LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Najbolje ponude [ LRH-R-A ] Kupnja Cijena
1 1.250,00
10 1.176,00
15 1.171,00
6 1.145,00
10 1.120,00
8 1.100,00
3 1.050,02
18 1.050,00
7 1.002,00
4 950,00
Cijena Prodaja
1.349,00 3
1.599,00 15
1.600,00 66
1.999,00 26
2.200,82 7
2.386,88 5
2.390,00 2
2.500,00 3
2.751,00 5
3.729,95 8

[huh]

Only God, Muammar and Libya!

Čini mi se da se moj scenarij odigrava, sad bi možda mogao malo SNHO i prodati koju dionicu čisto da proba zamesti tragove i uhvatiti još koju ribicu u svoju mrežu. Ali to im je opasno, Hrvatska je mala zemlja gdje svi svakoga znaju, informacje cure iz obavještajnih službi, a kamoli neće iz suda, odvjetničkh ureda…. [lol]

Ko ima love nek lupi po asku,zaželio sam se blokade na ovoj dionici.Makar na pola sata [smiley]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

izašao je izvještaj na zse o lrh. standardno. nit smrdi nit miriše

Do 3200 ne moraju ni raditi.Mogu zatvoriti i napisati PRODAJE SE i opet bi dobili više od 3200.Ovim tempom mi ćemo na tu cifru taman do slijedeče krize [tongue]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/LRH-fin2008-1Y-NotREV-N-HR.xls

novi book je 3070,87 kn po dionici

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Razlog više da ode u zugu na nekih 80% booka.Bez obzira na poslovanje.A potom i procjena vrijednosti nekretnina pa da konačno vidimo gdje smo.Ovako svaki za sebe nagađa kolko to vrijedi.Zar nije normalno da se za d.d.koji je pred privatizacijom i prodajom odredi najprije književna vrijednost.Ili što se mene tiče može bez tih ceremonija,recimo 5000kn po dionici i kraj priče [rolleyes]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Razlog više da ode u zugu na nekih 80% booka.Bez obzira na poslovanje.A potom i procjena vrijednosti nekretnina pa da konačno vidimo gdje smo.Ovako svaki za sebe nagađa kolko to vrijedi.Zar nije normalno da se za d.d.koji je pred privatizacijom i prodajom odredi najprije književna vrijednost.Ili što se mene tiče može bez tih ceremonija,recimo 5000kn po dionici i kraj priče [rolleyes]
[/quote]
lavgar, slaba ti je njena književna vrijednost, bolje da je ni ne određuju, neće biti kruha ni za koga [wink]

Iskreno, ja je neznam odrediti ali ako je firma državna a država smo svi mi, valjda još uvjek [undecid]
treba izračunati koliko vrijede te silne nekretnine da se dođe do neke vrijednosti.Onda se može prodati 30 ili 50% skuplije ili jeftinije ili pokloniti nekome,svejedno.Ali treba napraviti revalorizaciju imovine prije prodaje,sve ostalo je pljačka i prevara.Makar….nebi me čudilo………

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

SNHO i danas plus 48 komada LRH……..
kupuje li ovo itko osim njega…..? [yawn]

Iskreno, ja je neznam odrediti ali ako je firma državna a država smo svi mi, valjda još uvjek [undecid]
treba izračunati koliko vrijede te silne nekretnine da se dođe do neke vrijednosti.Onda se može prodati 30 ili 50% skuplije ili jeftinije ili pokloniti nekome,svejedno.Ali treba napraviti revalorizaciju imovine prije prodaje,sve ostalo je pljačka i prevara.Makar….nebi me čudilo………

ma jasno, slažem se sa tobom, vrijedi to puno više
ma nisi me skužio, našalio sam se na tvoj lapsus, napisao si književna vrijednost…ma sve ok

New Report

Close