Zato što nema naznake pozitivnog pomaka još minimum godinu dana, i treba usmjeriti kapital u druge investicije.
Vi mislite drukčije?
pazite samo da vam se i u "drugim" investicijama ne ponovi slučaj LRH [thumbsup]
kole
Kolega, nije bitno jesam li ja veliki ili mali investitor, bitno je da smo se svi zajedno zatekli u situaciji na koju nitko nije bio pripremljen te još uvijek nije. Što se tiče našeg tržišta kapitala uvijek će nekome biti zanimljivih dionica i uvijek će biti onih koji smatraju da mogu nešto zaraditi. Ja sam se odlučio povući na jedno određeno razdoblje dok se situacija barem ne stabilizira. Vidim u nekim drugim granama potencijalno visoki prinos, i kolega ako želite nešto više saznati o tome kontaktirajte me privatno.
kolega poslovnieg, poslao sam vam PM. dajte molim Vas podijelite sa nama Vaš minus pri povlačenju?
zahvaljujem
[cool]
Zato što nema naznake pozitivnog pomaka još minimum godinu dana, i treba usmjeriti kapital u druge investicije.
Vi mislite drukčije?
pazite samo da vam se i u "drugim" investicijama ne ponovi slučaj LRH [thumbsup]
[/quote]
Kolega, ako niste spremni na gubitak nikada nećete ostvariti značajniji dobitak, što se tiče lrh ja nisam u minusu jer sam počeo ulagati u nju 2006, da sam mogao zaraditi više jesam ali pohlepa čini svoje. A kakva su Vaša očekivanja što se tiče lrh?
Kolega, ako niste spremni na gubitak nikada nećete ostvariti značajniji dobitak, što se tiče lrh ja nisam u minusu jer sam počeo ulagati u nju 2006, da sam mogao zaraditi više jesam ali pohlepa čini svoje. A kakva su Vaša očekivanja što se tiče lrh?
moja očekivanja za lrh? [lol]
trend sve lošijih rezultata koji i kada je sve bilo bajno nisu bili bogzna što.
nerješeni vlasnički odnosi
duboka globalna recesija
vrlo brzo će vjerovnici početi preuzimati atraktivne hotele jedan po jedan.
a dno bi moglo biti na nekih 400-500 kuna
pozdrav
Beholderu…
Naravno! SNHO zbog toga sada kupuje po 1100 HRK, da zaj*** svoje dioničare i proda LRH po 400-500 HRK. Hvala, sada mi je sve jasno! [lol]
Kolega Poslovnieg, količina koju iskrcavate je troznakenkasta ili četveroznamenkasta …Hvala..pomoglo
bi u procjeni daljnje situacije…
Beholderu…
Naravno! SNHO zbog toga sada kupuje po 1100 HRK, da zaj*** svoje dioničare i proda LRH po 400-500 HRK. Hvala, sada mi je sve jasno! [lol]
a nisi razmišljao da im je to možda za trgovanje, možda očekuju neka mini-obama rally, pa će uvaljati nekome po 1200 i njima dobro, ali to ne znaći da ova dionica neće do travnja biti na 500 kuna.
nema ovo sada toliko veze samo s lrh, ali kako mi se čini nama najgore tek dolazi!
za sada nam je bilo super i kriza se nije toliko osjećala, tek naznake, ali do kraja 1q ide direktni udar.
a to znači crobex je trocifren
[bye]
shvatite već jednom….game over
Kolega Poslovnieg, količina koju iskrcavate je troznakenkasta ili četveroznamenkasta …Hvala..pomoglo
Kolega, neće Vama igrati nikakvu ulogu moja prodaja jer ionako većim dijelom ide mimo burze!
Kolega, neće Vama igrati nikakvu ulogu moja prodaja jer ionako većim dijelom ide mimo burze!
[/quote]
A tko je kupac,ako se smije znati?
kolega, mislim da sam ionako previše otkrio. Reći ću samo de je jedan ozbiljan investitor!
Kolega Poslovnieg, ja ne suosjećam s Vama zbog Vaše nagle oduke o prodaji dionica…već zbog nade u
poboljšanje situacije i vremena kojeg ste utrošili na čekanje….Sigurna sam da ste ozbiljan investitor i čestitam vam na hrabrosti zbog nagle prodaje svih dionica, iako nisam sigurna da li bih ja u uvjetima imalo pozitivnog predznaka na dionici- čekala tako dugo kao Vi…ja bih se riješila svih dionica da sam u bilo kakvoj minimalnoj pozitivi…odmah..s prvim znakovima krize…
Zanima me , naravno, ima li velikog interesa za Vaše količine..ako ima na ovim razinama cijena..
onda se za sebe manje brinem i neću prodavati sa ovako velikim minusom kojeg imam……
samo toliko…i svako dobro.
[
moja očekivanja za lrh? [lol]
trend sve lošijih rezultata koji i kada je sve bilo bajno nisu bili bogzna što.
nerješeni vlasnički odnosi
duboka globalna recesija
vrlo brzo će vjerovnici početi preuzimati atraktivne hotele jedan po jedan.
a dno bi moglo biti na nekih 400-500 kuna
pozdrav
2005 – dobit 10.273.000
2006 – dobit 11.844.000
2007 – dobit 9.418.000
Vlasnički odnosi riješeni su nagodbom grada Opatije i države. Liburnija, za razliku od drugih naših hotelijera, nema neriješenih vlasničkih odnosa.
Ukupne obeze (i dugoročne i kratkoročne) tek su nešto veće od kratkoročne imovine. Koji bi to vjerovnici trebali preuzimati hotele?
Stvarno si počeo laprdati gluposti.