i kaj bumo sad?
pat pozicija….mozda darko postavi koju "nagaznu minu" na ask….
[tongue]
Na 1600 bi se moglo fino trgovati.Izgleda da će na toj cijeni biti neki spremni izaći a oni koji ulaze opet rade dobar potez.Dakle 100kn. nas dijeli od kakve-takve likvidnosti [undecid].Sutra će se odigrati četvrt finale [wink]
zanimljivo je pratiti ovoga na asku sa 66 kom.
prvo je bio na 1350 kn, pa na 1600 kn….a danas se "ugnjezdio" na 1998 kn….
kako apetiti rastu…… [lol] [lol]
zanimljivo je pratiti ovoga na asku sa 66 kom.
prvo je bio na 1350 kn, pa na 1600 kn….a danas se "ugnjezdio" na 1998 kn….
kako apetiti rastu…… [lol] [lol]
dat će taj i po 1200 ,ako ne i niže. ne brini za takve. njemu se nekamo žuri. valjda hoće stati u red kod onog trovača vinceka da kupi 30 kuglica njegovog usranog sladoleda od kojeg će dobiti sraćku. onda se vraća na forum da se pohvali sa +30% u 2 dana….eh….da je takvih više..
bilo bi mu bolje da je kupio dva hotela od lrh nego tamo nekoliko kvadrata
i opet bi bio u Opatiji [cool]
gazda koliko ono 200 m2 1milja
a ambasador 10 katova po 2milje i eto naše jadnice na 20milja plus
muzur na ulazu kupite ulaznice za cirkus samo što nije počeo
Meni je prosjek ulaza oko 1300 i ne pada mi na pamet prodaja ispod 4500. Jasmo da je bilo ljudi koji su pod svaku cijenu morali prodati ispod neke fer cijene, koja god to ona bila. Npr. moj prijatelj je prodavao po 1050 jer mu je jednostavno trebao cash, čitavo vrijeme je bio svjestan da je te dionice dao za sitnu lovu…
Poanta je u tome da je ova dionica za strpljive, za one koje imaju tu sreću da nisu opterećeni raznim dugovima i kreditima. Revalorizacija nije napravljena godinama…Gledajte malo cijene po m2 po Opatiji.
Padali smo na malom prometu i rast ćemo na malom prometu sve do nekih 3000 kn. Prije par mjeseci sam govorio da SN Holding može skupiti između 6000-8000 tisuća dionica bez značajnijeg dizanja cijene pa su neki na ovom forumu tvrdili da je to nemoguće.
Trenutno smo u fazi kada je to stvarno teško izvesti, s obzirom na bull trend koji je očito prisutan.
SN Holding će trenutno prestati s kupnjom jer čekaju prvu značajniju korekciju koja će možda biti ovih dana a možda je i ne bude tako skoro. Ako je ne bude, evo nas na minimalno na 2800 što je i dalje debelo ispod knjigovodstvene.
I da, riješili smo se drhtavih ručica do slijedeće ekonomske krize. Na temelju instinkta pretpostavljam da SN Holdingu fali minimalno 3500 dionica. Naime, Darko voli zaokružene brojeve…
Za usporedbu cijena.
PRODAJU SE
LOVRANSKI HOTELI
LOVRAN – Opatijska hotelska
tvrtka Liburnia Riviera Hoteli i
opæina Lovran objavili su poziv
za podnošenje ponuda za kupnju
lovranskih hotela Jadran i
Danica te Vile Elsa. Ponude se
podnose do 28. rujna. Za hotel
Jadran poèetna je cijena 1,18
milijuna eura, za Vilu Elsa
919,300, a za hotel Danicu
564.500 eura. Rijeè je o objektima
koji duže vremena nisu bili
u funkciji. [Hina]
Koje brojke su prave? One u oglasu puno su više…
Možda netko zna u kvom su stanju ovi objekti, kakva jim je kvadratura, imaju neko zemljište pored…?
U 2005. godni su ove manje bile prave, a sad su one veće. Raste vrijednost LRH, ali ne baš i na burzi. [sealed]