LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Misliš da su Austrougari pprije 150 godina dovodili dječje vrtiće u Opatiju?? Pa naravno da je odmorište za starije.Imaš nočni život na Zrču u Novalji ili Hacijendi kod Vodica…za balavurdiju Opatija nikad nije bila namjenjena…kupanje i sunčanje su aut,ostaje blaga klima a to je oduvjek privlačilo turiste starije dobi i punih novčanika [thumbsup]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Misliš da su Austrougari pprije 150 godina dovodili dječje vrtiće u Opatiju?? Pa naravno da je odmorište za starije.Imaš nočni život na Zrču u Novalji ili Hacijendi kod Vodica…za balavurdiju Opatija nikad nije bila namjenjena…kupanje i sunčanje su aut,ostaje blaga klima a to je oduvjek privlačilo turiste starije dobi i punih novčanika [thumbsup]

ajojjjjjj , ma milina .
dosli austrougrai sa posljednjom zeljom da lizu sladoled na terasi hotela imperial.
a da inace su " hokeasi " najbolji potrosaci sladoleda i secerne vune uz uvjet da nisu dijabeticari, a na zalost to je jedna od jacih ponuda u Opatiji.

najvrednije stvari u životu su besplatne

To je jasno. Uostalom od cjele te gužve u Novalji imaju koristi samo nekoliko vlasnika klubova, a sam grad i mještani imaju samo štetu.
Opatija ide dobrim putem i dobro je da se rješila noćnog života od kojeg mnogo buke a malo para, fali
nekih drugih sadržaja to se slažem, a šta se tiče LRH , njen problem je svima dobro poznat u smislu vlasništva.

Ali kad zanemarimo tvrtku LRH i pričamo o dionici LRH onda možemo zaključit da je ovo dobra cijena
za uzimanje pozicija a rast će doć kada dođe vrijeme rasta svih turista tj kad dođe "njihov ciklus" koji se svakako treba dogoditi u narednih 3-5 godina, i tada će rast svi ,i živogore i podgore i visevi
i oni koji valjaju i oni koji nevaljaju, tako to ide.
To je burza.

@Nevera
Ma jok,dolazili su da pevaju i plešu žikino kolo [tongue]Poslije su skoknuli do diskača a pred jutro u brda po tartufe…..Takvi su bili Austrougari…sječam se kao da je jučer bilo. [lol] A još mi nisi odgovorio zašto SNHO kupuje na 1550?? Možda da se Ostoja posavjetovao s tobom nebi ni ulazio? E sad se zeznuo,neće to moči prodati više nikad. A obzirom da je on bivši Čakovečki zet osječam moralnu obavezu da kupujem i tako mu budem podrška u ovim teškim vremenima.Pa kad već propadamo da bar otmeno propadnemo [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

na pagu i zrću sam bio prvi put, zadnji put i nikad više

al mislim da se o ukusima ipak ne bi trebalo raspravljati

netko voli miran odmor u oazi starih zgrada a netko ludi provod u sumnjivom drustvu

a ipak mislim da malo vise vrijede nekretnine u opatiji nego oni usr..i apartmani na pagu i okolo

Postanite Eu-robovi

@Nevera

Ma jok,dolazili su da pevaju i plešu žikino kolo [tongue]Poslije su skoknuli do diskača a pred jutro u brda po tartufe…..Takvi su bili Austrougari…sječam se kao da je jučer bilo. [lol] A još mi nisi odgovorio zašto SNHO kupuje na 1550?? Možda da se Ostoja posavjetovao s tobom nebi ni ulazio? E sad se zeznuo,neće to moči prodati više nikad. A obzirom da je on bivši Čakovečki zet osječam moralnu obavezu da kupujem i tako mu budem podrška u ovim teškim vremenima.Pa kad već propadamo da bar otmeno propadnemo [lol]

a svasta ?
crna krava belo mleko
oj Moravo tija reko [tongue]

najvrednije stvari u životu su besplatne

btw po izvoru iz toone publikacije iz 2006. računalo se da tržišna kapitalizacija po sobi u hotelima lrh iznosi nekih 82k ojra, to je bilo tam negdje kad je cijena na burzi bila izmedju 3-3,5k kuna
pa sad ak je cijena pala na 1200 kuna ispada da ta soba dojde nekih 82/3 i to vam ispada ovak odokativno bez kaljkuljatora nekih 27 k ojra
a ak soba ima nekih lupam 16-20 kvadrata i možda mali baljkončić to znači da je sad kvadrat sobe u otelu nekih 1500-2000 ojra

nije loše

navodno su tolko apartmaji u gajcu

al eto u opatiji nema zrčeva pa to ne vredi

Postanite Eu-robovi

Dionica je definitivno debelo podcjenjena ali naša burza je truba tako da je sve moguće. Međutim ja sam mišljenja da će Sanader prepustiti dionice SNHO jer SNHO je pristao na dionice po nominali kao zamjenu za dug, a sadašnja cijena to više ne prati. Iz tog razloga mislim da se trenutno više SNHo isplati uzeti novac. Ako Trgovački sud u Rijeci donese presudu u korist SNHO mislim da vlada neće imati puno protiv te da će scenarij biti 56% dionica SNHO + ostatak duga u novcu dok će Opatiji ostati 25% dionica.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

ajojjjjjj , ma milina .
dosli austrougrai sa posljednjom zeljom da lizu sladoled na terasi hotela imperial.
a da inace su " hokeasi " najbolji potrosaci sladoleda i secerne vune uz uvjet da nisu dijabeticari, a na zalost to je jedna od jacih ponuda u Opatiji.

Kolega prava ponuda nije u iznajmljivanju noćnog provoda , point je da kada su drugi na prisilnim slobodnim danima ti fino imaš kongresni turizm, gdje imaš popunjene kapacitete i klijentelu sa boljom platežnom moći od sezonskih turista.
Još nisam vidio da se je neki učesnik nekog seminara ili kongresa vratio doma a da nije potrošio dnevnicu ili pocket money, isto tako nisam vidio, da se je održao neki skup bez coctail party-a ili svečane večere. Problem je što to niste Vi kolega vidjeli, ali to ne znači da se nije desilo ili nije tako

************************* Soldi su vajka va modi *************************

Pa tko bi trebao financirati sudstvo nego država. Privatne korporacije? Zamisli kakav bi tek onda bio kaos.

Kolega nije point bio u tome tko bi trebao financirati sudstvo, već da je sudstvo ovisno i to o onom tko ga financira i neće ići protiv njega, trenutno je to država i neće si nitko ići smanjiti proračun za iduću godinu zbog pravde, nažalost tako stvari funkcioniraju [cry]

************************* Soldi su vajka va modi *************************

netko štopa
valjda čovjek kupuje apartman u gajcu

dosta mu opatije zaželio se sodome i gomore

Postanite Eu-robovi

Ovaj isti nalog bio je oko 1050 nekoliko dana, namjerno služi za zastrašivanje

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close