A čuj, to ti je kao i s ostalom robom,ak je jeftino ljudi misle da ne valja.Vidjet ćeš kak će kupovati na 2500.Reči će,pa buk je 3200,ne mogu ništa izgubiti. A kad saznaju da je buk u stvari 7000 već će biti kasno za jeftin ulaz [tongue] [lol]
A čuj, to ti je kao i s ostalom robom,ak je jeftino ljudi misle da ne valja.Vidjet ćeš kak će kupovati na 2500.Reči će,pa buk je 3200,ne mogu ništa izgubiti. A kad saznaju da je buk u stvari 7000 već će biti kasno za jeftin ulaz [tongue] [lol]
lavgar, iz tvojih usta u bozje usi…. [pray]
Nitko neće LRH po ovim cijenama?
Svi misle da će je kupiti po 500,00 kn,a zbog trenutačne krize je čak i moguće da padne na tu smiješnu cijenu. Ono u što sam siguran je da će nakon rješenja sudskog spora biti kupaca i iznad 3.000,00 kn. Pitanje je samo koliko brzo naši vladajući žele riješiti ovaj spor,a ja se nadam da će to biti uskoro s obzirom da moramo ispuniti norme EU koja ne trpi ovakova neriješena imovinska pitanja.
Svi misle da će je kupiti po 500,00 kn,a zbog trenutačne krize je čak i moguće da padne na tu smiješnu cijenu. Ono u što sam siguran je da će nakon rješenja sudskog spora biti kupaca i iznad 3.000,00 kn. Pitanje je samo koliko brzo naši vladajući žele riješiti ovaj spor,a ja se nadam da će to biti uskoro s obzirom da moramo ispuniti norme EU koja ne trpi ovakova neriješena imovinska pitanja.
[/quote]
ja mislim da neće biti tako brzo, čekati će se da prođe kriza u eu i onda će se ići na prodaju , zbog cijene provizija naravno 🙂
Ako krajem 1 mjeseca dođe odluka Trgovačkog suda u Rijeci da LRH pripada SNHO mislim da će cijena odmah ×2 jedino me brine ako ponovno pomaknu ročište.
Mislim da će ova dionica bit dobitnik slijedeć godine kad dođe u privatne ruke, jer nikome se ne da zafrkavat s državom. Kad se razrješi na sudu SNHo će prodat LRH minimalno 5000 kn po dionici.
POZDRAV
Možda i stoji na prodaji ali sve što piše je točno.Tu se ne radi o poslovanju ,radi se o konkretnoj stvari,o vrijednosti nekretnina.Što samo po sebi ništa nebi značilo da nije firma u fazi prodaje-privatizacije.A pošto je rasplet pred vratima ovdje se 7000 kn.pllača momentalno 1000 kn. [shocked]
Eh da imam love ……mogu nabaviti lovu jedino ako prodam LRH [rolleyes].Ne pada mi na pamet.