40-50 EUR-a (u garaži u centru), a u Opatiji je još uvjek 5 kuna sat, najviše 10 (Milenij)
LRH generalno nije na visini Opatije. Sve što oni drže je prosječno do loše. Što prije se promjeni vlasnik to bolje. Očito je da je s ovim vlasnikom dosegnut maximum.