Hvala na podršci kolega buksa al koliko je Vama srednjeročno?
Hvala
Da sam na mjestu drzave dao bih dionice LRH na ime duga SNHOu. Bio sam ovaj vikend u hotelu Amabsador u Opatiji, pet zvjezdica. Ne zelim reci da je dionica LRH skupa, naprotiv. Ali hotel bas i nije u rangu nekih drugih hotela s pet zvjezdica. Govorim o hotelima u Hrvatskoj (npr hotel LAV u Splitu). Treba tu jos ulaganja da bi imao elitne goste. Misljenja sam da dug zaista postoji i da je u najbojem interesu drzave da ga rijesi sto prije. A ovo je najpovoljniji nacin.
Sorry stari što ti moram ovako napisati, ali ti nemaš blagoga pojma o LRH, a kamo li Opatiji.
Split se ne može mjeriti sa Opatijom ni po čemu, a nekakv LAV da ne govorim.
Split je izgradio Tito, a Opatiju austro-ugraska.
Opatija je građena planski, Opatija je krcata villa građenih u stilu venecijanske gotike.
Tajna vrijednosti LRH nisu turisti (čitaj: stare njemačke prdonje penzići koji igraju tombolu i plešu, jedu i šeću za 50 Eura/noć – dok traje akcija), već tereni, tlo na kojima su te iste vile.
Mislim, LAV je stvarno prekrasan. Ali LAV vrijedi kao pola terena jednog hotela u Opatiji.
Kolega S.Baracuda, priznajem da sam druker za LRH jer sam dosta uložio i mislim da vrijedi puno puno više. Međutim kao nekom iz Splita želim Vas ispraviti i kazati da je hotel Lav nešto posebno te je sigurno broj 1 Hotel na obali. Eto ukoliko budete u Splitu odemo do Lava na piće da se uvjerite. Inače LRh je čudo jer se radi o prekrasnoj austro ugarskoj arhitekturi, ali što nam vrijedi kad oće mafija zavladat njom. BTW trošak gradnje LAva je bio oko 100 milijuna Eura.
Hvala na podršci kolega buksa al koliko je Vama srednjeročno?
Hvala
po meni neke 2 godine, ali naravno da svatko od nas ima neki svoj target…
Na koliko vidite LRH za 2 godine kolega buksa?
Split je izgradio Tito, a Opatiju austro-ugraska.
Toliko o našoj povijesti. Šmrc.
Opet čekanje, kriminal na djelu.
http://www.poslovni.hr/99798.aspx
dajte kolega profa je grof(ostoja) ubo ili ga je polančec sredio nemoguće da se odgovor nezna kad je 15:09
Evo još jedna vijest.
http://www.poslovni.hr/99794.aspx