LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jos cemo nakraju postati mi "strateski partner" kako smo krenuli sa sakupljanjem ljesnjaka…

"Day after yesterday"

Čuo sam da su ovi na Industrogradnji pokrenuli spor protiv Galinca pa bi i mi mogli u prosvjede protiv države za što bržu privatizaciju [proud]

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

skrveni nalog na kupnji 1000,01 kn 2 kom

evo prošlo 10 u istom trenutku 5 puta po 2 kom, a kupnja se nije promijenila [thumbsup]

Čuo sam da su ovi na Industrogradnji pokrenuli spor protiv Galinca pa bi i mi mogli u prosvjede protiv države za što bržu privatizaciju [proud]

Udružit ćemo se s Opatijom [lol]

Only God, Muammar and Libya!

evo prošlo 10 u istom trenutku 5 puta po 2 kom, a kupnja se nije promijenila [thumbsup]

i nestalo 88 kom sa prodaje na 1050 kn [thumbsup]

[/quote]

i netko upravo pokupio 50 kom do 1049,50 [thumbsup]

[/quote]

i netko upravo pokupio 50 kom do 1049,50 [thumbsup]

Pa logika je ako neko misli da je ovo jeftino i kupuje recimo 10 kom po 1000 kn, onda mu je mala razlika recimo do 1030 kn, a očekuje rast. S druge strane ako očekuje pad nek se strpi.

Koje li slučajnosti [shocked]Ovaj se makne s prodaje onaj pokupi sve do 2050 [rolleyes]A ovaj i onaj se jako dobro znaaju,gledaju se u ogledalu svako jutro [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Dokup , radi prosjeka kupnje….ništa drugo…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Pa normalno kolega golubv, pomalo skuplja kupuje preko skrbničkih računa ili da se ne vidi u prvih 10, straši male, pa će za godinu dana prodavat po puta 3 a mali će tad kupovat. Baš bih volio vidjeti listu svih dioničara al mislim da SDA naplaćuje.

Nitko neće LRH po ovim cijenama?

New Report

Close