ja si danas nisam mogao pomoci pa sam kupovao po 1180, to je vjerovatno znak da nam uskoro slijedi tzv. "korekcija"….. [tongue]
ja cu ovih dana samo da jos malo amerikanci zrokaju
ipak se ovakva prilika u rasponu 1000-1500 nece vise pruziti tako skoro
Čudi me da SNHO ne počisti do 1250 [shocked],osim ako nije ovih 105 njegovih.Da sam na njegovom mjestu počistio bi ja to(valjda zato i nisam na njegovom mjestu) [tongue]
To sam i ja pomislio (postavljanje 105 komada na prodaji). Ako je itko ima iskustva kako doći do jeftinih dionica, onda je tu Ostoja kralj.
Sutra bi mogao SNHO dobit malo veću količinu sudeći prema zatvaranju preko bare. [lol]
Nisam vidio zatvaranje. Brutala ili …?
Nije tolika brutala kao što je znala bit, ali mislim da je dovoljno.[lol]
Ma ništa strašno,evo futuresi se već oporavljaju.Pa neće ameri sto puta plakati za Creyslerom,crko je,oplakali ga i sad život ide dalje [lol] A možda i uskrsne pa ćemo slaviti dva uskrsa [lol] Neki će sigurno sutra prodavati ,to je njihov problem ali sve dok se SNHO ne natrpa neće nam faliti bida a i to nešto vrijedi [thumbsup]
Evo govora sa održanog domjenka Liburnijine uprave http://www.youtube.com/watch?v=xrQSNLQhEig
kakav si ti car [lol]
Danas kad ameri objave da su dolari za auto industriju naštancani i već se suše bit će popapan ovaj na 1250 [thumbsup]-ako ne i prije.
[thumbsup] [lol]