LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dioničare LRH trebala bi država barem malo obeštetiti ili u najmanju ruku ona dva hedg fonda zatvoriti… [shocked]

p.s.nemam LHR ali mi je ovo teško gledati…

na 4300 sve prodajem...

Ma ovo je prevara neslućenih razmjera, navukli ljude i sad kao trebat će godine da se oporavi a sve palo u 3-4 mjeseca.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Moj odgovor na ovu situaciju na LRH: kupujem.

ako imas municije pucaj, jer je u ovu cijenu ukalkuliran smak svijeta, samo se bojim da bi mogli jos malo zaroniti kada se ukalkulira i napad marsovaca….zato oprezno [bye]

"Day after yesterday"

gazda. skroz si u pravu, ja svoje nosim u grob ako treba, bez prava nasljedstva….neka prodaju ovi kojima treba za lijek ili drogu ali ja svoje ne dam bez obzira na mogući gubitak jer je ova cijena shizofreno niska…pozdrav svim paćenicima [wink]

"Day after yesterday"

Znam tko prodaje: ja. Ipak 10% u jednom danu na takvom tržišu nije malo… [wink]

bravo majstore

takvi nam trebaju [wink]

sad opet kupuješ???

Kupujem – ali ne puno iznad 1000… [proud]

Izgleda da će po svim pričama koje sam vidio po netu da će ovaj tjedan svjetska tržišta dotaknuti dno pa tako i naša LRH a onda….

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Gomila je LAŽ. Većina uvijek fula tako da sam prilično siguran da je dno iza nas. Svi pričaju o DOW 6500, a događa se upravo suprotno, ode on prema 9000. Naši fondovi čekaju jer ni sami nemaju pojma kuda ovo ide. Čitaju Vlada koji predviđa CROBEX na 1000 i naravno ove sa CNBC-a koji jedan dan govore Stock Plunge, a drugi Stock Rally pa ti vidi.

Gomila je LAŽ. Većina uvijek fula tako da sam prilično siguran da je dno iza nas. Svi pričaju o DOW 6500, a događa se upravo suprotno, ode on prema 9000. Naši fondovi čekaju jer ni sami nemaju pojma kuda ovo ide. Čitaju Vlada koji predviđa CROBEX na 1000 i naravno ove sa CNBC-a koji jedan dan govore Stock Plunge, a drugi Stock Rally pa ti vidi.

potpisujem

moj "prijatelj" reče dno je iza nas

i jako bi rado u lrh da može uvalit bar 100 milja eura a da ne digne cijenu [wink]

New Report

Close