navažnije da veli moj frend polančenc da se nije ukako već se g….. pos….samo vidi se da garnitura iz 2000 još nije dovoljno jamila e da je franjo živ
Nisu loše vijesti.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=3f3e9540-5019-46e7-ae30-984a40b14f4e&ref=lastadd
Totalno mrtvilo na burzi pa tako i na LRH, pošto krajem ove i tijekom slijedeće dolaze na naplatu brojne obveze države vjerujem da će država likvidnost tražiti prodajom imovine iz HFP-a. Jer ako bi recimo netko ponudio 200 mil. eura za LRH kao gdin Marich mislim da bi bilo puno bolje nego da se da u ruke sumnjivim privatnicima. Prije je to moglo prolaziti da netko iz HFP-a ili vlade dobije lako mito ali da vidim sad kad nestane novaca kako će se opravdat narodu.
Pošto nisam pravnik može pitanje?. Ako 18.11. Trgovački sud u Rijeci donese odluku da LRH pripada SNHO na temelju arbitraže HGK hoće li se dionice automatski prenijet na SNHO ili ide dalje na Visoki trgovački sud postupak, te kakva je u biti bila uloga onda Upravnog suda koji je donio presudu u korist HFP-a.
Hvala unaprijed
Zaboravio si, da je LRH ipak od Ostoje… 🙂 (Pozdrav i čekamo 18.11.)
griješiš
LRH je od mene i mog "prijatelja"
ma bitno da su se sudski sporovi počeli odmotavat
čiji god bio vrijedi bitno više od sadašnje cijene
[smiley]
Dešava se ono šta sam i govorio, ako cijena padne i na 5 kuna naći će se kiša onih koji će nuditi i po toj cijeni. Ovi šta prodaju kad su ti kupovali?
ja neznam kako neki nevide da se ne prodaje jer se želi nego jer se mora. prodaju oni koji moraju bilo fondovi bilo fizičke osobe jer im treba lova, . pa pogledajte pbz equity npr. imovina s rujna na listopad smanjena cca s 1 mlrd na 600 mil kn. uzimajući u obzir smanjenje vrijednosti dionica te povezano smanjenje imovine samog fonda, bez obzira pad imovine fonda veći je od pada vrijednsoti dionica iz čega proizlazi: mirovinci povlače udijele (nešto malo i mali investitori) i onda čekaju jer da im dionice padnu u zagrljaj. to se vidi i po izvještaju hanfe o povlačenju love mirovinaca iz oif, povečanju likvidnosti mirovinaca, te smanjenju imovine oif
Pošto nisam pravnik može pitanje?. Ako 18.11. Trgovački sud u Rijeci donese odluku da LRH pripada SNHO na temelju arbitraže HGK hoće li se dionice automatski prenijet na SNHO ili ide dalje na Visoki trgovački sud postupak, te kakva je u biti bila uloga onda Upravnog suda koji je donio presudu u korist HFP-a.
Hvala unaprijed
Na Viskoki trgovački sud ide ako Vlada uloži žalbu. A Upravni sud je odlučivao o zakonitosti upravnog akta, konkretno prijenosa dionica, a ne o vlasništvu.