Hoteli Royal (cca 7.000 BRP-a prvi red do mora) nisu LRH prodale nego jedan izvjesni gosp. M. koji je to odavno otuđio iz LRH…
Što se tiće vaših računa ja se ne slažem s time jer ono što vidite u papirima je cca 40% već otuđeno ili iznajmljeno sa takvim ugovorima o najmu da nema šanse to vratiti natrag i tretiraju se kao nula (barem bi trebali).
Istima je da su još par hotela pravi biseri ali jaku pono toga je već ukradeno nažalost…
Isto tako nažalost cijene nisu 10.000 Eura za kvadrat turističke namjene što se lijepo vidi po lošoj (nikakvoj) prodaji kompleksa Vile Arentz. Očigledno niste ljudi koji se bave nekretninama ali mogu vam samo reći da T (turističku) namjenu nikad ne možete prodati kao S (stambenu) zbog raznih pravnih zavrzlama…
Nisam htio nikoga uvrijediti nego samo prenijeti malo poslovnog iskustva iz Opatije jer ga imam i previše…
PS. da li stvarno mislite da će Sanader dati LRH uskoro? Mislim da nema šanse jer bi si skakao u usta kao što to u biti i inače čini…
kolega ja se u potpunosti slažem s vama , samo bi se još više slagao kada bi nam svima lijepo rekli šta je to otuđeno ( a ne prodano) i o kakvim vi ugovorima o najmu pričate? ( ako je najam onda se ne gubi vlasništvo i dobiva se renta koliko ja znam, a tome svi mi težimo) isto tako kada o nečemu pričamo volim čuti koji objekt je kome poklonjen pa da znamo prilagoditi naše proračune vrijednosti isto tako znate li na kojoj se površini prostire hotel royal?
PS. da li stvarno mislite da će Sanader dati LRH uskoro? Mislim da nema šanse jer bi si skakao u usta kao što to u biti i inače čini…
Francek,pitanje prvo-ako tvrdiš da Sanader inače skače sebi u usta (slaže se) zašto misliš da će prestati s tim??? [shocked]
Francek,pitanje drugo-misliš li ti stvarno da o LRH znaš više od Ostoje (snho)?? Njemu najnoviji prosjek ulaza 1550 [shocked]
Francek,nemam više pitanja……..u stvari imam–u što ti ulažeš?
[/quote]
Ako imamo neovisno sudstvo, a ja želim vjerovati da imamo, Sanader ne bi trebao imati veze s tim. Do sudskog procesa je i došlo zato što vlast nije priznala arbitražu pod utjecajem izvjesnog tjednika.
Ako imamo neovisno sudstvo, a ja želim vjerovati da imamo, Sanader ne bi trebao imati veze s tim. Do sudskog procesa je i došlo zato što vlast nije priznala arbitražu pod utjecajem izvjesnog tjednika.
Nemamo, to što ti želiš vjerovati u suprotno to ti može biti otegotna okolnost 🙁
sudstvo ne može biti neovisno sve dok se plaće sudcima i djelatnicma suda budu isplaćivale iz iste kase kao i političarima, nažalost neće sudac pljuvati u tanjur iz kojeg jede, toliko od neovisnog sudstva,možda je onaj sud u Strasbourg -u neovisan , ovi naši nisu
Nemamo, to što ti želiš vjerovati u suprotno to ti može biti otegotna okolnost 🙁
sudstvo ne može biti neovisno sve dok se plaće sudcima i djelatnicma suda budu isplaćivale iz iste kase kao i političarima, nažalost neće sudac pljuvati u tanjur iz kojeg jede, toliko od neovisnog sudstva,možda je onaj sud u Strasbourg -u neovisan , ovi naši nisu
[/quote]
Pa tko bi trebao financirati sudstvo nego država. Privatne korporacije? Zamisli kakav bi tek onda bio kaos.
Ja se ne bavim ovim ”navodno kupio” – kupili su UGO Hoteli za vašu informaciju, financiranjem iz Hypo-a…
1. zato što nema para za nagodbu sa SNHO…
2. ipak malo manje…
3. …da… (recimo real-estate projekti kao Royal)
Sudstvo biraju političari i tu nažalost prestaje svaka diskusija o neovisnom sudstvu u RH! 🙁
Evo jednog realista…
1. tjednik ne može utjecati na odluku suda nego samo državni vrh i državni odvjetnici…
2. Nažalost u Strasbourg možeš ići tek nakon što iscrpiš sve pravne mogućnosti u svojoj državi što će trajati cca 5-7 godina za SNHO a onda još par godina suđenja tamo…pa pogledajte onda povrat na današnju investiciju u LRH po 1.200 HRK…
[/quote]
Nema što Sanader dijeliti, probao je dati LRH Ostoji, pa smo svi vidjeli kako je to završilo. Može jedino skupo prodati, a novaca mu očito fali. Opatija je vlasnik 25+1 dionice i oni su sada tu najvažniji, a rekli su da žele i traže ulazak pravog partnera; nekog jakog hotelskog lanca.. Gradonačelnik Opatije zna što radi jer LRH = Opatija, to je nekoliko puta izjavio.
Widra,
1. Opatija nikada tu nije bila bitna nego samo politički bodovi za određene ljude
2. u sporazumu Opatije i Vlade imaš previše ‘IF” stavaka da bi išta pripadalo Opatiji prije riješavanja spora tako da Opatija ima samo prividno/privremeno dionice…
3. gradonačelnik Opatije je prvi bio za SNHO a ne za nekoga drugoga jer SNHO ima iskustva u vođenju hotela i to bi bilo najbolje za Opatiju dugoročno… Sada je promjenio mišljenje i zato nije čovjek nego samo još jedan političar koji gleda svoje kratkoročne-osobne interese!
Mislim da je Liburnija dobra ali na vrlo, vrlo, vrlo dugu stazu (PWC analiza kod mene na stolu kaže 2.400 HRK business wise; ne nekretninski kao što vi gledate jer to baš nije tako)…
Uživajte u kupnji LRH-a…
PS- Mislim da sam vam dao dosta podataka da si malo razmislite i da sam barem nekome pomogao jer nemogu više dati info… Pozdrav i nemojte zamjeriti!
Zanima me hoće li uskoro uletjet neki padobranac sa insajderskim podatcima o revalorizaciji i privatizaciji i o stvarnoj vrijednosti LRH iznad 10 000 kn po dionici jasno[lol]
ma gluposti .
u Lrh se nista nije promjenilo osim sta su izgubili nocni zivot.
obicno odmoriste za prosjecne penzice , kojima od svega treba pogled na more .
turistickih ili bilo kkakvih sadrzaj da privuku ikakkvu klijentelu tamo nema .
ohh , zaboravio sam ovaj vikend bio " dani cokolade " , to je trenutni vrhunac turisticke ponude .