LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo članka iz Jutarnjeg lista….da se pola ovoga ostvari u sljedećih 5 godina bilo bi dobro [pray]

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2008,12,31,,146870.jl

"Day after yesterday"

ovo na 1115 kn je izgleda skriveni nalog???
Il mi se samo čini ????

da SNHO ima PUNO VREMENA i nigdje im se ne žuri

danas 10 kom, sutra 15 i tako polako …. [smiley]

sretna Vam Nova LRHovci [thumbsup]

Zelim svima sve najbolje u Novoj a LRH zelim da odleti toliko da nam bude glupo prodavati jer necemo znati kuda s lovom poslije….

"Day after yesterday"

Kada ce se dionica LRH vratiti na rekorde od prije godinu i pol ?

Hoce li se ikad vise vratiti na te razine ?

Na rekorde vjerojatno ne tako skoro ili čak nikad ali ova cijena ispod nominale je prava sramota i odraz svijesti naših ulagača.Ne vrijedi se uzbuđivati,kad dođe vrijeme cjena će skočiti a dotle zaboravi da je imaš u portfelju (ako je imaš).

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

LIBURNIA RIVIERA HOTELI D.D./REDOVNA NA IME LRH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.264 58,57 Osnovni račun
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun
3. SN HOLDING D.D. 2.487 0,82 Osnovni račun +10
4. KD BPD D.O.O. 2.249 0,74 Osnovni račun -10
5. HPB D.D. 1.877 0,62 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 1.584 0,52 Osnovni račun
7. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
8. PBZ D.D. 1.416 0,47 Skrb. račun
9. ABANKA D.D. 1.321 0,44 Osnovni račun
10. VABA D.D. BANKA 1.246 0,41 Skrb. račun
Ukupno: 88,10

Slovenski Kd če uskoro prodati svoj udjel SNHO !

Kada?
Možda nikad,a možda …
Ovo je jako komplicirana dionica.
Tu se čeka privatizacija i prodaja LRH,a to ne dolazi u obzir dok se ova kriza ne smiri,a to može potrajati.
A sada kakva vrsta privatizacije bude provedena,pravedna ili mi mali dioničari opet budemo dobili samo neki sitniš,jer ova naša vlada je u stanju svašta napraviti,lopovluku nema kraja.
Možda opet neki tajkun i neko politički podoban opet sve to dobi za 1 kn.
Poslje svega što se događa kod nas,ništa me nebi iznenadilo.

Kada?
Možda nikad,a možda …
Ovo je jako komplicirana dionica.
Tu se čeka privatizacija i prodaja LRH,a to ne dolazi u obzir dok se ova kriza ne smiri,a to može potrajati.
A sada kakva vrsta privatizacije bude provedena,pravedna ili mi mali dioničari opet budemo dobili samo neki sitniš,jer ova naša vlada je u stanju svašta napraviti,lopovluku nema kraja.
Možda opet neki tajkun i neko politički podoban opet sve to dobi za 1 kn.
Poslje svega što se događa kod nas,ništa me nebi iznenadilo.
[/quote]

Ko to kaže da ne dolazi u obzir prodaja?? Sanader??Ajoooojj što je on sve rekao pa porekao.Zapamti ,kad političar kaže da nešto nema šanse da se dogodi to će se onda sigurno vrlo skoro dogoditi.A od kud će namaknuti lovu za kredu??Naravno da će dati obiteljsko srebro za šaku eura,pa ni je od usta odvajao da stvori liburniju.Da nebi slučajno vjerovnici čekali šukija i driva da se prvo burza oporavi [lol] [lol] .Cilj ove režirane krize je popaliti jeftino sve što valja, naivcima koji su se zaduživali šakom i kapom.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Privatizacija ce sigurno biti.

Samo pitanje je kada?

Ako bude transparentna mogla bi cijena u nebo…

Čekajte prošao je 1.1 2009 a na snagu je stupio novi zakon o tržištu kapitala,a lrh nije otišao s burze molim kolegu lavgara i golubova da nam objasne kako to? Kad su prije par mjeseci tvrdili da lrh sigurno ide s burze?

Malo se i LRH pokrenula danas…Meni se čini da će u slijedećim tjednima biti jako dinamično sa LRH.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close